icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
13. júl 2016

@lienka1987 myslis test co to v bruskach nosime?

boba245
13. júl 2016

@zuzuk22 dakujeme, si milá . máme ešte dvoch mrazacikov tak verím, že KET sa vydarí do zdarného konca. tebe zelam veľa zdravia a šťastia a krásneho tehulkovania 🙂

gulocka7888
13. júl 2016

@boba245 aj mne je lito co sa ti stalo.Viem ako sa citis.Mala som v decembri missed abort.Embrio sa nezacalo ani poriadne vyvijat a my sme da tak tesili.Ale pockali sme a zadarilo sa.Dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca.Prajem vam vsetko dobre hlavne nezufaj a ver ze na druhy krat sa to podari.Vela stastia a sil prajem

boba245
13. júl 2016

@gulocka7888 veľmi ti ďakujem za povzbudivé slová 🙂. uz je to trosicku lepšie keď bol za mnou manzel a rodicia. určite budeme skúšať hneď ako sa bude dať kedze nás čakajú ešte dvaja mrazacikovia 🙂. aj vám nech sa darí a nech je všetko v poriadku 🙂

miska2017
13. júl 2016

@boba245 mrzia to velmi 😉 drz sa a prajem nech si co najskor najdes 2 palicky
@julinka88 aj dodrziavas kludovy rezim ?

boba245
13. júl 2016

@miska2017 veľmi ti ďakujem 🙂

vevericka13
13. júl 2016

@boba245 drz sa, nech to rychle preboli? mozem vediet, co sa stalo? ja som tiez po ivf...

boba245
13. júl 2016

@vevericka13 ďakujem . Je to na dlhsie ale tak začala som krvácať. Alebo teda skopirujem ti čo som písala kamoske. Možno to do budúcna niekomu pomôže. Je to dlhšie lebo som to písala kamoske a potrebovala dať všetko von tak sorry. Skrátiť a opat to písať by som dnes už nezvládla. Takze skopirujem: My sme boli najprv v noci na pohotovosti lebo hnede spinenie sa zmenilo na ruzovkasty výtok
Tak sme hneď išli pre istotu. To bolo okolo 0:30 keď sme dosli na pohotovost. Doktor ma kukol dôslednejšie ako ten včera . Aj ultrazvuk robil. Branku (asi krcok maternice hadam) bol zavrety a ze len krvava vlasocnica je tam. A v inyv častiach priesvitný hlien či čo. Tak mi len pichli nejaku injekciu a pustili ma domov. Tento dr
mi robil aj ultrazvuk no už keď som si tam mal ísť ľahnúť hovoril daco že nevie či na tomto ultrazvuku niečo uvidi. A veru aj dlho kukal. Našiel aj srdiečka i keď druhé najprv asi tiez veľmi nevidel a daco si tam somral tak asi druhé bolo slabo vidiet. Aj som mu povedala že by mali byť dvojky. Takze išli sme domov a hneď spat. Prisli sme o 1:40. Ale nevedela som nejaký čas zaspať lebo ma bolelo brucho o niečo viac ako zvycajne. No a 5:45 som sa zobudila na to že krvacam. Najprv to nebolo veľmi silne ale bola jasne cervena krv a ked som videla že tam je aj chuchvalec krvi tak som vedela že daco nedobre. Mali sme doma len tenké vložky tak ked som si v ordinácii sadla na stoličku presiaklo mi to. Bol tam ešte lekár z nocnej. Ďalej vám nebudem opisovať radšej co bolo . Proste keď ma dr. kukol tak hneď ma dali na hospitalizaciu. Bolo to hrozné lebo sa to spustilo ešte viac. Mama keď zbadala ako mi aj cez novú vložku po stehne až na botasky stiekla krv tak sa riadne zlakla. Aj na presunutie na oddelenie aj potom sme čakali asi pol hodky lebo sa akurat menila smena. A potom este aj na posteli som čakala s kusom ladu na bruchu dosť dlho. Proste otras, potila som sa, zle sa mi ležalo lebo ma bolelo riadne brucho a ani neviem koľko bolo keď má vzali na inú chodbu na vozíčku na ultrazvuk. Uz od pohotovosti má prevážali na vozicku. No a proste na utz doktor kukol a ze potrat aj mi ukazoval na obrazovke že maternica je zaliata krvou. Potom ma previezli na izbu kde mi dali infúziu a cakala som kedy pojdem na vyčistenie . Na sále som bola o 9:30 . Vraj to trvá 5 -10min. Bola to len nejaka krátka anesteza takze na izbe som sa už prebrala ...a vraj budem ospala...no nedalo sa spat. Este som zabudla že keď som sa vrátila z utz len som objala mamu a ledva jej povedala že sme prišli o malickych. Začala plakať viac ako ja. Proste toto by som neželala zažiť ani najväčšiemu nepriateľovi 😔....... Takze ak by naaahodou niečo nebodaj radšej ísť s každou prkotinkou i keď mne to nepomohlo. Nabudúce by som už si ale trvala na tom keď bolo ružové spinenie aby ma nechali v nemocnici. Mali sme aj tu smolu alebo ako to nazvať že sa menili smeny i keď asi by to už aj tak nič nezmenilo. A kým sme čakali už na izbe mama sa bola pýtat že čo idú robiť a kedy ale to si už asi chystali odovzdávku a len som počula ako sestricka alebo dr povedala že maju aj iné pacientky. Mama sa pytala viackrát na niečo tak "asi" ich zdrzovala. Proste chcem toniz hodiť za hlavu a určite nabudúce pojdem do súkromnej nemocnice kde mi robili aj iné zakroky a bolo to lepšie. I ked musím uznať že jedna sestricka tu bola veľmi milá.

