icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
20. nov 2016

Baby kolko ste si kupovali ks podložky pod seba do porodnice ? Uz som zabudla kolko som mala s olim 😀

lalia87
20. nov 2016

@zuzuk22 ja mam iba 5,resp.mam 5 velkych a 5 malych,tak som mala nakazane kupit,ale tie male su asi pre babo :D

zuzuk22
20. nov 2016

@lalia87 dakujem 🙂 dnes pojdem asi kupit 🙂

veronikanellka171
20. nov 2016

@zuzuk22 ja mam balik 60x90cm bolo ich tam 10ks

majaon
20. nov 2016

@fronili
@veronikanellka171 nadherne fotky baby,ozaj krasna pamiatka 🙂 a vy ste jak modelky 😉 ja by som chcela ist az potom aj s malinkou...

@fronili dufam,ze uz je drobec v poriadku,mojho tiez nieco asi obchadzalo v noci z piatka na sobotu mal teplotu nieco cez 38,dali sme sirup nurofen a potom uz v pohode,este vcera na obed sa mu trosku zvysila,neviem,co to mohlo byt,dufam,ze uz budu nasi chlapci ok 😉

majaon
20. nov 2016

Takuto jarnu decku som malej urobila,moja krsna mama mi poslala zbytky vlny,co ona volakedy hackovala,tak som vyuzila 😉

veronikanellka171
20. nov 2016

@majaon boze aj ja chcem takuu ale bojim sa ze nakupim veci na to a nebudem to vediet :(

kwr
20. nov 2016

@majaon krasna! Mne moja sestra hackovala pre obidvoch nadherne deky, ked najdem, postnem foto...
Hehe ja som prve tyzdne bola presvedcena ze mame babu a tak ona uhackovala dievcensku a potom musela vsetko vyparat;)))

fronili
20. nov 2016

@veronikanellka171 aj ja mam 10 ks balenie podloziek 60x90
@majaon dakujem za pochvalu foteciek.co sa tyka drobca uz nemam take vysoke teploty ale aj vcera aj dnes teplotu mal.teraz som odmerala a nema tak uvidime co vecer a rano ak bude mat pojdeme k doktorke kamoskina mala nemala ani kasel ani nadchu len horucku a mala anginu tak nechcem to nehat len tak nech mu zoberie radsej aj krv.
Krásna decka si sikovna😊🖒

zuzuk22
20. nov 2016

@majaon nadherna 😍

zuzuk22
20. nov 2016

Tak kupila som sietjove nohavicky 5 ks podlozky pod seba 10 ks vlozky jedny bez kridelok a 11evri fuc

verunqha23
20. nov 2016

Aj mne materská začína od štvrtka... ale ja ešte budem chodiť do školy aspon do toho 23 decembra nech mám známky nejaké a hodiny na praxi :D ...

gulocka7888
20. nov 2016

Baby ake sietkove nohavicky?Co vlastne budem potrebovat do nemocnice pre seba?Mam nejake poporodne vlozky a tampony do podprdy. Este mi nedosiel papier z nemocnice co potrebujem zo sebou priniest.Kedze budem rodit vo svajciarsku tak fakt netusim co mi treba.dakujem vam

julinka88
20. nov 2016

@gulocka7888 ahoj tak najdes zoznam na nete aj ja som sa podla neho balila napr. Najmama.sk tak aj tam je 😉

kwr
20. nov 2016

@gulocka7888 ahoj, ak j starostlivost v nemocke taka ako v Holandsku, tak len nocnu koselu a oblecko pre mimi, vsetko ostatne aspon kde ja som rodila bolo poskytnute teda okrem jednorazovych nohaviciek- tie som si kupila este pri Ozzym ale v chvate nestihla zbalit a tak uvidim ci ich vyuzijem tentoraz...u mna na izbe bolo vsetko pre mamu aj dieta vratane sprchacov a tak, skus sa pozriet na webe nemocky alebo na forach...

kwr
20. nov 2016

@fronili som rada ze sa malemu ulavilo kiezby to nebolo nic vazne...

majaon
20. nov 2016

@veronikanellka171 nie je to ťažké,mala som ju za týždeň hotovú🙂 a robím len podľa netu 😉

majaon
20. nov 2016

@kwr
@fronili
@zuzuk22 ďakujem baby 😉

majaon
20. nov 2016

@fronili aj ja uvidím ako bbude túto noc,ak vyskočí teplota ideme k dr.,ak nič,tak do škôlky,držte sa!

fronili
20. nov 2016

@kwr no u nas je to fakt ako na hojdacke maly ma zas teplotu sice nie vela ma 38 ale zajtra k doktorke jednoznacne ak to bude takto pokracovat.dnes som kupila aj novy digitalny teplomer pre istotu lebo druhy sa nam za tieto dni niak rozpadol trosku.

fronili
20. nov 2016

@majaon aj vy sa drzte skore uzdravenie.ja uz som s toho unavena a nic nerobime len lezime sem tam sa pohrame navarim a inak nic.

simca1610
20. nov 2016

Dievcata prosim vas,teraz idem k lekarovy na vyšetrenie po 3tyzdnoch.Kedy sa bude skracovay navsteva lekara a v kolkom tyzdni sa chodi uz do pôrodnice a ako casto?

sandri
20. nov 2016

Ach jaj, ja som od maleho chytila daku pliagu ☹ od stvrtka ma boli hrdlo, dnes mam jz aj upchaty nos a som uplne vystavena... Len moje dieta je plne energie ☹ a zajtra do roboty ☹

julinka88
20. nov 2016

@simca1610 tusim predposledny mesiac kazde dva tyzdne a posledny raz do tyzdna na pásy do nemocky ak dobre pamätám 😀

julinka88
20. nov 2016

@sandri hmm to mas blbe vela pi a papaj ovocie zelenina med na hrdlo pomaha a cajik snad sa ti ulavy
Do roboty?fuuu radsej oddychuj aspon dva dni

monikapaal
20. nov 2016

Dnes super počasie + môj prvorodený krumpel 😊
Tak ma napadlo či neviete niektorá keď bol pri prvom dieťati zistený streptokok je automaticky prítomný aj pri druhom tehotenstve alebo nie 🤔?

kwr
20. nov 2016

@simca1610 ahoj mna dali na kazde dva tyzdne od tyzdna 32, len neviem ci je to tak aj na Slovensku a ci je to kvoli tomu ze Ozzy sa narodil o 4 tyzdne skor...

nikolienkaa
20. nov 2016

@julinka88 ahoj 🙂 ja sa chcem len spýtať ze ze vlastne ja nabuduci tyzden končím uz 8mesiac a nabuduci tyzden mam poradňu ale stale po mesiaci ja som ani nemávalo poradne po 3tyzdnoch ale po mesiaci ... no a v tomto mesiaci som mala uz aj dve poradne mat ze. ? Som zvedavá ci sa mi to zmení od nabuduceho teda tohto týždňa štvrtok mam tu poradňu ...

verunqha23
20. nov 2016

Baby je normálne ked mi začalo vytekať z prs volačo ? :D to volačo je asi mlieko ale je to také priesvitné :O

nikolienkaa
20. nov 2016

@verunqha23 mne to tiež uz tece uz asi aj 3tyzdne ak nie viac... ale sem tam uz aj take biele 😁😂