icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

aniko_h
7. nov 2016

@kwr moja mala mala v piatok tt 29+2 a hmotnost 1450g :D Takze aj mne povedala lekarka,ze sa mi termin posuva o tyzden dopredu. A super,ze si nemusela ostat v nemocke.ja by som tiez nechcela tam stravit ani chvilu naviac ako bude potrebne od porodu kym nas pustia domov.ale uz tu chvilu velmi cakam 🙂

aniko_h
7. nov 2016

@nikamo17 my budeme mat Adrianu, ale este sme vyberali medzi Laurou a Sárou.

zuzuk22
7. nov 2016

@elisebah91
@verunqha23
@petra1_2017
@lalia87
@nikamo17 dakujem vam baby 😄 som stastna velmi co vam budem hovorit 😍 a meno este nemame vybrate ale celkom sa nam paci sofia 🙂 ale uvidime este a pre chlapca keby naaaahodou 🙈 co dufam uz nie zatial alex 😄 ale hovorim ze niesme este rozhodnuty. Nejaka inspiracia by bodla🙂

lenkavalkova
7. nov 2016

@zuzuk22 aj ja sa tesim s tebou! 🙂 No konecne! 😀 Ale tak oplatilo sa to cakanie ;)

lenkavalkova
7. nov 2016

@kwr Drzim palce, nech je uz vsetko OK. Drz sa.

lalia87
7. nov 2016

Čo budete piecť na Vianoce? 🙂 Ja už mám vianočný ošial 🙂 🙂 🙂

verunqha23
7. nov 2016

@zuzuk22 jéj tie isté mena čo by som dala aj ja len som sa rozhodla pre Emmu lebo moja maminka sa volá Emília tak som chcela niečo podobné tomu 🙂 Lebo nech má mamina radosť že sa jej vnučka volá podobne predsa mi vela krát mamina pomohla a lubim ju 🙂 ... a keby bol chlapec by to bol tiež možno Alex alebo Sebastián alebo Leo :D ...

zuzuk22
7. nov 2016

@lenkavalkova dakujeeeem🙂 veru oplatilo 😍

jetotu
7. nov 2016

caute kocky, no ofico patrim k vam termin 11.1.2017 , no takto vyzera ze dokonca roka je mini tu... okrem toho ze je velky, mam brutal stavy :( kde to pri malej som ani nevedela ze som tehu :(ja uz sa neviem dockaaaaaat :D:D:D bruchomam jak sud, zapal sedaciehonervu abo co to je :D no proste som taka nepouzitelna velryba momentalne :D zojuska mi povinne kazdy den mastibrusko aby sme nemali strie, a svojim cudyim jazykom sa prihovara k brasulovi 🙂 meno mame uz vybrate, ale stale ho velmi ,,neroztrubujeme,, aby nedoslo k zmene z dovodu blbzch poznamok :D:D:D

zuzuk22
7. nov 2016

@lalia87 tak ja este netusim vobec 🙈🙈🙈 este som to neriesila 😄 ale urcite tam budu aj medovniky 😄

zuzuk22
7. nov 2016

@verunqha23 😊 emmka je tiez krasne meno ale uz ju ma kamaratka na ulici co je rovnako stara ako oli 🙂 tak preto nad tym nerozmyslam uz 🙂

verunqha23
7. nov 2016

@elisebah91 Veronika je krááásne meno :P :D tvoj manžel má vkus hahah :D

verunqha23
7. nov 2016

@zuzuk22 je je 🙂 ... Už aby bola na svete no nuž ale vyzerá to tak že bude v Decembri už tu nakonci Decembra... alebo možno v Januári neviem všetko sa dozviem na porade 24.11 lebo ak idem cisárskym musím potom ísť za primárom ... takže mi povie všetko 24 ... no som zvedavá ... boím sa

julinka88
7. nov 2016

@zuzuk22 jeeej gratulujeeem 😀

syska171
7. nov 2016

@verunqha23 chodíš k mančíkovi na poradnu?

