icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
7. nov 2016

@fronili no kedze mam toho dost neutralne po oiverovi tak mi moc netreba 🙂 to si pokupim len tak pre radost par veci dievcensle farby 😍

fronili
7. nov 2016

@zuzuk22 kokos u nas v pepcu nic z malych velkosti nemali normalne som nechapala🙉ale u vas budes mat mozno stastie v kazdom obchode maju inak drzim palce.ja som bola dnes v pepcu ale pozret kamoske chcem posielat balik do japonska k vianociam tak som tam pre jej dvoch syncekov cosi pokukala 😊

zuzuk22
7. nov 2016

@fronili no uvidime popozeram nieco hadam najdem 😍

adad23
7. nov 2016

@zuzuk22 gratulujem 🙂 ja budem mať chlapca.. 🙂

veronikanellka171
7. nov 2016

@zuzuk22 no gratulujeeeeem 😀 Ja idem tiez 23.11. 😂

fronili
7. nov 2016

@kwr jemine tak drzim palce nech je vsetko oki hlavne oddychuj ako sa len da.A vaha super teda 2 kg cca je dobra sprava .Drzkaj sa nam😉

zuzuk22
7. nov 2016

@kwr drzim palce mocnach vsetko dobre dopadne a nech v brusku vydrzi este co najdlhsie 😊😊

zuzuk22
7. nov 2016

@veronikanellka171 dakujeem 🙂 tam sme sa asi dohodli naraz 😂

fronili
7. nov 2016

@veronikanellka171 ja som zvedava odkedy mna bude objednavat kazde tri alebo dva tyzdne pri simonkovi sa neriadil tiez mesiacom ale chodila som dlho na kontrolu po mesiaci.az ku koncu ma dal po dvoch tyzdnoch.uvidime co povie nabudice na poradni.

zuzuk22
7. nov 2016

@adad23 dakujeeem a tiez gratulujeem🙂 ja som moc po

adad23
7. nov 2016

@fronili moje na kontrole ze uz malo 1660 a doktorovi sa zdalo vela :D

zuzuk22
7. nov 2016

@adad23 dievcatku tuzila kedze uz mame olivera 🙂 a bratovi a svagrinej sa tiez teraz chlapci narodili 🙂

adad23
7. nov 2016

@zuzuk22 ja este len prve tak mi to bolo aj jedno ale na začiatku ssom mala pocit, že to bude chlapec.

adad23
7. nov 2016

@zuzuk22 a druhé tiež chcem dievča 🙂

aniko_h
7. nov 2016

@kwr velmi drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.nech ste obaja zdravy. A teraz uz aj ostavas v nemocnici alebo ta pustia domov?

fronili
7. nov 2016

@adad23 moja mala mala tyzden dozadu cca 1360 gramov

nikamo17
7. nov 2016

Baby navrhnite mena pre dievčatko 🙂

kwr
7. nov 2016

@aniko_h dakujem, nie, bola som.lrn na sono a pasoch...doktor povedal ze maly za posledne 3 tyzdne od posledneho sona proste intenzivne rastol, kedze jeho tati ma skoro 2 metre vraj je to v poriadku- ja som mala 3,3kg, muz 3,6kg a Ozzy 3 kg ked sa narodil a vraj kedze sme boli okolo 3 kil vsetci ze to predpoklada aj pri tomto, a ze asi pride skor pred terminom. Na poslednom sone v 29.tt mal 1,3kila...ale na tomto meral o tyzden dopredu..tu ta hopsitalizuju lrn ak ti odteka voda alebo vazne sa krati krcok...inak babice chodia domov na kontroly a tak.

kwr
7. nov 2016

@adad23 moj mal v 29.tt 1300gramov...asi chce stihnut Vianoce tak naberie teraz a potom si nas pride obzriet nazivo🙂

fronili
7. nov 2016

@nikamo17 ja som chcela strasne Miu ale moj chla total zamietol ale hadam sa zhodneme na niakom mene😊

lalia87
7. nov 2016

@zuzuk22 tu euforiu si viem predstavit, mne vtedy akoby sa zastavil svet, tak dufam ze mojmu kavovemu zrnku nedorastol pipik 😀 v ten den som bola ako nadrogovana, revala, smiala sa,chodila vycerena jak dilino 🙂 uplne sa viem do teba vcitit

@kwr to mi je luto, no ale maly pekne rastie, asi chce maminu s tatom a bracekom uvidiet skor ako si doktori mysleli 🙂 ale nech len pekne ostane v brušku ako sa len bude dať. drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

ja ked som bola na sone v 24tt, tak mala malá 580g +-70g. o tyzden mam sono, vraj velke ako bolo v 20tt to morfo, ale neviem ako u vas, u nas to bolo obycajne sono kde mi nic nepovedali 🙂 tak som velmi zvedava ze v 30tt kolko bude malinka vazit. doteraz bola o tyzden mensia, takze myslite ze by mi posunuli termin o tyzden neskor?

fronili
7. nov 2016

@kwr moja mala mala tych 1360 v 27+5 tak dufam ze nebude väcsia ako simi😅

fronili
7. nov 2016

@lalia87 kedze mame Simonka hrozne som si priala druhe dievcatko a ked mi ukazal to kavove zrnko nevedela som ci sa mam smiat alebo plakat 😍strasne som vtedy nevedela od stastia co zo sebou takze uplne chapem ako sa citite😊😊😊

kwr
7. nov 2016

@fronili memusi.kazde rastie inak. Mozno si potiahla v tom 27.tt a potom porastie.menej v dalsom🙂
Ja som rada ze maly ma.'uz' 2 kila, keby sa vypytal skor, kludne nas potom pustia domov namiesto lezania v nemocke a nebodaj na detskom oddeleni...

sandri
7. nov 2016

@fronili vidis, a ja som prve strasne chcela dievcatko a bol chlapec. Normalne som z toho bola prve dni rozladena... 😝 a teraz pri druhom som od zaciatku chcela chlapca 😀

petra1_2017
7. nov 2016

@zuzuk22 Jééé, tak ja dúfam, že budem taká šťastná pri pôrode a bude to baba (ale rovnako budem ľúbiť aj chlapca 🙂...Aj ja by som to chcela vedieť, len môj muž nechce a tým pádom nemôžem vedieť ani ja, inak by som isto prezradila... Veeeľmi sa teším s tebou 🙂 veľa zdravíčka

veronikanellka171
7. nov 2016

Baby a v takom 34-35tt by kolko malo vazit babo?

verunqha23
7. nov 2016

@nikamo17 Ahoj tak moja sa bude volať Emma 🙂 ... Ale tiež sa mi páčilo meno Sofia alebo mi hovorili že mám dať po sebe že Veronika :D :D
@zuzuk22 Waaaa !!! 🙂 Konečne si sa dozvedela teším sa s tebou 🙂 ... A ako sa bude volať? :P

veronikanellka171
7. nov 2016

@nikamo17 ja budem mat Viktoriu

elisebah91
7. nov 2016

@zuzuk22 tesím sa s tebou / s vami, že už konečne vieš čo to bude 🙂 ciem si ťa predstaviť po ceste domov 😎

My budeme mať tiež kávové zrnko, ak sa nič nezmenilo a zatial sa bude volať Veronika (môjmu mangelovi sa velmi páči, jeho princeznička 🙂)
Ja idem na podadnu v stredu, predpokladám že bude aj kontrola krvi, ale tiež by som rada vedieť koľko nám má drobec 🙂 minule nás nesonovali,