Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa nooo tak nvm teda ze preco to takto mas no ja mam teraz druheho decembra a teda ja stale po mesiaci uvidim uz by som mala mat
@nikolienkaa ja dom si ho sama vysadila tiez po precitani clanku o zbytocnom naberani hmostnosti babatka ja mam aj tak nabeh na velke babo a myslim ze uz to neni take strasne aby som ho musela brat dam si jednu tabletku na nic ked mi tvrdne casto brucho inak nic
@veronikanellka171 Viktoria sa aj mne paci ked som na zaciatku krvacala a myslella ze sme o babo prisli a doky povedal ze nie nie pozrite drzi sa vas ako kliest😀vtedy som aj povedala ze urcite to bude dievca a bude Viktoria ale teraz uvazujem skor ako stredne meno a teda to bude Lea Viktória
baby v stredu pobede poradna🙂 uz sa tesim 🙂 malo by byt velke sono tak dufam ze aj bude ;) 😍
@barca29 my nevieme, čo to bude, ale tiež ešte nemáme ani konečnú verziu... Hlavne chlapčenské sa nevieme zhodnúť ☹
@kwr moja mala je od vcera ceky den hrooozne aktuvna skoro bez prestavky samozreme ma to tesi hrozne ale mala kope strasne neprijemne🙈
@zuzuk22 drzim palceky na velkom sone 😊nas caka poradna az 1.12.
Inak vratili sme sa s malym od doktorky a som unavena jak pes plnsia cakaren este nebola.vyfasovali sme antibiotika maly ma chytene priedusky a lavu stranu chrbatika co som uplne prekvapena nakolko ma maly vzdy natelnik dlhe tricko mikinku a bundu ked niekam ideme.zas mame zvysenu teplotu ale zatial nic strasne dufam ze bude uz len lepsie.
Jaj zabudla som v predoslom prispevku sa spytat ako zvyknete precistit pracku? vcera som preprala vsetko nam a od zajtra chcem malej,tak s octom ze nejako ale este som to nerobila.
Tiez som pocula ze namiesto orasku a avivaze dat liter octu a na 90st.na prazdno zbehnut cyklus...
Kupila som si caj z ostruziny, aj si ho ochucujete? Kolko ho mam vypit? V lekarni mi povedala ze tehotne vobec nemozu caje iba tento, to uz co je tehotenstvo choroba? 😀Ja mam v stredu o 7h poradnu 🙂
@veronikanellka171 dávam si tam med 🙂
@lalia87 áno najlepšie liter octu a na najvyššiu teplotu a najdlhší cyklus
Potom som uz čistila pracku aj čistiačom K2r stoji to cca 3€ su v Tom dva dávky
Alebo este to najnovšie co reklamujú lanzu tekutu aj to mam doma ...ale najosvecenejsi spôsob je ocot 👌
@nikolienkaa dakujem a ten ocot si dala do bubna ci do nadobky? Uz som citala,ze niektorym sa takto pokazila pracka,lebo ze ten vyplaveny kamen im upchal hadice,tak teraz mam.obavy ci nepokazim pracku 🙂
@nikolienkaa neviem v ktorom si presne tt, ale mala by si zacat az od ukonceneho 36 tt.
@lalia87 aj do bubna aj tam kde sa dáva Avivaz 🙂 nikdy sa mi nič neupchalo ja to robím preventívne dajme tomu raz za pól roka ... ale vyskúšaj aj tu K2r v teta drogérii to mávajú jeden saciu a potom najbližšie opakovať az o 3 mesiace 🙂
@sandri som v 35tyzdni
Moja pôrodná baba mi povedala ze uz možem
@nikolienkaa ved kukni navod, tam urcite najdes odkedy sa moze.
@sandri no je tam písané 3-4tyzdne pred termínom ☺️
@nikolienkaa aj ja som pila ostruzinu pd 34-35 tyzdna pri Simcovi akurat s tou alchemiökou by som zacala az od 36 tt skôr by som sa bala kedze vyvolava kontrakcie a pôrod.Ale nemam odskusane neviem.ostruzinu planujem zas tak pit ako pri Simcovi 😊
@fronili a ked zacnes s alchemikou tak prestanes s ostruzinou?
@nikolienkaa tak to sedi ako aj ja viem - ze od ukonceneho 36 tt. Nezabudaj, ze ak si v 35 tt, tak si vlastne ukonceny 34 tt plus par dni k tomu. Takze pokojne tyzden pockaj 😉 Ono sa to roztahuje dost rychlo, ja som cvicila asi 10 dni pri prvom tehu, potom som prestala, lebo bolo jasne, ze bude cisarsky. Ale aj za tych par dni som videla obrovske pokroky.
@sandri malo tam byt prv porodiť
@sandri a ja som si neobjednáva ten kelimok do mikrovlnky
Tak ako to možem vyvarit ? V hrnci ? 😂
@nikolienkaa jasne, ze v hrnci 😀

Tak baby prva tehu insomnia u mna...najprv som do polnoci gruntovala, zehlila a cistila kuchynu (manzel varil veceru a od unavy zalomil uz o 9), a kedze ja neznasam vstavat do bordelu musela som...kenze potom celu noc som sa len prehadzovala (resp.prevalovala), maly kopal strasne normalne som pozerala ci mam modriny, muz chrapal aj psom sa snivalo a stekali zo sna...proste krasa a o 7 rano maly samozrejme vstaval...to bude dnes sranda...#zombie