zuzuk22
7. nov 2016

@julinka88 dakujeeem😍

julinka88
7. nov 2016

My budeme mat Leu povodne sme chceli Rebeku potom v zalohe bola Viktoria,Alica,Nina a nakoniec bude Lea 😀
Na inšpiraciu

jetotu
7. nov 2016

@julinka88 jasom cely zivot tuzila po Rebeke.... este aj cely dennik tehotensky pisem ,,Rebeke,, no narodila sa Zoja :D

verunqha23
7. nov 2016

@syska171 nie chodím k Nichtovej ale k Mančíkovi pojdem ak idem na cisársky...

kwr
7. nov 2016

Ja som chcela velmi Stellu alebo potom Gitu po mojej babicke, kedze stredne meno musi.mat po svokre Anne...nuz dalsi chalan to isti, ale hlavne ze.meno uz ma🙂 este asi skusime.raz na babu zarobit ale tym si plnim povinnost voci ludstvu;)

lalia87
7. nov 2016

@zuzuk22 to ja keď nemám ešte dieťa a muža doma, tak si vyplňam čas ako len viem, tak už aj koláče mám povyberané :D však čo budem robiť 🙂

ja som celý život chcela Sofiu, behom tehu sa mi to meno prestalo páčiť, zas naopak drahému sa začalo a ten už všade hovorí, že čakáme Sofiu. A mne sa nenormálne začala páčiť Nela a Jasmínka a on ani počuť 😀 na Jasmínku povedal, že to je jak cirkusová artistka skákajúca na trampolíne 😀 😀 😀 hovorím, vidíš aké by si mal nadané dieťa 😀

fronili
7. nov 2016

@sandri ja som chcsela dievcatko uz pri prvom tehu ale simca by som nevymenila.samozrejme ze o to viac som tuzila po dievcatku teraz a vyslo to😍ale keby bol dalsi chlap tak by som sa zmierila aj s tromi chlapmi doma 😅nakolko neplanujeme dalsie deti uz.

jetotu
7. nov 2016

@lalia87 jaked som spomenula Jasminu, povedalmi, ze mu staci kazdodenny puch jazminovej ryze (som sikmookožrut):D:D:D:D a ked som povedala ze bude Patrik tak hnusnym hlasom zahucal:,, Hej Patrez, nevod mi tu tych ciganov!" :D:D:D neznasa r&tmusa... :D

lalia87
7. nov 2016

@jetotu haha, no máme to my doma poklady 😀 😀 😀 jeden dal lepšie hefty jak ten druhý 😀

verunqha23
7. nov 2016

@jetotu Ale Patrik je pekné meno... Ja som tiež chcela dať meno Patrik,lenže brat má syna Patrika ... ktorý má rok a pol ... tak som nechcela opakovať....

jetotu
7. nov 2016

@lalia87 preto sa na temu meno uz nebavime.... ked sa spyta niekto ako sa bude volat pozrieme na seba a on povie:este nevieme a ja poviem: Dušan. a vtedy cakam tie ,,uprimne,, reakcie :D

jetotu
7. nov 2016

@verunqha23 no ano,mne sa strasne paci.... aj oliver,ale ten nam neide kpriezvisku, polamal by si jazyk :D muzpatrika nechce kvoli tomu ze sa tak vola rytmus :D:D

lalia87
7. nov 2016

inak ale je to presne tak, ako sa to vraví.. že az ked vyberate meno pre svoje dieta, zistite kolko ludi vlastne nemusite :D :D :D

verunqha23
7. nov 2016

@lalia87 Presne aj ja som tak vyberala :D .. každý mi vravel daj Natálka alebo Lucka alebo Gabriella... a ja že no fuuuuuuuuuj to by som sa radžej zabila keby sa volala tak ako hentá tá tá :D :D

jetotu
7. nov 2016

najlepsie ked muz navrhne meno, jeho ex :D moj to ani neskusil,nemal odvahu, ale teraz pri chlapcovi naozaj to bol boj o jedine meno...jedinuuuu zhodu :D:D:D ten je taky, ten hentaky, ten je vlastne moj byvaly....brrr to neee bo povie ze po nom som dala meno :D:D:D vseobecne je dievcenskych viaaaaac, ja narichtovana bola ze bude Nina.... ale Nina ma dost jasny sersan, takze toto synovi neurobim :D:D:D