icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
2. nov 2016

Ja som dnes vybavila malej lekarku 🙂

sandri
2. nov 2016

U mna poradna totalne sklamanie. Bola som tam asi 10 min. Skontrolovala krcok a srdiecko a dovidenia... Babo som nevidela, ani vahu neviem. Pytala som sa na odporucanie porodnika, lebo ten co ma rodil prvy raz nie je zastanca prirodzenych porodov po CR. Tak sice mi povedala meno, ale hned dodala, ze preco sa tak branim CR? Som tam skoro onemela- akoze to je take zvlastne, ze si nechcem dat len tak z pohodlnosti porodnika rozrezat brucho? Este ma upozornila, ze ak bude na tom jazva zle, tak aj tak z toho bude CR. Som jej povedala, ze som si toho vedoma, ale ze to chcem aspon vyskusat a nie ist na planovanu sekciu....

lalia87
2. nov 2016

Ja si uz tak cudne pripadam, stale len sedim, lezim, sedim, lezim, pozametam, poumyvam podlahy, zase sedim a idem umyt riad a zase sedim..najradsej by som isla do posilky na beziaci pas 🙂 ale na dalsej strane neviem co sa deje, ale pos.tyzden ma kazdy den boli hlava, aj mi ostava nevolno, krize ma boli, rebra a niekedy ma tak pichne odspodu akoby mi tam niekto nieco zerave daval. dneska som asi 2 hodiny mala take cudne krce, akoby som mala ist na velku ale nic ani naznak, prisiel krc a vystrelovalo mi to od susury az po zadok, neviem co to bolo..odfukovala som pri tom jak keby som rodila, co som to predychavat musela

kwr
2. nov 2016

@lalia87 poznam...ked babatko tlaci na nervy v chrbtici tak to vysetreluje...ale to s tym.odpocinkom.nepodcenuj, a uzivaj si ze mas trosku pokoja🙂

lalia87
2. nov 2016

@kwr ked mna to len strasne nebavi, mam zo seba taky zly pocit potom, ze najradsej by som sa hybala, nieco robila a takto len kysnem. ale ked nemam vobec co na praci. a to ako mi je posl.tyzden, tak uz zacinam stresovat za porod, len aby vsetko ok bolo, lebo doteraz som taketo pichania v susure a hlava a vsetko to az take nemala tak neviem co to zas zacina ake stadium 🙂

kwr
2. nov 2016

@lalia87 to je normalny 3.trimester:) bud rada, co citam na forach tak baby mavaju take pichania take hrozne ze nemozu spavat na boju a vystreluje im to az do zadku alebo stehien a nornalne dostanu ziadanku na fyzioterapiu a tak...ja som bola rovnaka ze ziadne vysedavanie a vylihovanie ja som superzena a potom mi dosli take kontrakcie ze dovidenia a take tlaky ze pokazde ked som isla na wcko som myslela ze maly uz uz vystrci hlavu a povie Cau mama...teraz som zvolnila a aj symptomy sa upravili...

kwr
2. nov 2016

@sandri to.ma.mrzi ze ta tak odbili ake len si stoj za svojim, ty si matka, tvoje telo, tvoje rozhodnutie a v pripade komplikacii si v nemocke kde ti mozu cisarak aj tak urobit...

lalia87
2. nov 2016

@kwr no to s tym wc uplna trefa 🙂 ako som dnes mala tie krce vkuse tak som sla skusit a nic sa nedialo ale uplne sa mi cela funa zdurovala, normalne pocit, ze hlava mi zachvilku odtial vylezie, strasne neprijemne. Tak som zvedava co este pride, uz zacnem kazdu chvilu haluzit ze rodim 🙂

veronikanellka171
2. nov 2016

Dnes prisli

kwr
2. nov 2016

@lalia87 o dovod viac sa setrit...len nech sa mimi este chvilku pecie🙂

lalia87
2. nov 2016

@veronikanellka171 odkial si objednavala?

