Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 boze moj ta torta mnaaaaaaaam
@lalia87 mna dokopy nic, prkotinky som kupila a kocik
@lalia87 no je to moje prvé bábätko a ja som nakúpila tolko veci žeby som mohla mat trojicky , je pravda ze vela som kúpila aj drahých a zbytočných veci napr. Dve zirafky Sophie len na hryzenie dokopy 35€ ,oblečenia to neviem zrátať to dosť hojdačka cca 130€,postieľka a komoda cca 230€ hniezdo do postieľky 80€, zavinovačky fusaky do 200€ , detská kozmetika a plienky (2baliky )do 150€ Trisomy test 350€ a dva krát sono raz v Hlohovci 50€ a raz v Martine 86€
A kocik 1500€
A este pár hračiek a kolotoč nad postieľku do 100€ 😂😁
Myslím ze zhruba toľkoto 😂
@katuska810 ahoj no ja mozem tiez za seba povedat ze som vela prve mesiace vyuzivala dupacky a polodupacky a dlhe bodynka tiez sa mi neosvedcili moc svetriky tie som odlozila bokom nakolko sa vyhrnali a neboli moc prakticke.tiez plienocky bavlnene ked grckal a plienky jednotky s tych rychlo vyrastol takze viac som mala 2ky plienky.Zalezi aj kolko drobcek porastie a kolko bude mat kil.vobec sa mi neosvedcil paplonik do postielky nakolko ho maly doteraz nechce.mali sme 2 perinky a zavinovacky.rucna odsavacka na nistek bola zbytocna osvedcila sa nam na vysavac.mala som do vanicky aj penovu podlozku na kupanie.maly sa narodil v auguste teraz budem tieto veci vyuzivat tiez ale pribudol nam fusak do kocika zimne overaliky a capicky do zimy a pancusky.do nemocnice zalezi co nemocnica vyzaduje podla toho kde budes rodit.urcite som zabudla na niake veci ale tolko co ma napadlo😊maminky tu urcite popridavaju este.
Ženy ked ste tu spomínali CTG aj ste uz boli na ňom ? Ja este vobec 😏
Babyyyy neviete o niekom kto objednáva veci z Ali? Našla som pár masaker kombi pre Prcka ale mne muž stopol používanie kreditky 🙈😂
@nikolienkaa kraaaasny kocik tiez mam black melange trailz a fusak ovcie runo ruzovy ale lutujem ze som neobjednala ruzovy elodies ked bol v akciitvoj modry vyzera krasne v stokaciku😍
@zuzuk22
@jetotu krasne zavinovacky a mantinel do postielky 🖒😊
@veronikanellka171 ja budem mat zo zaciatku kolisku nakolko simi okupuje este postielku tu poskladame po sviatkoch nakolko musim prerabat tu obyvku.Ale plan je taky ze ak klapne stahovanie do aprila tak simi dostane v novej izbe postel a mala bude mat postielku.a ak sa nieco predlzi tak to vyriesim cestovnou postielkou😊
@lalia87 mňaaaaam uplne topka milujem ovocne torty 😍
@jetotu ja stale objednavam
@lalia87 mne ostalo okrem oblecka vsetko po simonkovi
Dokupila som prebalovaci pult
Pri oblecku som sa vyblaznila z mierou
Kupila fusak do kocika
Mantinel baldachyn hniezdo do postielky kolisku a urcite este drobnosti a plienky atd.
Takze urcite nieco nad 500€ ale neviem presne.Ked to clovek kupuje postupne tak strati trosku prehlad ale keby mam kupovat vsetko naraz tak zaplacem😅 a ani by som to naraz nezaplatila.Ale hovorim mne vela veci ostalo aj po Simcovi.
@fronili vcera jedna baba predavala na fb krasnu kolisku za 50€ a chcela som ju ze kupim a budem mat u mamy lebo bola tak do pol roka a mama ze zbytocne aj tak bude spat v posteli 😂😂😂😂 hovorim aby dopadla ako ty ze maly hned spal s nou a teraz 6rocny spi na nej ako cecok? Ale aj moj drahy chce mat ju v posteli ale ja nechvem uz len preto lebo sa jej kvazi neznavis 😂
@jetotu aj pre mna to bude novinka v zime obliekat drobatenko nakolko Simi bol augustovy.Ale to ako maminky vycitime ako obliect predstava je niaka😊
@veronikanellka171 ja som simiho naucila na postielku nakolko som sa aj bala neprilahnut ho a aj z hladiska neskorsieho oducenia na postel.nas maly berie nasu postel iba na hranie.ked bol chory mala som ho pri sebe a nevedel spinkat s nami 😅.kpliska neni nutnost ale vyriesilo nam to spanie kvoli presuu stahovania a aj som ju chcela uz pri simim😊
@veronikanellka171 nas od zaciatku v noci spaval v postielke a ta bola opreta o moju stranu postele. My mame postel len 160cm a v nom dvaja velki ludia🙂 ked bol uplne malicke.mimco.tak cez den zaspaval na mne ale v noci vzdy v postielke. Cez den som skusala aj kolisku v obyvacke ale nepacila sa mu a jeden cas dokonca spaval v kociku v obyvacke;) ked nastal cas tak sme.jeho postielku preniesli do.druhej izby a odvtedy spava sam a my mame vysielacku aby som vedela vzdy aj ked sa pohne. U nas v postrli nezaspi, len vymysla a vylieza na okno;)
@lalia87 u mna zatial len zakladna vybavicka cca 870 € + kocik 560 €. ale este mi chyba oblecko a teplomer. mam len par bodyniek a dvoje dupacky. ciapocky a rukavicky do porodnice. tak predpokladam, ze sa to vysplha na takych 1000€. A to som nic zbytocne nekupovala. vsetko len podla tych zoznamov co ste mi poslali alebo tu uverejnili. a niektore veci som ani nekupila lebo mi prisli zbytocne.
Babi u nas hrozna noc maly chytil vecer horucku stale ma 38° nekasle nema sopliky.celu noc sme boli hore😔mna strasne bolelo brucho celu noc.teraz len niak predychavame do obeda kym pojde buwat mam take tlaky v hlave ze ma ide porazit.😕
Baby ani jedna nemate recept na fakt dobre medovnicky? :(
@verunqha23 zial nemam. co som ja zatial robila tak boli vzdy take tvrde, ze by som nimi niekoho omracila 😀
@verunqha23 ani ja veru nemam ale skusim sa opytat mojej mami ta dostala niaky dobry recept.moje su vzdy ako kamen :-/
@verunqha23 ja som minuli rok robila podla receptu adriany polakovej co som nasla na nete ale uz neviem kde to bolo . skus vygooglit🙂 a boli dobre 🙂
@verunqha23 inak v skupine Januarovky 2017 baby davaju fotky o medovnickoch co piekli. Tak sa skus aj ich popytat ci Ti nedaju recept 🙂
@fronili ☹ malinkemu skore uzdravenie,nejdu mu este nejake zubky? a ty hlavne oddychuj,treba po takej noci,lahni si s nim a bude lepsie 😉
@verunqha23 ja robim bezlepkove,ale su makke a chutne,to by si musela mat specialnu muku 🙂

@lalia87 wawwww paradna🙂 sikula si vyzera uzasne a urcite aj je 😍😍👍👍👍