icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
6. nov 2016

@lalia87 dakujem 🙂 no dufam ze sa uz dozviem lebo uz aj mna trafi slak z toho asi....
Inak ja som toez dlho mala take ze kazdy mi hovoril ze sak niesom ani tehu ze nemam ved ziadne brusko. 🙈 ale uz mi hovoria ze konecne uz som aj na ako tehotna ze uz je aj vidiet nieco 😄 sa vojim co to este bude do januara 🙈🙈🙈

zuzuk22
6. nov 2016

@veronikanellka171 a kedy to budu vysielat nevies ? 🙂 by som si pozrela 🙂 a to si sa tam ako prihlasila? 🙂

23erika
6. nov 2016

@misinkad info sprava

nikolienkaa
6. nov 2016

@kwr 1.1. Ale naposledy co som bola mi napísal ze 29.12. Ale stale sa riadim toho ze 1.1. 😁

veronikanellka171
6. nov 2016
veronikanellka171
6. nov 2016

@zuzuk22 netusim kedy, to treba ist na kasting 🙂

lalia87
6. nov 2016

@zuzuk22 ked sme sa tu bavili o tom salku 🙂 pozeram co budem piect na Vianoce a rozmyslam nad marlenkovymi gulkami a ide tam salko. Len sa bojim toho varenia a teraz som nasla na nete, ze vyrabaju uz aj hotove, bez varenia, nevies o tom nic? 😀

marusia_81
6. nov 2016

@sandri ja to mávam dosť často

zuzuk22
6. nov 2016

@lalia87 fu to netusim . len viem ze by sa malo varit nejake 2 az 2 a pol hodiny a sladene musi byt 🙂
Bozinku ze vianoce....🙈 ale to ide ...😄

zuzuk22
6. nov 2016

@veronikanellka171 krasne fotky krasne brusko 🙂

evita_g
6. nov 2016

Baby, v tejto skupine to žije, tak sa spýtam aj tu 🙂 Prosím, poraďte nejakú dobrú, kvalitnú, pevnú a čo najväčšiu komodu. Ďakujem.

sandri
6. nov 2016

Ako zabavit dieta v uprsany den, alebo u nas sa zvianocnieva 🙂

lalia87
6. nov 2016

@zuzuk22 uz som to vygooglila, zacali uz vyrabat uz urobene, nemusi sa varit 🙂 je to tatra karamelove salko ktore je uz bez varenia, parada 🙂
ja uz mam dnes silvestrovsko vianocny osial, lebo na silvestra budeme u nas aj s mojimi surodencami a ich polovickami a musime si nachystat masky nejake, tak sme vymyslali 🙂
a na vianoce som akurat dovyberala co nachystam 🙂

veronikanellka171
6. nov 2016

@lalia87 ano je uz aj uvarene 🙂

kwr
6. nov 2016

@evita_g ahoj, my mame velku, 8-suflikovu z Ikea a derieme ju uz 14.mesiac a nemozem sa zatial stazovat, mam tam maleho veci od narodenia cize sa pouziva nonstop denne🙂

zuzuk22
6. nov 2016

@lalia87 tak super 🙂 ked ho najdem v obchode kupim take teda 🙂 cize normalne salko len je na nom napisane karamelove? 😄 ci ? A co ste vymysleli ake masky ? 🙂

lalia87
6. nov 2016

@zuzuk22 toto by malo byt ono 🙂
a masky, no zatial ze pat a mat aby sme vyuzili brucho 🙂 len ak nezozeniem skrabosky take na tvar, tak si prehodime role, ja budem chlap, tielko, pivne brucho, fuzy, pivo v ruke :D a drahy bude zena, nejaka ľubňa fajná 😀 😀 😀
a segra uz vymyslela ze oni budu flinstonovci fred a vilma 😀

evita_g
6. nov 2016

@kwr Super, ideme si akurat tento mesiac spravit vylet do ikei, tak si ju tam obzriem 😉

zuzuk22
6. nov 2016

@lalia87 diky si super ;)

zuzuk22
6. nov 2016

@lalia87 amasky butu teda super urcite 🙂 potom nezabudni aj sem foto pridat po silvestri ;)

kwr
6. nov 2016

@evita_g urcite si ju kuknite, myslim.ze stala okolo 219eur, my ju mame v bielom ale maju aj farbu dreva a este nejaku inu...hore 4 male sufliky a dolu po dva velke.

majaon
6. nov 2016

@zuzuk22 tehulka,tak zajtra len dobre spravy prajem a hlavne zdravicko,nech uz aj meno mozes vyberat a farbu vybavicky 😉

@fronili aj tebe prajem nech je vsetko OK zajtra 😉

veronikanellka171
6. nov 2016

@zuzuk22 dakujem 🙂 ty zajtra na toto forum ani nechod pokial nebudes vediet pohlavie 😂

zuzuk22
6. nov 2016

@veronikanellka171
@majaon dakujem vam baby 😄 no dufam uz budeme mudrejsi 🙈🙈🙈

kwr
6. nov 2016

Baby zacala som prat mini vecicky (0-3)...napriek.tomu ze vikend nebol nic.moc, Alfie sa.vobec nehlasil, necitila som ho skoro vobec az som skoro volala babiciam ale.som.sa rozhodla ze je cas zacat prat pre pripad ze sa mi tlaky a priznaky vystupnuju a on sa bude chciet zucastnit Vianoc osobne;)

sandri
6. nov 2016

@kwr ja som celu tuto noc rodila 😀 samozrejme, ze v snoch, ale len o porodoch sa mi snivalo...

veronikanellka171
6. nov 2016

@kwr ahoj ja uz mam vsetko oprane ozehlene a som len rada nakolko vcera som este nieco zehlila a uz som akoby tak nevedela stat a citila som krize.. radsej si to urob teraz a mas pokoj

kwr
6. nov 2016

@sandri hehe ja som.rodila.minuly tyzden...do vody ako som.povodne chcela ale.nemohla:) a mali.sme.dievcatko cize to bol isto sen lebo Alfie sa od 16.tt hrdo.prezentuje.na sonach s nohami.dokoran aby bolo.jasne vsetko;)))

kwr
6. nov 2016

@veronikanellka171 poznam, ja som minuly tyzden uz zehlila posediacky...mam cas do stvrtka oprat a co to.pozehlit a potom pridu nasi na vikend tak mi.pomozu pozehlit a zavarovat🙂
Vidim.ze.si 32.tt- stalo sa aj tebe ze mimi je nejak.ticho a.neaktivne? Ja mam.sice placentu vpredu a aj tuk na brusku ale.vzdy som.ho citila.ale posledne.2 dni si.dava nejak.pohov az zacinam.mat obavy...zajtra asi zavolam babiciam, predsa len aj Ozzy bol skor narodeny...ale pri nom.som taketo nemala...

veronikanellka171
6. nov 2016

@kwr citim ju stale skoro cely den, aj take mini pohyby.. skus si pichnut do bruska to moju vzdy prebere