@kwr presne, este ma kopu casu 🙂

veronikanellka171
2. nov 2016

@lalia87 aliexpress 🙂 maju ich aj na ebay a wish za par drobnych

lalia87
2. nov 2016

@veronikanellka171 ja som si dala do mob.aplikaciu mama, to nemas? uz mi odtial prisli prve topanocky, vek 0-6m.ale su take vacsie 🙂 a to som ich chcela na krstiny 🙂

adawada
2. nov 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

@kwr a to v akej krajine ides rodit?

kwr
2. nov 2016

@adawada v Holandsku, aj nas prvy sa tu narodil

veronikanellka171
2. nov 2016

@lalia87 nemam pozriem 🙂

sandri
2. nov 2016

@kwr presne takto uvazujem aj ja. Len porodnik, ktoreho som mala predtym sa tvaril, akoby som chcela nemozne - prirodzeny porod po CR. Ten hned chcel planovat CR, idealne tyzden vopred... ☹

fronili
2. nov 2016

@elisebah91 mam dve kosele ale balila som sa tento krat systematicky:
-veci ktore si beriem ja co budem potrebovat prvych 2r hodin
-veci ktore mi donesie manzel pre mna a pre malu
-veci pre malu ked pojdeme s porodnice(manzel potom donesie)
Aby som nemusela tolko teperit naraz😅

fronili
2. nov 2016

@adawada ja mam pre zaciatok jednu a ostatne donsie manzel
@marusia_81 ja mam uz poprane pozehlene a ulozene az na par veci ktore este pridu.len kedze neviem iba sediet a stale musim nieco robit tak rozmyslam co dalej.Asi pockam kym pridu poedne vianocne darceky a pobalim ich do papiera 😅
@zuzuk22 ja som nevydrzala cakat a som klidnejsia ked mam zbalene moj chlap sa mi smeje ale ja to potrebujem k zivotu vsetko planovat aj ked niektore veci sa planovat nedaju-je to taka moja uchylka😂
@verunqha23 dobre robis co robis nepotrebujes mat nespolahliveho chlapa do zivota ti moze vstupit uplne iny clovek ktory ta podrzi v kazdej situacii a bude mat rad aj malinku.aj ja mavam take dni kedy by som poslala kazdeho do prdele🙊(ospravedlnujem sa za vyraz)to su toe nase hormony a sledujem ze to je coraz horsis nakolko ja sama sa nscitim v pohode a potom som zla jak pes.
@adawada ja by som brala moznost ist domov po jednom dni uz teraz dumam ci sa tam zdrzime o den dva dlhsie ako pri simcovi nakolko chytil zltacku.doma je predsa len doma

fronili
2. nov 2016

@veronikanellka171 kraaasne 😍presne nieco take ako tie upletove som chcela kde si objednala alebo kupila?

veronikanellka171
2. nov 2016

@fronili aliexpress 🙂

kwr
2. nov 2016

Tak som sa rozhodla ze kedze mam uchylku na bizu ale zaroven nechcem minut majlant, ze skusim ten Ali- uf vysoko navykove, ale dokupila som par poslednych drobnosti pod stromcek, na skusku nejake ponozky pre Ozzyho a mama si konecne kupila par parov nausnic, ved si zasluzime, no nie? Teraz uz len cakat co dorazi/ci dorazi/v akej kvalite 🙂

zuzuk22
2. nov 2016

Baby mam dost o 21h som dovarila panenku bravcovu som robila obalenu v slaninke 🙈 tak bola aj neskora vecera 🙈🙈🙈 a uz som ko vyvalena v posteli 🙂 dufam ze dnes moja polovicka ktora ochvilu dorazi z prace nebude odomna chciet ťuťu muťu 🙈🙈🙈

fronili
3. nov 2016

@veronikanellka171 som si vsimla potom 🙂 dakujem aj ja obiednavam z ali niekedy.su tam super veci

fronili
3. nov 2016

@kwr ja som mojej mame obiednavala bizu a su tam aj real fotky od ludi v prispevkoch.vyzeralo to super tak hadam budu pekne sovicky prikladam foto.

fronili
3. nov 2016

@zuzuk22 ja sice teraz s manzelom nemozem nic riesit ale ked som mohla a bola unavena tak by ma nedonutilo nic 😂

zuzuk22
3. nov 2016

@fronili no sak toto 😂😂😂 uz sme asi 2 tyzdne nasucho 🙈🙈🙈 bud som ja unavena ako kon alebo on pride zniceny z roboty 🙈🙈🙈

zuzuk22
3. nov 2016

@fronili a tiez objednavam z ali 😂 aj maminu som to naucila 🙈 a jejo tuto sovicku mam aj ja privesok krasny je 🙂

lenkavalkova
3. nov 2016

Baby my ideme predavat byt, takze by trebalo poupratovat, vyumyvat vsetko, ked zacnu chodit zaujemcovia a mne sa taaaaak nechceeeeee

lalia87
3. nov 2016

A co take zvyknete baby objednavat? 🙂