Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kotatko1232 ale to sa jej uz asi moc neoplati kedze uz bude pomali v 11tt ci ?
@zuzuk22 femibion 1 je do ukoncenia 12tt
femibion 2 je od 13tt az do ukoncenia dojdenia
baby ja som stále unavená, prídem domov a stále len ležím alebo spím, čo s tým?
Ahojte babule,prisla som od doktorky, predpokladany termin 31.1.a zatial to asi vyzera na cisarsky,ale to je hudba buducnosti. Tie cievkovanie je neprijemne ake trva to asi 15sekund tak da sa to prezit. Na pn som az do 25.7. 22.7. mam aj dalsie sono a o den na to poradnu tak som zvedavko.
no ja mám dve dcéry 6 a 8 ročné a je mi to strašne ľúto, že sa im vôbec nevenujem, ešteže muž začal chodiť skôr z práce, minule som o piatej poobede zaspala a zobudila som sa ráno o šiestej 😅
@lalia87 ahoj. No tiez mi je dnes horsie ako vcera ale nastastie som este nevracala.....ziedla som zatial 2 kolace z kauflandu co som si vcera kupila a pijem dnes pomarancovy dzus kedze cistu vodu nemozem ani citit....ale len lezim od rana lebo mam pocit ze ked sa postavim ppjdem grcat....ja som sa este ani nevazila lebo som zistila ze sa vybili baterky na vahe a vzdy ich zabudnem kupit ked ideme na nakup ....ale tiez som urcite schudla nieco....
@lalia87 hlavne oddychuj.Ja mam termin predpokladany 28.1.2017 ale zatial vyzera vsetko ok.Aspon mi nic nepovedali.Buduci tyzden mam dalsiu kontrolu to budem koncit 11 tyzden tak som zvedava co mi povedia .Len sa modlim aby tie nevolnosti uz zmizli
Tak uz aj ja mam dnes prvu grcu za sebou......to este ranajky sli von.....😥
baby stalo sa vám takéto niečo: že pracujem zrazu ma rozbolela hlava, prišlo na mna také teplo, a uplne mi zostalo na odpadnutie, hlava sa mi točila ☹ a to mám stále vyložené nohy, trochu som sa napila, oprela hlavu a zhlboka som dýchala a prešlo mi to po chvíli, ale je mi tak čudne, teraz som si dala horalku že či mi klesol cukor. Už sa mi to druhý raz zopakovalo aj minulý týžden som to mala, a potom príde na mna taká zima, neviete čo to môže byť, nechcem stresovať a utekať k lekárke ☹ na poradnu idem až 14/7
@gulocka7888 tak to sa modlime mnohe,ja uz sa neviem dockat kedy mi zas bude byvat dobre. To mas coby dup dalsiu kontrolu,zbehne to ako voda,urcite bude vsetko ok,ved ako inak.
Ja som v 10tt a ani raz som nezvracala.. jedine moje priznaky su unava a bolest brucha. Tak ako citam vase prispevky asi monho by menili.. nieje to sranda - tehotenstvo 🙂
@emily0412 noveru nemame to jednoduche.Ahlavne tieco maju celodenne nevolnosti.Mne je dobre len ked spim.Ale inak sa nesnazim moc vracat.Ale tazoba na zaludku je stale.Vychutnavaj si tehotenstvo ked ti je fajn.My musime pockat chvilu aby to najhorsie preslo.Ja konkretne 2 a pol tyzdna.
@emily0412 tak si to poriadne vychutnavaj. Ja ked nezvraciam,tak ci tak mam nevolnosti a vyzera to ze pojdem grckat ale ustojim to. Za poslednych neviem kolko tyzdnov nebolo jedneho dna kedy by som min.3x za den nezvracala,jedine v nemocke som nezvracala ked mi davali infuzky. V dobrom zavidim vsetkym negrckajucim tehulkam 🙂

@zuzuk22 nech si kupi femibion 400 to su vitaminy do 3mesiaca😊