icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
15. nov 2016

@veronikanellka171 krasne vecicky🙂 aj korytnacka je super tiez ju mame len modru 🙂

sandri
15. nov 2016

@majaon ahoj, ja viem tak, ze nasilu sa to pretahovat nema, ze to je uz zastaraly pristup. My stahujeme po troskach od malicka, vzdy kolko islo. Maly ma teraz 3 roky a krasne mu ide stiahnut, uz si to skusa vo vani aj sam robit 🙂 Viem, ze sa odporucaju kupele v sleze, ak je to prilis zlepene.

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon po pravde ani neviem ci mu to uz ide uplne pretiahnut 🙈🙈🙈 uz dlhsie som mu to nerobila a nikdy mu to nestahujem uplne az dolu lebo sa bojim nech mu neublizim a uz mi to ani nechce dovolit sa jeduje...tak to nejako nesilim. Ale hovotim on si ho uz stale sam natahuje tak hadam bude dobre uvidime ...

majaon
15. nov 2016

@sandri jaaaaj vies co,keby viem,tak asi tam ani nejdem a tiez by som mu to postupne stahovala,s prvym synom som to tak robila od babatka,ale ten mal zase ako mesacny zapal mocovych ciest,tak preto...a tento urolog je mlady,chodi sem z Nitry,no clovek nevie...A dakujem za radu,mozno skusime aj ten slez,ak to este nebude ok v piatok... 🙂

majaon
15. nov 2016

@zuzuk22 v troch rokoch je tusim aj nejaka prehliadka u dr,nie? tam by mu to mala doktorka skontrolovat asi,ale ked uz mu to ako tak ide,tak bude dobre 😉

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon hej hej taka preventivka sa chodi v 3 rokoch. Uz sa chystame na nu v najblizsej dobe niekedy 🙂 tak uvidime no

majaon
15. nov 2016

Objednala som si takuto fusakodeku,uz sa neviem dockat kedy do nej zababusim moju princeznicku 🙂

veronikanellka171
15. nov 2016

@majaon to je to autosedacky? a kolko stalo take nieco?

majaon
15. nov 2016

@veronikanellka171 ano mala by byt aj do autosedacky a stoji okolo 23eur,maju aj na FB profil,odtial som si to objednala - Jakalu sa volaju a poslali mi fotku a viem,ze tieto deky su teple a kvalitne 😉

veronikanellka171
15. nov 2016

@majaon pozriem si zlata dakujem 🙂

majaon
15. nov 2016

@veronikanellka171 nie je za co 🙂

zuzuk22
15. nov 2016

@majaon krasna je 😍

gulocka7888
15. nov 2016

O 16 tej idem k zubarovi.Drzte palce aby to nebolelo.Asi precistit korenovy kanalik kedze ma zub boli na zahryznutie a poklepanie lyzickou.A mam pocit ze zavinam opuchat pomaly tak asi aj nyjvyssi cas ist nieco robit.Röntgenovy snimok nesiem stary ale ked viem ze ktory boli tak to bude ok.A injekcie vraj maju aj pre tehotne tak som zvedava

kwr
15. nov 2016

@gulocka7888 drz sa!!! O zuboch viem.svoje...

kwr
15. nov 2016

@majaon no ich webstranka nefunguje a na fb nemaju ceny...

zuzuk22
15. nov 2016

@gulocka7888 drzim palce ;) mne trhali zub asi 2 mesiace dozadu 😫

gulocka7888
15. nov 2016

@zuzuk22 viem ze ti trhali moja.Uz som na teba myslela.Dakujem baby.

veronikanellka171
15. nov 2016

kolko varit cumlik vo vode? takych 5min? bojim sa ze mi zleze obrazok macka pu :D

sandri
15. nov 2016

@veronikanellka171 ty co furt tie cumle riesis? 😀 pockaj, aby si nemala dieta ako bol moj syn, ktory cumel plul na meter daleko. Absolutne ho odmietal 😀 Podla mna staci dat do vriacej vody na 2 minuty.

veronikanellka171
15. nov 2016

@sandri lebo nonstop sa bojim ze pridem o obrazky 😀 😀 😀 😀 😀

veronikanellka171
15. nov 2016

baby ta korytnacka krasne svieti!! vysvietila nam ako v rozpravke celu obyvacku spojenu s kuchynou a chodbou

julinka88
15. nov 2016

@veronikanellka171 aj my mame taku zltu super vecicka a malinka uz bude tretia v poradi pri ktorej ju vyuzijeme 😀

veronikanellka171
15. nov 2016

@julinka88 zaspava pritom? Pesnicky mi pridu troska od veci, take cisto cinske 😀

julinka88
15. nov 2016

@veronikanellka171 neboj nezlezu nechaj zovriet postacia dve tri minutky ved su nove 😀

julinka88
15. nov 2016

@veronikanellka171 pesnicku si vystihla su stradne a mne pridu az depresivne my vyuzivame iba svietenie a ano zaspava pri hviezdickach je vyhoda ze po hodune sama zhasne takze nesvieti celu noc ani nemusim stavat a ist zhasnut nakolko maly ma uz izbu sam

veronikanellka171
15. nov 2016

@julinka88 keby som vedela ako hraje kupim iba svietiacu a 3€ lacnejsiu ci o kolko 😂

zuzuk22
15. nov 2016

@julinka88
@veronikanellka171 tiez mame len tu co svieti 🙂 nechcela som aj s pesnickami lebo som citala recenzie ze to nehra pekne 😊

zuzuk22
15. nov 2016

Mna uz s toho cikania asi porazi....😒 pozeram dobre vediet a este neni ani koniec a uz som bola 4x cikat 😣😣😣

fronili
15. nov 2016

Nasa prva tohtorocna vianocna😍❤🎄☃ otatne zatial nemam

elisebah91
15. nov 2016

@fronili velmi pekná, príjemná a o modely ani nehovorim, kočkoš...už su tu VIANOCE 🙂