boba245
13. júl 2016

@vevericka13 a ešte doplním že na pohotovosti som bola už v pondelok ked som mala ešte len hnedaste spinenie. Ten dr na pohotovosti má sotva pozrel. Ukázal mi rukavicu že tam nič neni ani utz nespravil len pozrel že ktcok je zavretý. No a v utorok ráno som šla k mojej dr ktorá mi predpisala utrogestan ale ten zrejme už nestihol zabrať hoc som si ho dala hneď doma. No a vnoci som už bola na pohotovosti zase s ružovým spinenie. Proste treba vzdybist aj s každou 'somarinou" pre istotu a trvať na riadnom vyšetrení....I ked teda ja neviem zhodnotiť či urobili všetko čo sa dalo. A boli to starí doktori tak človek by povedal že sú skúsení a zase asi malo kto by oponoval skúsenému dr. Ale asi treba.

sischa
14. júl 2016

@boba245 bola som mimo s malou vo Viedni u doktora...až teraz som sa dostala k správam...strašne ma to mrzí čo sa Ti stalo....je to veľmi smutné...myslím, že tu sú slová zbytočné...budem držať prstíky..🙂) a veľa síl Ti posielam...🙂) toto by sa stávať nemalo..:(

ja dnes idem k Dankovčíkovi..tak uvidíme...🙂)

boba245
14. júl 2016

@sischa ďakujem ti, každá podpora pomáha 🙂. Dnes je to už o niečo lepšie ibked musim ešte do zajtra ostat v nemocnici. Stratila som veľa krvi a aj včerajši krvný obraz som nemala dobrý tak mi dnes este dajú transfúziu krvi kedze mám malo hemoglobínu. Tebe drzim paste do zdarnemu pôrodu a tehu bez komplikácií 🙂

sischa
14. júl 2016

@boba245 Ďakujem krásne...dúúfajme...budem na teba myslieť...🙂) oddychuj v rámci možností samozrejme..🙂))

majaon
14. júl 2016

@boba245 to sa hrozne cita,aj som si poplakala ☹ ,je mi to velmi luto a drzkaj sa,vela sil posielam...

majaon
14. júl 2016

@zuzuk22 ahojko,no ja sa nebojim,ved to nejde do krvi... 😉

majaon
14. júl 2016

@kotatko1232 ahoj,no ja sa mam fajn,az na tu unavu,ale zvladam to 😉 a ty ako?

