icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
7. nov 2016

@zuzuk22 kocka my stale cakame co to v brusku mas???

fronili
7. nov 2016

@gulocka7888 😅aj ja cumakujem stale do tel. ci uz zuzuk nepisala😊

majaon
7. nov 2016

@gulocka7888
@fronili Vsetky tu asi cakame na spravy od zuzuk22 😀 😀 😀 sme zvedavejsie ako ona sama 😀

fronili
7. nov 2016

No takze ja som dopadla tak ze krv v moci sa nenachadza ale volala som si teraz este na dalsie vysledky a kultivaciu som mala zlu tak mam pokracovat v liecbe co mi nakazal a uvidime co dalej.schudla som od 2.11 -1,4 kg nechapem ako normalne papam ale ze je to oki.zvysil mi magnezko 1 rano jedno na obed a 2 vecer pred spanim kvoli tym bolestiam a poslickom.inak ak by sa nic nezmenilo mam prist normalne na poradnu 1.12

fronili
7. nov 2016

@majaon mozno uz aj vie a utekala na nakupy 😂😍

lalia87
7. nov 2016

@fronili tak potom dobre spravy, ja som si posl.dobu tiez zacala davat magnezko tesne pred spanim, potom spim jak dudek 🙂 aj ked tuto noc som zaspala o pol 3tej, potom som sa prechadzala okolo 5tej po byte jak matoha a cakala kym zacne svitat a o 8mej som uz bola hore 🙂 a beham tu zas jak s vrtulou. minule aj mne zacali ti poslickovia, teda si aspon myslim. zrazu som dostala pocit akoby sa mi mala spustit MS, taka bolest, vystrelovalo to az do krizov a len som cakala kedy mi zacne tiect po nohach s prepacenim, a take krce vo vajecnikoch az ma krutilo. strasne neprijemne.

majaon
7. nov 2016

@fronili co je kultivacia? a schudla si asi koli tym prehankam,co si spominala,nie?

lalia87
7. nov 2016

inak baby prosim vas teraz idem vo stvrtok ja na poradnu a bude sa brat krv, neviete na co sa to teraz berie? ze nejake dalsie vysetrenia ale zabudla som co povedala. a som velmi zvedava okolo sa posunula vaha 🙂

zuzka nas tu napina, ale uz sa zacinam obavam, ze opat nic nevie :(

majaon
7. nov 2016

@fronili no asi 😀 alebo sa tu na nas bavi ako si piseme o nej a naschval nas natahuje 😉

fronili
7. nov 2016

@lalia87 presne bolest ako pri kramoch.ja mam pocit ze somnou to magnezko nic nerobi vecer.
@majaon kultivacia je ster z vaginy ktory mi robil kvoli tej mikoze.A ano mas pravdu toto cele tehu ma prehana stale tak aj s toho je dost mozne ze jeden tyzden priberiem druhy schudnem.
@lalia87 fuuu mne teraz brala krv 2.11. ale zda sa mi ze zas na genwtiku alebo som ju zle pochopila v tom pripade ani ja netusim.
Dufam ze sa nam uz dozvie zuzuk sak mna by piclo keby neviem.som prilis zvedavy clovek😊

majaon
7. nov 2016

@fronili aha uz mi doslo,ta kultivacia,vedela som,ze som to uz pocula niekde 🙂 ja strasne zabudam toto tehu,aj na krv som sa pytala naposledy,ze na co sa berie a zabudla som 😕

petulik1991
7. nov 2016

Odbery sa robia na hemboglobin, protilatky, atd. Nerobi sa genetika uz

lalia87
7. nov 2016

@petulik1991 ďakujem..a to železo čo niektoré spomínajú, že majú málo a dali im lieky, tak to je v rámci tejto kontroly? či to im len z krvi zistili a nerobia sa na to špeciálne odbery?

fronili
7. nov 2016

@petulik1991 aj som si myslela ze som ju zle pochopila.Ja totizto nikdy sestricke poriadne nerozumiem neviem cim to je😅🙈

petulik1991
7. nov 2016

@lalia87 Ano, zelezo, hemoglobin, sa zistuje v tychto odberoch 🙂 Dostatok zeleza je velmi dolezity v tehu
@lalia87 Z toho si nic nerob, ani ja 😂 Alebo respektivne si nic nepamatam, som tam ako oblibnuta vzdy 😂

zuzuk22
7. nov 2016

@gulocka7888
@fronili baby je to babaaaaaaa 😍😍😍😍 tesim sa strasne moccccc 😍😍😪 som stastna ako blcha 🙈🙈🙈🙈

lalia87
7. nov 2016

@zuzuk22 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja som to vedelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja som vestica teodoraaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaa....gratulujeeeem k princeznicke, moc sa tesim s tebou, moc moc prevelmi 🙂 🙂 🙂

majaon
7. nov 2016

@zuzuk22 gratulujem 🙂 super,tak si sa dockala a inak vsetko Ok?

