icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
20. nov 2016

@verunqha23 hej to je normalne neboj 🙂 mne sice same neviteka ale ked si stlacim trochu bradavky mi ide tiez von trochu . 🙂 aj s olim som to mala. Uz sa pripravuje telo na kojenie ;)

sandri
20. nov 2016

@julinka88 zial zajtra musim do prace. Kolegyna odchadza v utorok na dovolenku a vrati sa, ked ja uz budem prec. Takze jej musim odovzdat agendu.

barca29
20. nov 2016

@fronili
A možem sa opýtať kde sa dajú kúpiť tie podložky do pôrodnice?

barca29
20. nov 2016

@vuvi
@petra1_2017
Baby veď to že ani ja si to neviem predstaviť byt zrazu doma , zatiaľ ešte chodím do roboty i keď už gynekologička mi kázala v noci vykladať nohy cca 20 cm a denne jesť Mg tabletky. Ja sa zatiaľ cítim dobre, len aby som si to raz nevyčítala. Ale ešte max týžden a pôjdem na MD.
Inak ste už úplne rozhodnuté aké dáte meno?🙂

elisebah91
20. nov 2016

@barca29 ja som kúpila všetko v lekárni: podložky vložky, nohavičky..

barca29
20. nov 2016

Aha, ďakujem , lebo už len tie podložky mi chýbajú🙂 pôjdem dokúpiť zajtra🙂

sandri
20. nov 2016

@barca29 my sme sa sice napokon dohodli na Borisovi, ale stale si nie som ista, ci je to to prave meno...

veronikanellka171
20. nov 2016

@barca29 ja som si s menami alex/viktoria bola ista s drahym este ani tehu som nebola 😂

nikolienkaa
20. nov 2016

My budeme mat Nikolasa
Baby mne moja pôrodná baba uz povedala ze nech vysadím magnerot
Skoro skolabovala ked som jej povedala ze beriem 6tabletiek denne 😁 Ze to možem aj preťahovať alebo by maly narástol veľký ...tak uz len železo beriem

zuzuk22
20. nov 2016

My este tiez biesme 100 percentne rozhodnuty ale vyzera ze budeme mat malu Sofi🙂

zuzuk22
20. nov 2016

A ak by nahodou pipik vybehol co dufam ze nie uz 🙈 tak alex alebo nikolas 🙂

nikolienkaa
20. nov 2016

@zuzuk22 aj mne sa moc Páci Sofia 🙂 ak budem mat niekedy dievčatko tak bude sofi tiež ;)
A nikolaska uz mam v brusku
Výborný vkus 😁

nikolienkaa
20. nov 2016

Inak oddnes som začala piť malinik z ostruziny čaj 🙂
A zajtra uz mi príde aniball

barca29
20. nov 2016

@nikolienkaa a odkiaľ máš ten čaj? Aj mne ho odporúčali ale neviem kde ho zohnať. My sme chceli Samka ale tento týžden sa jedným známym narodil Samko a nejak má zneistili...

zuzuk22
20. nov 2016

@nikolienkaa super mame rovnaky vkus 🙈👍

lalia87
20. nov 2016

Moja mamca sa snazila ist nenapadne na draheho,ze melania by sa hodila k priezvisku 🙂 ale on uz je cely posofiovany chudatko,prisli sme vcera domov a sa ma pytal,ze tak ako sa bude volat mala? A uplne bol nestastny. Hovorim ze asi by si nechcel ine meno ako sofiu a on tak smutne ze nie,ved aj do bruska jej hovorim tym menom 😀

nikolienkaa
20. nov 2016

@barca29 v lekárni som si nakúpila 🙂 aj z alchemiky

kwr
20. nov 2016

Baby co ste pili caj na podporu kojenia, zacali ste po porode alebo pred? Pri Ozzym som nestihla a ani po porode som nepila ale chcem.skusit vylucne len kojit Alfieho...

fronili
20. nov 2016

@barca29 ja som kupovala pampers v dmke ale maju ich aj v zdravotnickych potrebach.

majaon
20. nov 2016

@barca29 my uz malej hovorime stale Miska,meno vybral jej bracek Simonko,ked sme mu dali na vyber z troch - Lea,Diana,Miska 😉

zuzuk22
20. nov 2016

@majaon vybral najkrajsie🙂 aj moja sestra je Miska🙂

fronili
20. nov 2016

@nikolienkaa ostruzinu som pila a kupila tiez v lekarni ale naco je dobra alchemilka ?

nikolienkaa
20. nov 2016

@fronili na to iste zrejme 😂

zuzuk22
20. nov 2016

baby dnes som ko uz zasa 🙈 boli smednes dlho vonku na prechadzke aj 2 x pobede a dnes uz asi nevstanem 🙈🙈🙈

nikolienkaa
20. nov 2016
fronili
20. nov 2016

@nikolienkaa tak teraz si ma prekvapila s obrazkom a co ma dostalo je Neuzivat:aloe vera a salvia

simca1610
20. nov 2016

@verunqha23 ahoj,vola sa to kolostrum,a ja som teda druhorodicka a mne to vyteka od 7mesiaca ked nie skor.

zuzuk22
20. nov 2016

Vzdy ked toto citam musim sa smiat 😂😂😂

nikolienkaa
20. nov 2016

@fronili o Tom aloe som vedela to som rada pijavala čaje a ked som sa Dočítala ze nemôžem tak hneď som to stopla

lalia87
20. nov 2016

V skupine januarovky pisali,ze uz 27 decembrovcatiek je na svete 🙂 som zvedava kedy my zacneme pisat a ktora pojde ako prva 🙂