icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
10. nov 2016

@lalia87
@majaon dakujem babi😊je to cca 29-30 priemer.dufam ze sa mangel potesi zajtra🎂😊

mattkapd
10. nov 2016

@fronili mnaaaam boze ta musela byt skvela uz len ked vidim tie ingriediencie a pak tortu vo finalnej podobe..klobuk dolu..neviem ci teraz zaspim ale fakt brutal dobre vyzera..

fronili
10. nov 2016

@mattkapd je dakujem moc😊este nebola nacata az zajtra ju mangel dostane tak dufam ze bude chutit.😊

mattkapd
10. nov 2016

@fronili ak sa budes niekedy moc nudit mozes sem napisat recept..isto by sa aj vaby potesili..aj ked ja som typ co potrebuje vsetko tak dopodrobna kedze moc skusenosti s pecenim nemam..manzel ale bude isto rad..len nech sa aj stihne podelit😂😂😂

aniko_h
10. nov 2016

@fronili ta torta vyzera uzasne.take vhute som dostala teraz na sladke ze neviem co so sebou v posteli.asi sa idem poobzerat co najdem v nasej sladkej komore :D super takto na noc :D

zuzuk22
11. nov 2016

@majaon dakujeeem 😍

zuzuk22
11. nov 2016

@fronili waaaaw...torta je úžasná.....😍😍😍😍 šikovna si velmi 🙂 hned by som si dala 🙂 veru mohla by si sem hodit recept . by som sa potesila 👍👍👍

julinka88
11. nov 2016

@fronili mnaaaam sikovna si 😀

veronikanellka171
11. nov 2016

Baby celu no ma bolela prava noha okolo clenka, tusim vzdy vtedy ked som spala na pravom boku.. myslite ze mi mala na nieco tlacila?

veronikanellka171
11. nov 2016

@majkavid ja, podla menzesu som 33tt a malinka je 31-32tt takze absolutne netusim co a ako 😂😂

petulik1991
11. nov 2016

@fronili Pane Boze dievca..naco to sem davas? 😂 Pred par minutami som si povedala, ze nebudem dn3s jest sladke. A veruze budem! Potom niekedy napis receptik 🙂 Viacere sa potesime! 😋🤗

lalia87
11. nov 2016

@veronikanellka171 poradis mi pls ako sa do toho ali zadava to tel.cislo? sak som z toho jelen 😒

veronikanellka171
11. nov 2016

@lalia87 mala by si dat s predvolbou +421

veronikanellka171
11. nov 2016

@lalia87 ci ty si registrovana uz ci ako?

fronili
11. nov 2016

@mattkapd babi recept hodim hned ako sa bude dat😊 a dakukem moc za pochvali.mangelpvi sa moc pacila este sme ji ale nenacali😜

lalia87
11. nov 2016

@veronikanellka171 nie som registrovana, ale uz som na to cislo potom hned prisla. teraz mam vsak dalsiu dilemu 🙂 ja som to chcela vsetko zvlast platit a teraz mi dava ze uz som dala na jednu adresu 10 objednavok a nechce ma to viac pustit a neviem co s tym

veronikanellka171
11. nov 2016

@lalia87 fiuha tak to netusim tak som este neobjednavala viac veci naraz

lalia87
11. nov 2016

@veronikanellka171 no, vsak ide ma porazit :D mne tam stale dava ze mam ist vymazat aspon jednu adresu, lebo ze viac ako 10 objednavok nemozem dat na jednu adresu, no koho by to napadlo :D tak schvalne som to rozdelovala aby sa to clo neplatilo. tak asi tam budem musiet zadat mamcinu adresu a tam poslat zvysok objednavky uz spolu, ach jo

natalia_17
11. nov 2016

@majkavid Majka, aj ja chodím k nemu. tvoja lekárka ti vypočítala termín pôrodu podľa poslednej menštruácie. Sono môže poukazovať podľa rozmerov bábätka, že to vyzerá tak, že si otehotnela skôr alebo neskôr, niekedy podľa toho aj gynda zmení termín pôrodu. ale toto sa robí čo viem iba na tom prvom sone v 13 tt. teraz je to už normálne, že v 30 tt môže byť bábo väčšie, ja som bola v 31 tt a malý mal 1600 g a tiež mi napísal predpokladaný termín pôrodu 8.1. retože podľa rozmerov je malý už ako v 32 tt. pritom podľa gyndy mám až 15.1. Keď pôjdes ku svojmu gynekológovi uvidíš či ti zmení dátum pôrodu, ale ak nie, všetko ostáva po starom. A si v 30tt stále, aj keď podľa sona je bábätko už trošku väčšie, preto tam DR Grocha uviedol že zodpovedá 32 tt 😀

sheila009
11. nov 2016

Ahojte tak dnes šok u doktora 🙂 pipik narástol tak bude synček a teším sa 🙂 len škoda vecičiek ružových :D porada všetko OK až na tlak ten mám vysoký :( mám si merať do stredy tlak A ak bude vysoký pôjdem ležať :/ dúfam že sa vše napravý 🙂

fronili
11. nov 2016

@sheila009 tak predsa pipik narastol😜😍hlavne nech ste v poriadku a vecicky ruzove si nehas pre dalsie alebo predas😊no ja by som toho musela veeeelllaaa predat-všetko😂

sheila009
11. nov 2016

@fronili no veru ale tak som rada že nájdu sa aj neutrálne vecičky :D no ale tiež sa mohol skorej ukázať :D hamblivec :D

aniko_h
11. nov 2016

@sheila009 jaaaj to mi ani nehovor.ja by som odpadla.vsetko mam ruzove :D ale dolezite je,ze ste zdravucky 🙂

zuzuk22
11. nov 2016

@sheila009 tak hlavne aby ste zdravy boli ;) dufam ze nam este nenarastie 🙈🙈🙈

zuzuk22
11. nov 2016

Baby uz aj ja robim tortu 😄 korpus a salko plnku uz mam 😍 vecer este spravim smotanovu plnku a mozem plnit 😍

picur22
11. nov 2016

@fronili paradna je....👍👍 niečo také som robila aj ja synovcovi 😊 na ozdobu som použila čo sladký suflik dal 😁😁

fronili
11. nov 2016
fronili
11. nov 2016

@zuzuk22 super hod potom fotecku 😉ty robis vzdy take chute😊
@picur22 mňam dobre vyzera ja by som objedala len tie biele cokoladky a kinder 😂

lalia87
11. nov 2016

ja stale cakam na ten recept 🙂 🙂 🙂

zuzuk22
11. nov 2016

@fronili urcite dam foto potom ;)