icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kotatko1232
29. jún 2016

@zuzuk22 nech si kupi femibion 400 to su vitaminy do 3mesiaca😊

zuzuk22
29. jún 2016

@kotatko1232 ale to sa jej uz asi moc neoplati kedze uz bude pomali v 11tt ci ?

emily0412
29. jún 2016

@zuzuk22 femibion2 je pre 2.trimester

kotatko1232
29. jún 2016

@zuzuk22 femibion 1 je do ukoncenia 12tt
femibion 2 je od 13tt az do ukoncenia dojdenia

matenka
29. jún 2016

baby ja som stále unavená, prídem domov a stále len ležím alebo spím, čo s tým?

lalia87
29. jún 2016

Ahojte babule,prisla som od doktorky, predpokladany termin 31.1.a zatial to asi vyzera na cisarsky,ale to je hudba buducnosti. Tie cievkovanie je neprijemne ake trva to asi 15sekund tak da sa to prezit. Na pn som az do 25.7. 22.7. mam aj dalsie sono a o den na to poradnu tak som zvedavko.

luluapali
29. jún 2016

@matenka asi jediné, čo nám ostáva, je dúfať, že nás to po prvom trimestri prejde...tiež som po práci hotová a je mi ťažko, plus to teplo, staršia dcéra, záhradka...

zuzuk22
29. jún 2016

@luluapali ja mam tiez zahradu a dost velku ale v tomto stave na nu kaslem .....

luluapali
29. jún 2016

@zuzuk22 manžel mi včera povysával dom a umyl kúpelky a že nech po obede utriem prach...nevládala som, musela som ležať. Konečne (len včera) pochopil, že mi ozaj pri tomto tehotenstve nie je dobre a sám povedal, že nech už mám po prvom trimestri...konečne mu to došlo...

zuzuk22
29. jún 2016

@luluapali no moj ked vidi aka som zdochnuta tak ani nic nehovori radcej 😂 ani bordel neriesi....som radda ze zijem....upracem ked mi bude lepsie 😁

luluapali
29. jún 2016

@zuzuk22 presne 🙂 my sa vidíme cez obed, chodím jesť domov a hovorí, že ty vyzeráš 🙂

zuzuk22
29. jún 2016

@luluapali 😂 mne ked nieco povie tak mu na to poviem ze kludne sa mozme vymenit . ja pojdem do roboty a ty mozes obymat zachod ...a on vtedy len ze ved dobre dobre 😂.😂

matenka
29. jún 2016

no ja mám dve dcéry 6 a 8 ročné a je mi to strašne ľúto, že sa im vôbec nevenujem, ešteže muž začal chodiť skôr z práce, minule som o piatej poobede zaspala a zobudila som sa ráno o šiestej 😅

petula369
29. jún 2016

@matenka no ja som tiez KO , ale pracujem v jasliach plus 4 rocny zivel doma tak aj keby chodim so zarvorenymi ocami musim 😀 niekedy od toho nemam daleko 😀

zuzuk22
29. jún 2016

@matenka ja mam doma 2 a pol rocneho takze mam co robit v tomto stave tiez

lalia87
29. jún 2016

@zuzuk22 ahoj,ako si dnes na tom? Ja som prave 2x dovracala,dnes asi bude horsi den ako vcera a to pijem len vodu. U dokt.som sa vazila a 4kg dole.

zuzuk22
29. jún 2016

@lalia87 ahoj. No tiez mi je dnes horsie ako vcera ale nastastie som este nevracala.....ziedla som zatial 2 kolace z kauflandu co som si vcera kupila a pijem dnes pomarancovy dzus kedze cistu vodu nemozem ani citit....ale len lezim od rana lebo mam pocit ze ked sa postavim ppjdem grcat....ja som sa este ani nevazila lebo som zistila ze sa vybili baterky na vahe a vzdy ich zabudnem kupit ked ideme na nakup ....ale tiez som urcite schudla nieco....

majaon
29. jún 2016

@zuzuk22 ahojko,no presne tieto vitaminy si davam aj ja,aj ked je to od 13tt,doki mi povedal,ze uz ich mozem brat 😉 ved su tam len vitaminy,urcite neuskodia...

