icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
2. júl 2016

@nika1106 ja by som skusila zabal na celo studeny,a zazvorovy caj chlipkat a lenosit a spat. Ak do zajtra troska nepolavi tak pohotovost

nika1106
2. júl 2016

@lalia87 ďakujem vyskúšam ,snáď zajtra už bude dobre

zuzuk22
2. júl 2016

@lalia87 no este sme boli do teraz vonku na kofolu a na prechadzku a mam dost.. Dufam ze toto moje dieta ochvilu vylahne lebo som ko uz 🙂 ale som stastna ze uz 3 dni mi je celkom fajn 🙂 prajem to vsetkym 🙂 no myslim ze zajtra by uz nemalo byt tak teplo hlasia ochladenie trochu a niekde aj burky dazd tak hadam sa uz dockame 🙂

nika1106
2. júl 2016

@boba245 ja som si urobila klasický čaj s medom

zuzuk22
2. júl 2016

Jaj baby to bola trtkačka 😂😂😂este aj pri burke fajnovej blesky riadne lietaju .... po dlhsom case kedze mi bolo mesiac zle .....super ukoncenie dnesneho dna 😜😜😜 mozem ist ko drichmat....este rozdychavam.... Dobru baby a dufam ze sa nebudete nadomnou pohorsovat ked som to sem tak hodila. 😂 musela som nedalo mi to 😂😂😂 dobru zitra ;)

julinka88
3. júl 2016

Ja som zacala pit zazvorovy caj predvcerom a dost mi pomaha lebo vecer ma chyta strasna nevolnost

lalia87
3. júl 2016

Ja som si tiez vcera nastruhala zazvor a zaliala vodou a po lyzickach pila. Odporucili mi to aj v nemocnici po lyzickach popijat.

lalia87
3. júl 2016

No dneska mam zas ugrcany den,uz som bola 3x :(

zuzuk22
3. júl 2016

@lalia87 to mi je luto:( ja dnes tiez celkom v pohode si musim zaklopat 🙂 teraz som si dala melon trochu a este sa chystam aj na kukuricu 😂 v kauflande sme boli mali za 36 centov tak som hned 8 vzala 😅 bude na veceru 😂

lalia87
3. júl 2016

@zuzuk22 tal sa tesim s tebou ze ti je fajn. Ja len lezim,5x vracala ani vodu neudrzim nic. Rano som urobila chybu ze som nevstala o 7mej ako vzdy a nenajedla sa ale som vylehnievala do 10tej. Kukurku som aj ja minule kupila v kaufle,bola este za 67centov ale ani som s nou nebola spokojna,vobec nebola taka sladka cukrova. Dufam ze ta vasa bude lepsia 🙂

andreaspringel
3. júl 2016

Aj my sme Januároví 🙂

xenabojovnica
3. júl 2016

@andreaspringel kedy máš termín?

matenka
3. júl 2016

Caute baby, neuvazovali ste o sukromnej skupine? My s muzom to este tajime ze cakame a mna tu celkom dost vela ludi pozna 😅

nika1106
3. júl 2016

@matenka nie je súkromia ,ale je to skupina https://www.modrykonik.sk/group/8292/

zuzuk22
3. júl 2016

@lalia87 mne sa lubila aj kamaratke ale priatel ze nic moc 🙂 3 som ziedla ked sa dovarila a o 22.30 este dve posledne 😅😂😂😂 este som vecer o 7h pizzu robila 🙂 tak dufam len ze aj tebe aj vsetkym uz bude len a len lepsie. Mme dnes tiez par krat prislo tazko od zaludka lebo som cely den len blbosti jedla a nic poriadne ale ustala som to ;)

majaon
4. júl 2016

Ahojte zienky,chcem sa vas spytat,ci mate niektora ten tehu vankus,co sa da potom pouzit aj na kojenie? ja o nom uvazujem,lebo si furt medzi nohy v posteli zvachlem paplon ked spim na boku 😀

zuzuk22
4. júl 2016

@majaon ja mam ten dlhy co bol teraz v lidli a je super ked lezim na boku medzi nohy sa obimame 😂😂😂 ale ten je len rovny neviem ci je aj na kojenie 😂

majaon
4. júl 2016

@zuzuk22 a nevies cim je plneny?

lalia87
4. júl 2016

Ja zas na infuzkach.. :(

gulocka7888
4. júl 2016

@lalia87 to ma teda mrzi.To ti ten drobec v brusku dava teda poriadne zabrat.Nech ti ten cas len rychlo ubehne.Uz len dufat ze to prejde po prvom trimestry a ty mozes znova normalne papat a fungovat.Ja mam pocit ze u mna to trochu opada.Nevolnosti myslim.

janullka123456
4. júl 2016

Ahojte baby, aj ja sa k vam pridavam 🙂 len neviem či január alebo február...podľa ult som začala cca 5-6 tyzden

julinka88
4. júl 2016

@janullka123456 vitaj medzi nami 😊

julinka88
4. júl 2016

@lalia87 hmmm tak sa drz a vydrz to tam

sheila009
4. júl 2016

Ahojte baby,nasla som skupinu Januarovky tak sa k vam pridavam 🙂 termin mam na 11.1. no uvidime ci to tak bude 🙂 od zaciatku mi je super vobec mi nebyva zle co som rada nakolko pracujem v rakusku ako opatrovatelka len sem tam ta unava to je zabijak niekedy :D ale mam zlatu babku ktora ma chape 🙂

nikamo17
4. júl 2016

Ahojte baby neviete mi poradiť,ci morfologicky ultrazvuk prepláca poisťovňa alebo si ho platím sama ? A ak áno kolko stojí ? Vďaka za radu

zuzanadringus
4. júl 2016

@nikamo17 tieto ultrazvuky poistovne nepreplacaju... stoja +-45€

zuzuk22
5. júl 2016

@majaon take vlakno biele ....

zuzuk22
5. júl 2016

@lalia87 to ma mrzi :( ti bola zasa tak zle ?😥

lalia87
5. júl 2016

Dakujem vam baby,veru ten drobec mi dava zabrat a neviem ako mam tymto vracaniam zabranit,ked sa rozvraciam tak to uz ide k takym cislam ze som nad wc aj vyse 20x,potom mam strach aby sa mimi nieco nestalo,no strasne. Uz nech mi to prejde a tesim sa z tehu,bo zatial to je len velky stres a strach