Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@vuvi
@petra1_2017
Baby veď to že ani ja si to neviem predstaviť byt zrazu doma , zatiaľ ešte chodím do roboty i keď už gynekologička mi kázala v noci vykladať nohy cca 20 cm a denne jesť Mg tabletky. Ja sa zatiaľ cítim dobre, len aby som si to raz nevyčítala. Ale ešte max týžden a pôjdem na MD.
Inak ste už úplne rozhodnuté aké dáte meno?🙂
@barca29 ja som kúpila všetko v lekárni: podložky vložky, nohavičky..
Aha, ďakujem , lebo už len tie podložky mi chýbajú🙂 pôjdem dokúpiť zajtra🙂
@barca29 ja som si s menami alex/viktoria bola ista s drahym este ani tehu som nebola 😂
My budeme mat Nikolasa
Baby mne moja pôrodná baba uz povedala ze nech vysadím magnerot
Skoro skolabovala ked som jej povedala ze beriem 6tabletiek denne 😁 Ze to možem aj preťahovať alebo by maly narástol veľký ...tak uz len železo beriem
My este tiez biesme 100 percentne rozhodnuty ale vyzera ze budeme mat malu Sofi🙂
A ak by nahodou pipik vybehol co dufam ze nie uz 🙈 tak alex alebo nikolas 🙂
@zuzuk22 aj mne sa moc Páci Sofia 🙂 ak budem mat niekedy dievčatko tak bude sofi tiež ;)
A nikolaska uz mam v brusku
Výborný vkus 😁
Inak oddnes som začala piť malinik z ostruziny čaj 🙂
A zajtra uz mi príde aniball
@nikolienkaa a odkiaľ máš ten čaj? Aj mne ho odporúčali ale neviem kde ho zohnať. My sme chceli Samka ale tento týžden sa jedným známym narodil Samko a nejak má zneistili...
@nikolienkaa super mame rovnaky vkus 🙈👍
Moja mamca sa snazila ist nenapadne na draheho,ze melania by sa hodila k priezvisku 🙂 ale on uz je cely posofiovany chudatko,prisli sme vcera domov a sa ma pytal,ze tak ako sa bude volat mala? A uplne bol nestastny. Hovorim ze asi by si nechcel ine meno ako sofiu a on tak smutne ze nie,ved aj do bruska jej hovorim tym menom 😀
@barca29 v lekárni som si nakúpila 🙂 aj z alchemiky
Baby co ste pili caj na podporu kojenia, zacali ste po porode alebo pred? Pri Ozzym som nestihla a ani po porode som nepila ale chcem.skusit vylucne len kojit Alfieho...
@nikolienkaa ostruzinu som pila a kupila tiez v lekarni ale naco je dobra alchemilka ?
@fronili na to iste zrejme 😂
baby dnes som ko uz zasa 🙈 boli smednes dlho vonku na prechadzke aj 2 x pobede a dnes uz asi nevstanem 🙈🙈🙈
@nikolienkaa tak teraz si ma prekvapila s obrazkom a co ma dostalo je Neuzivat:aloe vera a salvia
@verunqha23 ahoj,vola sa to kolostrum,a ja som teda druhorodicka a mne to vyteka od 7mesiaca ked nie skor.
@fronili o Tom aloe som vedela to som rada pijavala čaje a ked som sa Dočítala ze nemôžem tak hneď som to stopla
V skupine januarovky pisali,ze uz 27 decembrovcatiek je na svete 🙂 som zvedava kedy my zacneme pisat a ktora pojde ako prva 🙂

@verunqha23 hej to je normalne neboj 🙂 mne sice same neviteka ale ked si stlacim trochu bradavky mi ide tiez von trochu . 🙂 aj s olim som to mala. Uz sa pripravuje telo na kojenie ;)