icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzzuli
7. júl 2016

@majaon no mne vravia teraz ze snad pri stvrtom bude dievca 😀 ale ja budem spokojna aj s tromi chlapcami, hlavne nech su zdravuckyyyyy

@sischa no snad uz bude vidno. U nas najskor vobec nic, bol otoceny chrbatikom ale potom ku koncu sa ukazal 😍

sischa
7. júl 2016

@boba245 a k akému lekárovi chodíš?...rozmýšľala si nad pôrodníkom?

majaon
7. júl 2016

@zuzzuli veru to zdravie je najdolezitejsie 😉 a pocuj,to 3D sono ti robil doki sam od seba,ci si si pytala?

zuzzuli
7. júl 2016

@majaon to som sa objednala. Oni robia najskor "male" 3D od 12 do 18 tyzdna a potom pojdeme este na jedno "velke" okolo 24 🙂

zuzuk22
7. júl 2016

@lalia87 tak dnes aj ja zas dve grcky...😨😨

lalia87
7. júl 2016

@zuzuk22 to ma mrzi :( urcite si nieco dobre zbastila lebo si uz myslela ze bude dobre,nie? 🙂 ci to tak samo od seba? :/

emily0412
7. júl 2016

Ahojte. CASU na cas mam taky pocit palenia a nepohodlia v posve. Som v 11.tt mavate to niektora?

zuzuk22
7. júl 2016

@lalia87 no prave s malim tlacime hranolky s kecupom 😂 skor to bolo za to asi ze som od rana poriadne nic neziedla a povede som si poslala s malym a ked som sa zobudila bolo mi zle od zaludka a k tomu sa maly posral ze smrad jak v kravine ....a jak som ho sla prebalit tak taka grca z toho smradu ze az ....a o pol hodku zas...este ze som mala vedla seba cistu rozbalenu plienku....som to tam slahla.....nemohla som malemu nohy polozit lebo by bola osrata cela postel....tak som hodila tu grcu do tej cistej plienky 😱😱😱😱

zuzuk22
7. júl 2016

@lalia87 a ako bonus bol u nas vtedy chlapik co nam robil novu strechu prisiel este daco podokoncovat a akurat ked som drzala olimu nohy s osratou ritou a k tomu grcala mi zacal vyklopkavat na okno ....ze uz konci ze hotovo ....nevedela som co skor...mci dogrcat alebo malemu rit rychlo utret alebo za nim utekat 😂😂😂

lalia87
7. júl 2016

@zuzuk22 haha no ja odpadnem aky pribeh :D tak toto clovek nevymysli sam od seba :D tak to sa uz nicomu necudujem ze ta z toho naplo,koho by aj nie,ja som si to len predstavila a dvihal sa mi zaludok :D

gulocka7888
7. júl 2016

@emily0412 je to asi plesen v posve.Chod s tym k doktorovi.V tehu je to ale vraj normalne.Mne tiez zistili v zaciatkoch dala mi doktorka nejake tabletky na 3 noci vlozit do posvy.Pritom ma ale bic nesvrbelo abi nic nepalilo.A dala aj krem.Gyno canesten oboje aj krem aj tablety.Ale odporucam ti ist k doktorke.

boba245
7. júl 2016

@sischa ahoj. ja chodim k dr. Šestinovej. o konkretnom porodnikovi som este nerozmyslala, ale chcela by som ist rodit do Šace. a co ty ?

zuzanadringus
7. júl 2016

@emily0412 aj ja som to mala... Dr. mi povedala, ze si mam robit tyzden vyplach Rosalgin (to sa moze aj v tehu) a uz je dobre....

sischa
8. júl 2016

@boba245 tak tú nepoznám..ja chodím k Murínovi...počula som , že vraj aj rodí..ale aj že má toho dosť..tak ak nepochodím u neho...on rodí v novej...tak som tiež uvažovala nad Šacou - MUDr. Dosedla..tentokrát to nechcem nechať bez toho, aby som mala dohodnutého doktora..pri prvom sme sa tak natrápili...hrozné to bolo...ak nieje problém..jasné odrodí ťa každý, ale mna nechali tak , a až manžel dal 100 Eur..doktorku nebudem tu menovať...som videla ten rozdiel ako začala kmitať..nakoniec som musela na cisarak...naozaj..hrozné + malá sa narodila s chorými nožičkami proste celé zle...nikto nič nepovie...však si poraďte...🙂 ale možno dovtedy, zistím ešte nejaké info ohľadom niekoho...lebo vraj by som mala ísť na cisarak aj tentokrát tak neviem ako to nakoniec dopadne...

