Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@elisebah91
@verunqha23
@petra1_2017
@lalia87
@nikamo17 dakujem vam baby 😄 som stastna velmi co vam budem hovorit 😍 a meno este nemame vybrate ale celkom sa nam paci sofia 🙂 ale uvidime este a pre chlapca keby naaaahodou 🙈 co dufam uz nie zatial alex 😄 ale hovorim ze niesme este rozhodnuty. Nejaka inspiracia by bodla🙂
@zuzuk22 aj ja sa tesim s tebou! 🙂 No konecne! 😀 Ale tak oplatilo sa to cakanie ;)
@kwr Drzim palce, nech je uz vsetko OK. Drz sa.
Čo budete piecť na Vianoce? 🙂 Ja už mám vianočný ošial 🙂 🙂 🙂
@zuzuk22 jéj tie isté mena čo by som dala aj ja len som sa rozhodla pre Emmu lebo moja maminka sa volá Emília tak som chcela niečo podobné tomu 🙂 Lebo nech má mamina radosť že sa jej vnučka volá podobne predsa mi vela krát mamina pomohla a lubim ju 🙂 ... a keby bol chlapec by to bol tiež možno Alex alebo Sebastián alebo Leo :D ...
@lenkavalkova dakujeeeem🙂 veru oplatilo 😍
caute kocky, no ofico patrim k vam termin 11.1.2017 , no takto vyzera ze dokonca roka je mini tu... okrem toho ze je velky, mam brutal stavy :( kde to pri malej som ani nevedela ze som tehu :(ja uz sa neviem dockaaaaaat :D:D:D bruchomam jak sud, zapal sedaciehonervu abo co to je :D no proste som taka nepouzitelna velryba momentalne :D zojuska mi povinne kazdy den mastibrusko aby sme nemali strie, a svojim cudyim jazykom sa prihovara k brasulovi 🙂 meno mame uz vybrate, ale stale ho velmi ,,neroztrubujeme,, aby nedoslo k zmene z dovodu blbzch poznamok :D:D:D
@verunqha23 😊 emmka je tiez krasne meno ale uz ju ma kamaratka na ulici co je rovnako stara ako oli 🙂 tak preto nad tym nerozmyslam uz 🙂
@elisebah91 Veronika je krááásne meno :P :D tvoj manžel má vkus hahah :D
@zuzuk22 je je 🙂 ... Už aby bola na svete no nuž ale vyzerá to tak že bude v Decembri už tu nakonci Decembra... alebo možno v Januári neviem všetko sa dozviem na porade 24.11 lebo ak idem cisárskym musím potom ísť za primárom ... takže mi povie všetko 24 ... no som zvedavá ... boím sa
@verunqha23 chodíš k mančíkovi na poradnu?
My budeme mat Leu povodne sme chceli Rebeku potom v zalohe bola Viktoria,Alica,Nina a nakoniec bude Lea 😀
Na inšpiraciu
@syska171 nie chodím k Nichtovej ale k Mančíkovi pojdem ak idem na cisársky...
Ja som chcela velmi Stellu alebo potom Gitu po mojej babicke, kedze stredne meno musi.mat po svokre Anne...nuz dalsi chalan to isti, ale hlavne ze.meno uz ma🙂 este asi skusime.raz na babu zarobit ale tym si plnim povinnost voci ludstvu;)
@zuzuk22 to ja keď nemám ešte dieťa a muža doma, tak si vyplňam čas ako len viem, tak už aj koláče mám povyberané :D však čo budem robiť 🙂
ja som celý život chcela Sofiu, behom tehu sa mi to meno prestalo páčiť, zas naopak drahému sa začalo a ten už všade hovorí, že čakáme Sofiu. A mne sa nenormálne začala páčiť Nela a Jasmínka a on ani počuť 😀 na Jasmínku povedal, že to je jak cirkusová artistka skákajúca na trampolíne 😀 😀 😀 hovorím, vidíš aké by si mal nadané dieťa 😀
@jetotu Ale Patrik je pekné meno... Ja som tiež chcela dať meno Patrik,lenže brat má syna Patrika ... ktorý má rok a pol ... tak som nechcela opakovať....
@verunqha23 no ano,mne sa strasne paci.... aj oliver,ale ten nam neide kpriezvisku, polamal by si jazyk :D muzpatrika nechce kvoli tomu ze sa tak vola rytmus :D:D
inak ale je to presne tak, ako sa to vraví.. že az ked vyberate meno pre svoje dieta, zistite kolko ludi vlastne nemusite :D :D :D
@lalia87 Presne aj ja som tak vyberala :D .. každý mi vravel daj Natálka alebo Lucka alebo Gabriella... a ja že no fuuuuuuuuuj to by som sa radžej zabila keby sa volala tak ako hentá tá tá :D :D
najlepsie ked muz navrhne meno, jeho ex :D moj to ani neskusil,nemal odvahu, ale teraz pri chlapcovi naozaj to bol boj o jedine meno...jedinuuuu zhodu :D:D:D ten je taky, ten hentaky, ten je vlastne moj byvaly....brrr to neee bo povie ze po nom som dala meno :D:D:D vseobecne je dievcenskych viaaaaac, ja narichtovana bola ze bude Nina.... ale Nina ma dost jasny sersan, takze toto synovi neurobim :D:D:D

@kwr moja mala mala v piatok tt 29+2 a hmotnost 1450g :D Takze aj mne povedala lekarka,ze sa mi termin posuva o tyzden dopredu. A super,ze si nemusela ostat v nemocke.ja by som tiez nechcela tam stravit ani chvilu naviac ako bude potrebne od porodu kym nas pustia domov.ale uz tu chvilu velmi cakam 🙂