Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@adriana101 co tam stoji ten teplomer?
@adriana101 jeeeej super ja som si dala vyrobit lebo pri mojom sidle sa neda inak😄pridavam fotku meno som zakrila este ked som mame ukazovala.lebo sme sa dohodli ze az po poride povieme vsetkym.a nahoda je blbec ked mam zname na konikovi😊
@adriana101 ja s teplomeron na celo nemam dobre skusenostti preto ostavam pri klasike
@kwr drzim palceky aj s malinkym aj na sone nech sa ukaze pekne😊
@jetotu jemine radsej chod radsej sto krat ako ani raz.daj vediet ci je vsetko oki drzkaj sa
Ahojte maminy citam ze kazda kolko cikate a ja teda vobec. Aj dnes som bola naposledy rano,hmmm. A inak teplomer som ja kupila microlife,co moze aj do ritky ust ci pod pazuchu a testujem ho a v ustach a pod pazuchou mi uplne inak meria a podla neho mam pravidelne od 35-36st. Tak ja tomu nerozumiem. Niet nad klasicke ortutove teplomery,teraz netusim ako budem malu merat.
Ach ja neviem co ta moja v bruchu ale ked som v takom polosede normalne ma pomaly tlaci do rebier a vystiera ma aby som bola rovno
@veronikanellka171 keď máš 75 bodov na karte DM drogerie, môžeš si uplatniť zľavový kupón na 25% na všetko detské (myslím okrem počiatočných plienok a mlieka), ten teplomer asi okolo 31 eur bez zľavy aspoň tak bolo kedysi v letáku 9/2016
Tak sme sa vratili s 3D, malinky sa hanbil a mal hlavu pritlacenu v placente a pri cele mal nozicku cely cas, skusali sme ho hodinu presvedcit ale nic...jedine nohy s radostou otvaral a chvalil sa ze je chlapec🙂meria presne na den 33+1 tak ako aj ma a zda sa ze sa mi dotvoril dostatok plodovky lebo uz ukazuje perdektny priemer...cize hlavou dolu a kedze tam ma nohy pri hlave tak to vysvetluje preco ma kope do vajecnikov🙂
@veronikanellka171 toto robi aj moja mala😄musim byt spriamena inak je zle😂
@kwr krasny drobcek nam sa malinka nechcela ukazat tvarickou ked sme boli len trosku z boku aj po dlhom presviedcani😊
Pripadam si ako daky alkoholik. Ale ja mam taku strasnu chut na dobry drink! Alebo aspon varene vinko! Aaaach... (Nebojte sa, nedam si 🙂 )
Ja som na svadbe kamosov vypila 2 pohare cerveneho vina pocas vecera a vytancovali sme to s muzom riadne, a to som bola v 28.tt 🙂 to bol moj prvy a posledny krat toto tehu, a takisto orva noc co sme stravili bez Ozzyho, ale priznam sa svokra nam posielala spravy fotky a videa ze maly je v poriadku;)
Co si berete na cestu domov z porodnice? Body s dlhym rukavom, cele dupacky, a zimny overal, dve ciapky nakolko nemam taku uplne mega hrubu, autosedacka a hruba deka staci? Lebo drahy ked pojde po mna auto bude mat dole hned pred vchodom na centralnom prijme takze kvazi kym nasadnem do auta to je 5sekund a pri vychadzani pod domom to je asi 10sekund..
@veronikanellka171 ja to budem mat podobne, vyzdvihnut pred nemockou a domov len z auta a 3 kroky do domu...planujem takuto kombinaciu, prip.ak by mrzlo este na to zimny overal...ak nebude tak len vysteliem autosedacku fleesovou dekou a tensiu deku este na neho ak bude treba...
@kwr ano tak to mame kvazi rovnako 🙂
@veronikanellka171 a prave ma segra opravila ze na toto urcite este patri zimny overal aby ho neofuklo...tak reku hned aj tebe napisem na zvazenie...ja som pri Ozzym ked prisiel domov vzdy vrstvila bodynko kratke a na to pyzamko a tenku ciapku ale on sa narodil este za tepla v septembri takze u Alfieho asi budem musiet na zaciatok davat zateplene pyzamka kym si bude regulovat teplotu sam...
@adriana101 tento týždeň v dámskom magazíne doktorka vravela o meraní teploty od novorodenca asi do roka, že najpresnejšie je teplomer do ritky , kde pol stupňa treba odrátať . na tie čo sa prikladajú povedala, že nie sú dobré...ja som vždy v ritke merala a v pohode.. 😅
Dievčatá včera som si práve objednala Aniball balónik , je tu este niektora ktorá sa s nim tiež chystá cvičiť ? Mne moja Porodna baba to poradila ze samozrejme ze mam s tým cvičiť vela to pomôže ak bude všetko bez komplikácií 🙂
@nikolienkaa ja planujem, mne ho ma dat kamoska len ma maleho choreho teraz.. ona cvicila s nim tak ze si davala kondom tak ze ho kvazi mozem znova ja pouzit aj mi ho vyvari vravela ci co... ale zevraj pomaha ju maly moc neroztrhal
@nikolienkaa určite aj ja sa ho chystám používať, len som čakala na vyjadrenie kardiológa a gynekológa, či je bábo správne otočené - v utorok na ultrazvuku bolo dobre, ale dnes sa mi zdá ako by sa pretočilo lebo pohyby citím na pravo ako od nožičiek (silnejšie) a na ľavo slabšie ako od ručičiek ale necitím pohyby hore na brušku alebo dole :( je možné aby sa bábo ešte otáčalo? bruško nemám také veľké
Baby poznáte nejaký dobrý recept na fakt mekkučké a dobré medovníčky? :D ...
konik zle ukazuje tyzdne sa mi zda, ked si to ratam ze 31.3. som mala poslednu menstruaciu, mi to sedi ze od dnes som 33tt a nie 34tt.. som si ratala tyzden po tyzdni v kalendari, podla konika budem 5.jan. v 41tt
a to aj sedi co povedala lekarka na minulej poradni tie tyzdne, ja som preto dopletena lebo tuto konik mi akoby pridava tyzden.. neviem podla coho to rata llebo aj na inych strankach mi sedi co si pocitam ja a co pocita lekarka
@veronikanellka171 tiez dom z toho bola zmetena.Ono to pise spravne na koniku.ty si zrejme 33tt + to znamena ze uz si tych 33 tyzdnov uspesne presla a zacala si 34tt.
@gulocka7888 praveze nech ratam ako ratam stale vychadza ze dnes som zacala 33tt
Ked ratam 5.jan termin mi vychadza ze budem v ten den 41+0

A ake su zlavy v dmke? Mne povedala v lekarni ze odsavacka do vysavaca je jedna a ta ista ci uz znackova alebo neznackova