Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte žienky ..takže po dlhšej dobe sa ozývam aj ja..29.6 som bola na prvej poradni...všetko je ok, brali mi krv, výter, urobil mi sono...všetko vyzerá v poriadku...pokiaľ ide o moje počiatočné stavy...zvracať som nezvracala, len keď som mala prázdno...tak už ma bralo.. a v kuse som musela niečo žuť..takže už máme 55,6 kg..z 53,4 kg... veľký obdiv Vám , ktoré tu píšete o tých príšerných stavoch...držím Vám prsty...hádam to skoro prejde...🙂) niekto tu písal o endokrinologii...tak ja som min rok brala lieky mám zníženú činnosť..euthyrox - dufam, že dobre píšem nepamatam presne....som brala tu min. dávku..mám sa tam ísť ukázať..takže dúfam, že to bude ok...chcem tam budúci týždeň zájsť..14.7 - Dankovčík 3D...počula som nemilé ohlasy tak hadam to bude ok..pridám aj foto bruška...som z tých , ktorým už vykúka...🙂) prajem krásny horúci deň maminy 🙂)
Inak dotaz..mám neuveriteľnú chuť na fajné chladené maestro - pivko...kto by z toho usúdil moje alkoholické sklony...xixi tak to určite nie...ale asi píšem somarinu, keď niektoré ledva do seba niečo dostanete...a ja tu pivo spomínam...🙂)
Sú tu nejaké maminy z Košíc? - prípadne Ťahanovce - dr. Murín?
@luluapali praveze aj raz za cas sa moze stat .... Ja fakt nwchapem ako si zwna co v sebe nosi dieta dat co i len glg alkoholu, skodi dospelym, tak ako asi uskodi plodu? Precitaj si studie na temu alkoholu v tehotenstve, ake vyvojove vady dokaze co i len kvapka sposobit, pripadne ake syndromy a navyky dokazes babetku vypestovat. Ja neviem, ja by som neriskocala.
@maryennn1 ej carambra jak by povedal bart simpson :D a preto je taký grázel lebo marge mala kvapku šampáňa :D :D ale k veci - pálenka je pálenka okej, to v žiadnom prípade, ale aj môj lekár povedal že ak má žena neprekonateľnú chuť na víno tak to deci neuškodí nikomu... to neznamená že ja pijem alkohol, občas radler, aj to nealko, ale zase ked je chuť tak je chuť, je to na každej maminke 🙂 a také mini množstvo neuškodí 🙂
K teme alkohol v prvych mesiacoch sa neodporuča neskor deci vinka alebo šampanskeho je v morme to my povedal aj doktor aj porodnik v nemocnici ak nieste alkoholička čo slope každy den 😀
Baby uz to tu nerieste. Je to kazdeho vec a rozhodnutie ci si da deci vinka alebo nie . len sa tu prosim nezacnite hadat🙂 hovori uplny abstinent 🙂 ale pivo nealko radlera si dam ;)
Radlera nejakeho pomeloveho dobre vychladeneho by som si aj ja dala 🙂 a v tomto teple aj dva dusky studeneho sampana 🙂 ale nedam si nic ;)
Ahojte zienky uz dva dni mam moc husty (zlty) nema ziadny pach
Ahojte zienky uz dva dni mam moc husty (zlty) hlien nema ziadny pach ma sty dakto skusenost som v 12tt
@majkavid skus si tu na modrom koniku pozriet diskusiu vytok myslim ze som ju tu videla.Tam sa dozvies viac.
Inak som poslednu nocnu nedotiahla do uplneho konca.Mala som rake ostre pichanie pod pravym rebrom a v posbrusku tiez pravej strany.Velmi som sa zlakla tak som letela do spitalu.Doktorka najprv asi ze zapal slepaka ale krv a vsetko poriadku.A videla som znova drobca ako sa tam mrvi.Vraj sa roztahuje maternica tak to moze ist aj do takeho pichania.Dnes oddychujeme.
@lalia87 no vcera mi bolo trosku lepsie ale aj dnes dobre ani raz som nevracala 🙂 citila som trochu zaludok ale v pohode uz 🙂 zajtra plabujeme s kamoskou a detni ist na kupko ak sa pocasie nepokazi tak sa tesim ze zmena vypadnem z domu 🙂 dufam ze mi uz bude len dobre 🙂 a ty ? Dufam ze uz tiez lepsie 🙂
@zuzuk22 supeeer,jeeej kupkooo,aj ja by som sla keby nie som PN :( ja som vcera ani predvcerom nevracala,ale zaludok som mala stale ako na vode. Hned ako vstanem sa snazim najest a pockam kym sa vygrgam ako take babo a potom zacinam fungovat. Len aom unavena,na nohach dlho nevydrzim stat a tie pachy stale pretrvavaju,vcera sme zas kupali psa,nepomohlo :D
@lalia87 ahoj. No tak ja som dnes uz grcala predchvilkou ....ale dnes sme vstavali o 9:30 h 😂😂😂 trochu sme potiahli 🙂 a o 10h som utekala grcat . to som este do seba nic ani nestihla dat. Ale nieje mi zle len mi doslo z nicoho nic tak som utekala ....to bola len taka kyselina ci co ...😪 no uz je zasa ok . sa naobedujeme a pojdeme na margitu sa kupat🙂 idem robit palacinky 🙂 a ty dnes ako zatial?
@zuzuk22 mozno ta nadraplo ze si nemala ziadne jedlo v sebe a uz bolo vela hodin. Ja preto sa snazim vstavat okolo 7 nech sa stihnem skoro najest. Ja som stihla zatial len umyt haldu riadu a pojdem varit vajickovy perkelt mnam. Na palacinky som nala vcera vecer takuuu chut,ale nechcelo sa mi ich robit,tak som si dala len dzemovy rohlik 🙂
Ľutujem Vás baby, keď čítam aké máte nevoľnosti. Ja sa cítim ako keby som ani tehotná nebola, všetko ma obišlo ☺️
Kocky dnes zomieram hrdlo boli,hlava,cele telo teplota 37°C ísť na pohotovosť?či počkať do pondelka?včera som bola u gynekológa všetko ok a dnes toto....termín mám 19 januara

@sandri urcite ti aj ultrazvok bude robit 🙂