Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 ja mam balik 60x90cm bolo ich tam 10ks
@fronili
@veronikanellka171 nadherne fotky baby,ozaj krasna pamiatka 🙂 a vy ste jak modelky 😉 ja by som chcela ist az potom aj s malinkou...
@fronili dufam,ze uz je drobec v poriadku,mojho tiez nieco asi obchadzalo v noci z piatka na sobotu mal teplotu nieco cez 38,dali sme sirup nurofen a potom uz v pohode,este vcera na obed sa mu trosku zvysila,neviem,co to mohlo byt,dufam,ze uz budu nasi chlapci ok 😉
@majaon boze aj ja chcem takuu ale bojim sa ze nakupim veci na to a nebudem to vediet :(
@veronikanellka171 aj ja mam 10 ks balenie podloziek 60x90
@majaon dakujem za pochvalu foteciek.co sa tyka drobca uz nemam take vysoke teploty ale aj vcera aj dnes teplotu mal.teraz som odmerala a nema tak uvidime co vecer a rano ak bude mat pojdeme k doktorke kamoskina mala nemala ani kasel ani nadchu len horucku a mala anginu tak nechcem to nehat len tak nech mu zoberie radsej aj krv.
Krásna decka si sikovna😊🖒
Tak kupila som sietjove nohavicky 5 ks podlozky pod seba 10 ks vlozky jedny bez kridelok a 11evri fuc
Aj mne materská začína od štvrtka... ale ja ešte budem chodiť do školy aspon do toho 23 decembra nech mám známky nejaké a hodiny na praxi :D ...
Baby ake sietkove nohavicky?Co vlastne budem potrebovat do nemocnice pre seba?Mam nejake poporodne vlozky a tampony do podprdy. Este mi nedosiel papier z nemocnice co potrebujem zo sebou priniest.Kedze budem rodit vo svajciarsku tak fakt netusim co mi treba.dakujem vam
@gulocka7888 ahoj tak najdes zoznam na nete aj ja som sa podla neho balila napr. Najmama.sk tak aj tam je 😉
@gulocka7888 ahoj, ak j starostlivost v nemocke taka ako v Holandsku, tak len nocnu koselu a oblecko pre mimi, vsetko ostatne aspon kde ja som rodila bolo poskytnute teda okrem jednorazovych nohaviciek- tie som si kupila este pri Ozzym ale v chvate nestihla zbalit a tak uvidim ci ich vyuzijem tentoraz...u mna na izbe bolo vsetko pre mamu aj dieta vratane sprchacov a tak, skus sa pozriet na webe nemocky alebo na forach...
@veronikanellka171 nie je to ťažké,mala som ju za týždeň hotovú🙂 a robím len podľa netu 😉
Dievcata prosim vas,teraz idem k lekarovy na vyšetrenie po 3tyzdnoch.Kedy sa bude skracovay navsteva lekara a v kolkom tyzdni sa chodi uz do pôrodnice a ako casto?
Ach jaj, ja som od maleho chytila daku pliagu ☹ od stvrtka ma boli hrdlo, dnes mam jz aj upchaty nos a som uplne vystavena... Len moje dieta je plne energie ☹ a zajtra do roboty ☹
@julinka88 ahoj 🙂 ja sa chcem len spýtať ze ze vlastne ja nabuduci tyzden končím uz 8mesiac a nabuduci tyzden mam poradňu ale stale po mesiaci ja som ani nemávalo poradne po 3tyzdnoch ale po mesiaci ... no a v tomto mesiaci som mala uz aj dve poradne mat ze. ? Som zvedavá ci sa mi to zmení od nabuduceho teda tohto týždňa štvrtok mam tu poradňu ...
Baby je normálne ked mi začalo vytekať z prs volačo ? :D to volačo je asi mlieko ale je to také priesvitné :O
@verunqha23 mne to tiež uz tece uz asi aj 3tyzdne ak nie viac... ale sem tam uz aj take biele 😁😂

Baby kolko ste si kupovali ks podložky pod seba do porodnice ? Uz som zabudla kolko som mala s olim 😀