sischa
14. júl 2016

Ahojte..tak dnes som absolvovala 3 D ultrazvuk u Dankovčíka...všetko vyzerá byť v poriadku na 80% ,90% percent to bude dievčatko...zatiaľ sú to vynikajúce správy...ideme ďalej...o týždeň budú výsledky krvi...držím všetkým maminám prsty...🙂)

sandri
14. júl 2016

@sischa fiha, to ti uz vedeli povedat, co to bude? Ja som bola vcera na utz ale lekarka odmietla co i len naznacit pohlavie, ze este je prilis skoro...

sischa
14. júl 2016

@sandri sama som bola prekvapená...sama sa ma opýtala ..chcete vedieť pohlavie a ja že no ak vidíte niečo tak samozrejme ...a tak povedala, že na 80 až 90% percent dievčatko...že je tam uhol 8 stupnov...do 30 je vraj dievča nad 30 je chlapec...nejaký uhol od hrbolčeka alebo tak nejako som to čítala niekde..neviem už presne...beriem to s rezervou...ale trošku sa teším..lebo som aj chcela druhé dievčatko...tak uvidíme...nakoľko je to pravda...🙂)

zuzuk22
14. júl 2016

Ahojte baby 🙂 uz mam po poradni 🙂 dopadla super 🙂 vsetko v poriadku . babo o trosku mensie ale ze to je v pohode 🙂 ved velke nechcem kto by to porodil potom 😂 mam aj dve fotky 🙂 dalsia poradna 8.8 🙂 malinke sa riadne vrtelo 🙂 tesime sa 🙂 predpokladany termin 23.1. 🙂

lienka1987
14. júl 2016

@gulocka7888 aj ten, pozri mojalekaren a drmax uz som videla ten na pohlavie a ten digi co ti ukáže v ktorom tt si tiez 😉

julinka88
14. júl 2016

Ahojte dievčata dnes poradna mame aj fotecky zatial vsetko v poriadku pohlavie my nepovedal ze na 50 percent by vedel tak som to nechala tak

zuzuk22
14. júl 2016
lalia87
14. júl 2016

Gratulujem babenky a tesim sa s vami moc moc moc. Mna to caka bud.tyzden 22.7.na moje meniny tak som moc zvedava co sa dozviem 🙂

gulocka7888
14. júl 2016

@zuzuk22 ty mas babo trosku mensie a ja zasa trosku vecsie.Ale vraj to nic hrozne neznamena.Hlavne ze sme v poriadku .

gulocka7888
14. júl 2016

@lienka1987 no skusim zadovazit ked budem doma(zijem v zahranici).Uz sa neviem dockat aj ked moj pocit a doktorka sa tiez vyjadrila ze to typuje na chlapca skusime do tretice test.Kedze dalsiu kontrolu u lekarky mam 22.8. Dovtedy asi nevydrzim.A dakujem

boba245
14. júl 2016

@majaon ďakujem krásne a zelam ti veľa šťastia a len krásne a šťastné dni tehotenstva a ďalšieho života 🙂

boba245
14. júl 2016

@sischa to sú super správy a výsledky budu určite v poriadku 🙂. len sa pekne držte ďalej . tfuj tfuj 🙂

boba245
14. júl 2016

Baby to sú krásne snimocky a samozrejme aj drobci. Držte sa všetky ďalej a veľa šťastia a najmä zdravia vám želám z celého srdca 🙂. Teším sa s vami 🙂. Majte sa tu krásne a užívajte si to šťastie 🙂

zuzanadringus
14. júl 2016

A tu je nas pokladik 😊 dnes nase malicke vobec nespolupracovalo s dr. aj ked nam robila foto, tak si zakrylo ruckou tvaricku... snad uz nabuduce protestovat nebude 😆

majaon
14. júl 2016

@zuzuk22
@julinka88
@zuzanadringus jejo baby vy mate nejako casto tie kontroly,ci to sa mi len zda? ale krasne fotocky mate a hlavne,ze ste vy aj drobci v poriadku 😉 len tak dalej 🙂

@boba245 dakujem moc aj ja a prajem ti skore zotavenie ci na tele aj na dusicke,aj ked zabudnut sa neda,bohuzial poznam aj ja 😢 Ale verim,ze coskoro sa ti podari zdravucke babenko 😉