icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

verunqha23
6. nov 2016

Babenky potrebujem kupit perinku vankusik a takeyo veci do postielky ... Kde ste kupovali vy ? Nieco lacne :/

veronikanellka171
6. nov 2016

@verunqha23 ja som kupovala zavinovacku za 13€ ale musim najst na akej stranke, ale ked das do google najdes toho neurekom.. supravu do postielky uplne komplet som kupovala na fb nieco ze postielky supravy alebo tak (je tam viac takych stranok) za nejakych 55€

verunqha23
6. nov 2016

@veronikanellka171 zavinivacku maaam aj ja... Len perinku vankusik a navlecky:/

lalia87
6. nov 2016

@verunqha23 pozri si tu na bazari, niektore maminy predavaju za malo penazi, lebo bud dostali a nevyuzili alebo pouzivane ale vo velmi dobrom stave..

nikolienkaa
6. nov 2016

@verunqha23 ja som kupovalazavinovacku v babymarket.sk ale vyšla ma cca 49€ a potom este dve take slabšie v Slovenke v zlatých Moravciach jeden dodávateľ mi doniesol a to cca 10€ jednu ... a do postieľky to som kupovala celu sadu aj s baldachýnom cca 80€ Tiež tu kde bývam...ale na nete nájdeš aj bez baldachynu aj bez mantinelu keby chceš možno za cca 30€

lalia87
6. nov 2016

@verunqha23 paplonik a vankusik nepotrebujes na zaciatok vobec, babo nemoze spat na vankusi a prikryt mozes aj dekou alebo si kup spaci vak a prikryt dekou

kwr
6. nov 2016

@lalia87 @verunqha23presne, netreba este vankus ani perinu ale ja sa pripajam k spaciemu vaku, dobra investicia pre deti co sa odkopavaju🙂a ked chces za lacno, bud na bazariku tu na mk alebo mozno ali?

verunqha23
6. nov 2016

@kwr
@lalia87 takze perinku a vankusik este nemusim teda kupovat ?

kwr
6. nov 2016

@verunqha23 nas ich zatial nepotreboval🙂 skusala som ho zakryt ked bol malinky s usitou tenkou dekou ale sa stale odkopaval...teraz spi v spacom vaku bo svojej izbe, mame 20-21st.a je spokojny🙂

lalia87
6. nov 2016

@verunqha23 ja pisem iba podla toho co pocuvam, ze to vobec netreba, vankus urcite nie a paplonik na sebe urcite nestrpi babo a aby sa ti neodkopavalo, tak ten spaci vak a to si pozri aj tu na mk v bazari, ja som si par veci tiez odtialto objednala za super ceny.
ale nech ti tu radsej poradia uz maminky, aby nepovedali ze som mudra ked este nemam babo 😀

veronikanellka171
7. nov 2016

Baby co boli viac, fajnova mega krc v nohe alebo kontrakcie? 😀 Dnes som mala taku krc ze normalne som kricala v noci a nechcela uvolnit

majkavid
7. nov 2016

Dobre ranko zienky ... potrebujem pomoc ... uz tyzden nam v noci suchy kasel je to strasne ked ani nespacam preto horsie je ze ma cele brucho boli (svalivoca) mam calciovy sirup a hedelix ... cibulivy caj nic nepohaha .... ... co mam robit mal to dakto ?????

majkavid
7. nov 2016

@veronikanellka171 tak kontrakcie su hrozno ale krc v nohe je brutal tiez to mavm ale vecer mi manze nasucha a mam nohy hore a je to ok

petra1_2017
7. nov 2016

@zuzuk22 myslíme na teba... Dúfame, že si to tajomstvo nenecháš len pre seba 🙂))

veronikanellka171
7. nov 2016

Inak ja si myslim ze zuzuk caka chlapca.. co myslite vy?