majaon
29. jún 2016

@zuzuk22 a drzim palce s odplienkovanim,neboj zvladnete to,aj ja som sa bala,ze to bude dlho trvat a aha,par dni a uz sa pekne pyta sam,no jasne,ze nehoda sa stane,ale to je OK... 🙂

gulocka7888
29. jún 2016

@lalia87 hlavne oddychuj.Ja mam termin predpokladany 28.1.2017 ale zatial vyzera vsetko ok.Aspon mi nic nepovedali.Buduci tyzden mam dalsiu kontrolu to budem koncit 11 tyzden tak som zvedava co mi povedia .Len sa modlim aby tie nevolnosti uz zmizli

zuzuk22
29. jún 2016

Tak uz aj ja mam dnes prvu grcu za sebou......to este ranajky sli von.....😥

lalia87
29. jún 2016

@zuzuk22 ja som sa po tretrj bajedla slaniny,s tym ze uz ked grcam tak budem aj bez slaniny,lebo rano som dovtedy nic nezjedla. A presli uz vyse dve hod a nic,nevraciam,len lezim furt a pospavam. Mame to my vesele tehulkovanie

veronikapodolska
29. jún 2016

baby stalo sa vám takéto niečo: že pracujem zrazu ma rozbolela hlava, prišlo na mna také teplo, a uplne mi zostalo na odpadnutie, hlava sa mi točila ☹ a to mám stále vyložené nohy, trochu som sa napila, oprela hlavu a zhlboka som dýchala a prešlo mi to po chvíli, ale je mi tak čudne, teraz som si dala horalku že či mi klesol cukor. Už sa mi to druhý raz zopakovalo aj minulý týžden som to mala, a potom príde na mna taká zima, neviete čo to môže byť, nechcem stresovať a utekať k lekárke ☹ na poradnu idem až 14/7

zuzuk22
29. jún 2016

@lalia87 no uz som bola zas a to som od rana nic neziedla...teraz druhy krat ma viac menej len na prazdno nadrapovalo....uz nemam ani co grcat....som akurat dala aspon oprat....a malemu vyvarila aspon mrazene tvarohove pyrohy s grankom.....

lalia87
29. jún 2016

@zuzuk22 presne sa viem vcitit ako ti ide. Vcera si kupila tie lizatka? Ja som teraz dala do seba polievku fazulovu a budem cakat co to spravi.

lalia87
29. jún 2016

@gulocka7888 tak to sa modlime mnohe,ja uz sa neviem dockat kedy mi zas bude byvat dobre. To mas coby dup dalsiu kontrolu,zbehne to ako voda,urcite bude vsetko ok,ved ako inak.

zuzuk22
29. jún 2016

@lalia87 no sme dosli do kauflandu uz bolo20:10 h a lekaren bola len do 20h tak som uz nestihla. V piatok alebo sobotu este ideme tak dufam ze uz stihnem...
Tak dufam ze ti nebude zle a das to 🙂 ja si idem dat asi suchy rozok....

emily0412
29. jún 2016

Ja som v 10tt a ani raz som nezvracala.. jedine moje priznaky su unava a bolest brucha. Tak ako citam vase prispevky asi monho by menili.. nieje to sranda - tehotenstvo 🙂

gulocka7888
29. jún 2016

@emily0412 noveru nemame to jednoduche.Ahlavne tieco maju celodenne nevolnosti.Mne je dobre len ked spim.Ale inak sa nesnazim moc vracat.Ale tazoba na zaludku je stale.Vychutnavaj si tehotenstvo ked ti je fajn.My musime pockat chvilu aby to najhorsie preslo.Ja konkretne 2 a pol tyzdna.

lalia87
29. jún 2016

@emily0412 tak si to poriadne vychutnavaj. Ja ked nezvraciam,tak ci tak mam nevolnosti a vyzera to ze pojdem grckat ale ustojim to. Za poslednych neviem kolko tyzdnov nebolo jedneho dna kedy by som min.3x za den nezvracala,jedine v nemocke som nezvracala ked mi davali infuzky. V dobrom zavidim vsetkym negrckajucim tehulkam 🙂