emily0412
8. júl 2016

@lalia87
@zuzuk22 baby nerozmyslali ste ze si budete lisat taketo sukromne veci do sprav? Zmenilo sa to tu na nieco uplne ine akoalo byt a namiesto rad a postrehov tu citame vase zazitky a vasu komunikaciu.. fakt babenky nic v zlom.. nemyslim to naozaj zle len ked idem na januatmrovky tak cakam ine temy a taketo by ste si mali nechat do sprav. Mier 🙂

zuzuk22
8. júl 2016

@emily0412 jasne v pohode ;) chapem 🙂

majaon
8. júl 2016

@zuzuk22 ja som sa zase dobre zasmiala na tej tvojej situacii 😀 ,aj ked tebe urcite do smiechu vtedy nebolo,mne nevadi citat taketo veci,ved aspon viem,ako rozne alebo podobne prezivame tehu 😉

@emily0412 tiez nic v zlom 🙂

zuzuk22
8. júl 2016

@majaon dakujem 😄

evickamacicka
8. júl 2016

baby neuvazovali ste zalozit sukromnu alebo verejnu skupinu? ja som v januarovkach 2014 a v skupine je to podla man lepsie si pisat a je to aj prehladnejsie....

lalia87
8. júl 2016

@emily0412 nie neuvazovali,dakujeme za pripomienku ;) sme januarovky vsetky a delime sa tu o svoje aj radosti aj starosti a mozno niekto bude mat problem ako my a najde sa "v nas" a bude vidiet ako sa s tym my pasujeme. Kludne nase mena mozes prehliadat,nik ta nenuti to citat.
Mier 🙂

boba245
8. júl 2016

@sischa a to si rodila v novej ? ja som bola v Saci 2x na operacii na gynekologii a bola som spokojna a aj personal bol v pohode. nikomu som nic nedavala a nemienim ani za porod. mozno si priplatim za izbu, ale nemienim nikomu nic davat navyse. je to ich praca a nech skusia nieco zanedbat. ale ako hovorim v Saci som bola spokojna tak verim, ze aj pri porode bude vsetko ok.

misinkad
8. júl 2016

ahojte. ktora z vas planuje rodit v Šaci?

marusia_81
9. júl 2016

@zuzzuli ahojte baby, ja tiež čakám tretie mám doma dvoch chlapcov tak som zvedavá , asi tam odpadnem, ked mi povedia že dievčatko... 🙂 ale ak by bol aj chlapček tak čo už 😒 , len nech sú zdravé tie naše babulky....ináč ja mám aj úžasný termín v piatok 13.1.2017..

zuzuk22
9. júl 2016

Ahojte. Uz som sa tesila ze mi bolo skoro tyzden celkom fajn a vcera zasa 3x som zvracala a bolo mi zle a dnes rano uz 2x a tiez mi je stale zle takze asi som zasa tam kde som bola 😞

lalia87
9. júl 2016

@zuzuk22 no to mi je luto,ale aspon si si trosku od toho vracania oddychla 🙂 ja som uz doma z nemocky a uz dnes som mala zas tazke predychavanie,tak dufam ze z toho nebude aj grcka.

gulocka7888
11. júl 2016

Ahojte januarovky.No ako ste zacali tento tyzden?Ja som mala v piatok kontrolu u doktorky.Vsetko z drobcom je v poriadku je vraj trosinku vecsi na to ze sme v 11 tyzdni ale vraj to je dobre znamenie.A dalsia kontrola o 6 tyzdnov tak to vyzera byt vsetko ok.Moje nevolnosti zacali miznut uz minuly tyzden tak dufajme ze sa to bude lepsit a ja som si uz zacalo tehotenstvo uzivat.Aj brusko uz vykuka.Tak ako sa mate vy?

majaon
11. júl 2016

@gulocka7888 Ahoj,tak mna tieto horucavy totalne vycerpavaju,inak nic strasne 🙂 A aj moj drobec bol na poslednej kontrole o nieco vacsi,tak som zvedava nabuduce - 9.8. chcem sa uz spytat na pohlavie,mozno mi urobi doki 3D sono a uvidime co sa tam skryva 😀 ja mam inak brusko uz davno 😉

gulocka7888
11. júl 2016

@majaon mne vykuklo vzdy po najedeny ale rano plocha ako doska.No uzsa neda zakryt.moja doki si mysli ze to bude chlapec ale nebolo to este 100% potvrdene a vidiet ale moj vnutorny pocit hovori ze to bud chlapec.No savrtel v piatok doku mu na sone nemohla poriadne nic odmerat alebo ho odfotit.Dam siaj trisomy test alenie na sk.Zihem mimo a tu mi ho preplati poistovna tak super

miska2017
11. júl 2016

Ahojte kocky dlhsie som tu nebola. Mala som spinenie a dnes rano som mala po toalete aj cerstvu krv. Velmi som sa zlakla a utekala k dr. mam hematom a kludovy rezim
Dostala som ascorutin, duphaston a magnezium. Mate tu este niektora hematom ?

kotatko1232
11. júl 2016

Baby este tu sa opytam 🙂 co myslite ??podarilo sa??