zuzuk22
7. nov 2016

Baby ja sa tak tesimmmmm 😄😄😄

gulocka7888
7. nov 2016

@zuzuk22 vsetky ti uprimne gratulujeme a tesime sa s tebou.

fronili
7. nov 2016

@zuzuk22 jeeeeej super vedela som to ze babulka gratulujeeeeem😍💖cakanoe sa oplatilo🙉😊😊😊

zuzuk22
7. nov 2016

Baby vsetkym vam moc dakujem 😍 dosla som dnu. Najprv mi sestricka este krv zobrala a ked som sla uz do ordinacie uz som myslela ze zas nic nebudem vediet ... Dr ze si mam lahnut na sono ale ze len zbezne pozrie ze nabuduce bude robit velke sono uz kde vsetko riadne popozera. Tak som mu povedala ze ale ak nahodou by ste niecozbadali ze mohol by ste mi povedat 😂 tak pozrel srdiecko ze v poriadku a este na rychlo trochu pobehal a potom mi vravy ze tam mohol by som vam povedat alebo vam mam povedat 😄😄😄 ja ze jasne jasne vidite to tam ? 🙂 a ukaze mi na sone ze vidite toto tu ? Co vam to pripomyna 😂😂😂 a ja ze co ja viem pipik? 😄 a on ze toto v tvare kavoveho zrna 🙂 ja ze sak ja neviem ze dievca teda ? 🙈🙈🙈 a on ze ano 😄 ze na 99 percent je to baba 😄😄😄 jaj srdiecko mi hned radostou zaplesalo 😍😍😍 tak mi ani nevadi ze neviem ani vahu ani nic babatka 🙂 zasa mi zelezo predpisal dalsie. A teraz ma dali na poradnu uz o 2 tyzdne 23.11 -🙂 tak budem ochvilu vediet uz aj viacej 🙂 inak by ma dali o 3 tyzdne len dnesnu poradnu kedze som mala mat uz predtyzdnom ale koli dovolenke co maly bola zrusena tak sa to posunulo teraz 😍😍😍

aniko_h
7. nov 2016

@zuzuk22 gratulujeeeeeem.tesim sa veeeelmi s tebou.od rana tu citam komenty a cakam 😍💕

zuzuk22
7. nov 2016

Som sa smiala ked som si tu citala vase prispevky 😄 ako cakate so mnou zlate ste 🙂 skor sa mi nedalo napisat . som sa ponahlala od dr este do obchodu a rychlo po maleho svokrovi a domov . dala som ho hned spat doma a hned som vam aj pisala 😄 ale samozrejme cestou do obchodu som volala hned polovicke vytesena potom sestre mamine 😄😄😄 vsetci satesia so mnou 😍😍😍

zuzuk22
7. nov 2016

@aniko_h moooccc dakujeem 😍

zuzuk22
7. nov 2016

V aute po ceste domov som sa citila jak zhulena 🙈🙈🙈a asi som tak aj vyzerala...vyskerena od ucha po ucho som si vyspevovala 😍😍😍😄😄😄🙉🙉🙈🙈

kwr
7. nov 2016

@zuzuk22 gratulujeeeeeem.srdecne!!!!

zuzuk22
7. nov 2016

@kwr dakujeeeem 😍😍😍
uz som hned v lidli aj pozerala nieco ruzove ze si kupim konecne prepotesenie ale nic take malicke tam nemaly tak pozriem v pepcu zajtra 🙈

fronili
7. nov 2016

@zuzuk22 no nedockave sme boli uz vsetky na teba a tvoju spravicku.tak suped a mozes sa pustit do tiredenia a nakupovania veciciek😛😁💖

kwr
7. nov 2016

Jaj ja som zasd skoncila neplanovane v nemocke, na odporucenie babic, dlhy pribeh, ale dobra sprava je ze maly meria cca o tyzden dopredu co povazuju za normalne (ale ja som videla na monitore svietilo 28.12.), doktor si ale.nevie vyvsetlit ze doteraz som pohyby v pohode citila a potom.zrazu nic...a takisto mi povedal ze mnozstvo plodovej vody mam na spodnej hranici a to si tiez nevedia vysvetlit kedze testy spred 10 dni ukazali negativ cize voda neodtekala. Ale maly vraj vazi 2 kila!!!!! Reku te pic a vyzera to ze da narodi pred terminom.lebo mi.pocital ze ked ma teraz 2 kila tak o 4 tyzdne priberie cca 600gr cize aj keby prisiel b 36.ako Ozzy ze oni sa neobavaju nicoho...a ze vzhladom na porodnu vahu nas dvoch a Ozzyho ze je perfektne v normale
..ale ze ak zase budem.may podozrenie ze hned volat...mily mlady doktor dosledne pokukal pomeral a na moju velku radost Ozzy sa spraval ukazkovo🙂