Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@verunqha23 aha, ze ty vlastne vyberas sama? tak to mas veru v tomto jedoduchsie ...moje hrozny frflos na takeveci :(
@jetotu resp. vyberala som s najlepšou kamarátkou 🙂 ... Mali sme Sofia a Emma lenže ja som chcela niečo podobné Emílii lebo tk sa volá moja mamina tak sme vybrali Emma
No ja som zvedava co my nakoniec nakoniec vyberieme 🙈🙈🙈
@verunqha23 Jej, moja prvá sa volá Emma a táto tretia sa bude volať Sofia 🙂 Máme podobný vkus na mená 🙂
@verunqha23 aha ,lebo tiež mam isť na pokec k nemu ohladom cisarrskeho
@verunqha23 🙂 páči sa mi ze pasujes k mamine 🙂 u nás to vzniklo tak... Že chcem aby bola moja :D (myslela som to tak aby sa na mňa podobala) a vtedy mi tuklo... Mojka Zojka.. MOJA ZOJA :D tak sa nemusí podobať je moja :D filozofia ťažká tehotenská :D a teraz bude NÁŠ, iba náš Jonáš :D
Ja mam starsieho Patrika a teraz druhe som tuzila po princezne a bola som aj presvedcena ze to bude baba lebo uplne ine priznaky ako pri prvom.. no ale co uz kazde tehotenstvo je proste ine 🙂 a potom ten sok ze opat chalan... inak dievcata mne sa vzdy zmenil nazor na meno pred a pocas tehotenstva.. takze je to asi tak ze matka citi ako by sa malo babo volat az ked je v brusku. A teraz mi to vychazda na Teo. Drahy nebol nadseny ale zvykol si :D
@natalia_17 aj my dávame meno Teodor 😄 (Ináč v stredu má meniny 😊)
Dievcence ake pekne mena davate svojim drobcom 😉 ,nasa babula bude Michaela,tiez sme sa rozhodovali medzi Leou a Dianou,ale dali sme na vyber z tychto troch mien Simonkovi - ze Simi ktore meno sa ti najviac paci - Miska,Lea,Dianka a on ze Miska,ale aj ja som bola najviac naklonena tomuto menu,uz jej inak ani nepoviem,takisto aj babka a dedo 😀 Inak dnes o 11:00 mame meracie sono,tak som uz zvedava aka je velika Misicka,ale hlavne nech je vsetko OK...Zatial prajem krasny utorok vsetkym 🙂
@aniko_h my tiež rozmýšlame nad Adrianou alebo Natálkou a Adelkou 🙂 uvidíme ako výde aj termín pôrodu, dnes idem na kontrolu. A keď bude chlapec tak Peter 🙂 len my nechcem ani vedieť, čo to bude, budeme mať kinderko a to je podstatné a tešíme sa veľmi, keď prvýkrát uvidíme nášho drobca naživo, je to taký adrenalín nevedieť, či dievčatko alebo chlapček 🙂
@majaon nech ti sono dobre dopadne drzim palceky.😊
@adriana101 obdivujem ta nedat si zistit pohlavie ja som prilis zvedava osôbka aby som sa dala prekvapit😊😁
@fronili aj my sme hrozne moc zvedavý a keď vidím tie ružové alebo modré vecičky joj, ale tak je aj veľa žltých a bielych a takých neutrálnych, ale môj manžel nabehne do obchodu a vykúpi potom všetko ružové a modré, už som mu ukazovala, čo chcem 🙂 ale máme aj radi prekvapenia, tak sa tešíme ako na Vianoce 🙂 uvidíme, čo dnes povie doktor, či náhodou neposunie termín, a som strašne zvedavá ako je otočené, lebo pohyby citím hlavne v pravo a skôr dole, tak či to nie sú nožičky, a tiež koľko váži a meria 🙂
@fronili dakujem moc,uz nech je jedenast 😀 tiez by som nevydrzala do porodu nevediet pohlavie 🙂
@adriana101
Pri prvom synovi (18 rokov dozadu) este nebolo take vyvynute sono ako teraz a doki mi povedal,ze vidi to na ruzovo,no a my prichystane meno pre dievca 😀 esteze moj ex chcel po sebe meno keby to predsa bol chlapec a vybavu som mala po bratovi,co mal vtedy 5 rokov,takze prekvapko bolo ked mi pri porode povedali,ze je to chlapec - Martin 😀
@majaon toto sa veru stáva, takto sme pripravený na všetko, teda čo sa týka pohlavia 🙂 už len, aby bolo zdravé, aby pôrod dobre dopadol, to je to najhlavnejšie, ostatné ma netrápi 🙂
Baby ako sa tu rozprávate o pohlaví dieťatka, tak akurát cez víkend známy rodili a celé tehotenstvo im hovorili, že to bude dievčatko. Oni všetko nakúpené ružové a bum chlapec. Dúfam, že mne sa to nestane, lebo tiež zatiaľ všetko ružové :D ale kočík chcem neutrálny pre istotu :D
Ja som prave dosla z lekarne z nakupu... 25€ som tam nechala.. nerozumiem rozdielu ze lactacid stoji v dmke 3,70€ a mali viac druhov, vravim si spytam sa v lekarni a tam mi povedala 7-8€.. nechapala som preco ten rozdiel.. a v com budete kupat babatka? Ano ma sa v cistej vode ale ja som chcela len kvoli arome aspon kvapku davat.. a rozmyslam ze namiesto lactacidu by som si rovno zobrala ten detsky sprchovy, ved od spodu sa budem aj tak umyvat vodou
No ja keby porodim chlapca to je mega pruser, my mame vsetko ruzove okrem kocika a jedneho bieleho overalu..
@aniko_h ahoj. Joj nestras. Ja som bola aj na morfologickom sone v 22 tt, doki povedal, ze dievcatko. 🙂
no ja som jasne videla kavove zrno, mam ho aj na fotke, tak dufam ze vo vnutri neschovavala pipik :D ale nastastie mam vsetko viac menej neutralne aj kocik, len teraz som si dala usit sadu do postielky ruzovo sivo tyrkysovu tak neviem neviem 🙂
ja hlavne kvoli tej arome kedze obsahuje najviac sajrajtovin nebudem davat nic do kupela pre babo, este sa za cely zivot dost takeho navonia 🙂 tak tu chvilku ked bude mimco male, tak to prezijeme 🙂 ale mozno skus pozriet len nejake oleje na prirodnej baze a z tych dat za kapečku do kupela 🙂
@fronili krásne brušinko 🙂

@jetotu Ja mám jedno šťastie že chlapa nemám :D .. a že nevyberal somnou meno ale aj tak som vybrala také meno že môj ex nemal žiadnu takú čo by sa volala Emma :D ... Lebo ak by sa stalo že by sme sa k sebe vrátili tak by som asi žiarlila keby dám také meno ktoré by mu pripomínalo bývalú :D