zuzuk22
7. nov 2016

@petra1_2017
@veronikanellka171 diky baby 😄 asi 15 minut uz cakam v cakarni ale je tu dost plno tak uvidime kedy sa dostanem dnu 🙈 a urcite si to nenecham pre seba len aby to este mne vobec povedali 😫

gulocka7888
7. nov 2016

Aj ja si myslim ze to bude chlapcek zuzuk

lalia87
7. nov 2016

ja myslim ze dievca, lebo v sne striekala babsku vonavku 😀

zuzuk22
7. nov 2016

@gulocka7888
@lalia87 no vy my davate teda 😄 dufam v dievcatkko kedze chlapca uz mame ale tak hlavne nech to uz viem 🙉 este 4ria predomnou ....🙈🙈🙈 inak mne sa uz 2x snivalo ze baba bude 😄

bellybug
7. nov 2016

Ahojte baby,zapajam sa neskor,tak som nelistovala vsetky komenty,iba zbezne😊 nasa bambulka ma termin na konci januara😊💞
Chcela by som sa spytat na fusak,kupujete s ovcim runom alebo normalny,tym ze prijde uplne v zime,a prve babatko, mam obavy z toho ako ju obliekat,aky fusak. Hlavne,kamaratka mi poradila,nechavat ju prve 2-3tyzdne v zavinovacke,a potom uz vobec neviem ako ju obliect nech sa neprehreje alebo nech jej neni zima. Robila som v skolke,skusenosti s detmi mame ale od roka,nie s takymi mini🙈

fronili
7. nov 2016

@verunqha23 ja napriklad vankusik max na neskor po skusenosti so simim viem ze paplon nevyuzije ako miminko teda aspon u nas to tak bolo doteraz chce len deku ziadny paplon.takze zbytocna investicia to bola pre nas aj ked to nebola niaka horibilna suma ale paplon mame v skrinke.maly nechcel ani spaci vak ale chcem ho vyskusat pri malej aspon nakolko simi sa doteraz odkopava a prikrivam ho aj v noci.

fronili
7. nov 2016

@verunqha23 ja napriklad vankusik max na neskor po skusenosti so simim viem ze paplon nevyuzije ako miminko teda aspon u nas to tak bolo doteraz chce len deku ziadny paplon.takze zbytocna investicia to bola pre nas aj ked to nebola niaka horibilna suma ale paplon mame v skrinke.maly nechcel ani spaci vak ale chcem ho vyskusat pri malej aspon nakolko simi sa doteraz odkopava a prikrivam ho aj v noci.
@veronikanellka171 jednoznacne kontrakcia podla mna nakolko krce som mavala dost silne a nechceli prejst ale to pri simcovi.

Ja si myslim ze dievcatko som spominala minuly tyzden tie sa väcsinou nechcu ukazat.boze inak babi ja citam postupne a odpovedam ste sa od vcerajska snazili.napisem potom aj ako som dopadla u dokiho

veronikanellka171
7. nov 2016

@bellybug ahoj ja mam s dekovinou ale vyzera byt dost hruby

natalia_17
7. nov 2016

ahojte maminky, je tu niektora z vas ktorej mimi sa este stale neotocilo hlavickou nadol? a chcem sa opytat tych co cakaju chlapceka, ci mate niektora skusenost z nezostupenym semennikom? dnes som bola na sone v 31 tt a taketo spravy som sa dozvedela ... 😒

fronili
7. nov 2016

@zuzuk22 no ako si dopadla sledujem uz som doma popritom varim mangelovi na poobednu papat a potom uz aj ja skratim moje dnesne rano do spavy

marusia_81
7. nov 2016

@natalia_17 no moja bola už otočená hlavičkou dole v 28 týž. a teraz som bola na 31týž.poradni a zase je KP - kolmo na panvu ritkou dole opica malá, ale hádam sa skrúti ešte... 🙂

xenabojovnica
7. nov 2016

A perinku nebudete nikto používať?

fronili
7. nov 2016

@xenabojovnica ja budem perinku pouzivat je pevnejsia ako zavinovacka sice mam aj zavinovacku ale perinka sa mi viac osvedcila pri prvom.

sandri
7. nov 2016

@xenabojovnica ja tiez perinku. Mam dve - jednu ozdobnu, ta bude hlavne na krst a druhu obycajnu, ta bude na spanie.

natalia_17
7. nov 2016

zavisi aku perinku/zavinoacku. tie stare klasiky su dost jemne, a sluzia skor na zavinutie babatka ako do deky. ale ak ho chcete mat pevne treba hladat zavinovacku s vystuzou! robia sa z kokosovych vlakien, ja som si taku objednala z netu a som velmi spokojna a urcite budem pouzivat len tu, nakolko novorodenec je velmi krehucky a v tejto sa da aj napolohovat v postielke napriklad pri refluxe, a starise babo do zavinovacky uz netreba balit, takze ja jednoznacne odporucam siahnut po zavnovacke na zaviazanie s kokosovou vystuzou 😉