icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzanadringus
14. júl 2016

@majaon posledny mesiac sme neboli na ziadnom vysetreni ani nic... cakali sme na to 3D... teraz sa este mam ozvat svojej dr nech mi da termin na poradnu 😊 a potom sa chodi na dalsie 3D v tom 20tt kedy uz povedia aj pohlavie babatka ☺

julinka88
15. júl 2016

@majaon ajoj to sa Ti asi zda ja mam rozpis teda sestricka ze kedy mam dojst napr. teraz idem az 8 augusta 😀
Ale ano doteraz ma sledovali ked sme mali tie problémy

majaon
15. júl 2016

@zuzanadringus
@julinka88 jasne baby,ja len,ze som bola 28.6. na poradni a teraz az 9.8. idem,no ja by som toho drobceka nasho chcela vidiet castejsie 😀 a ja mam 3D u svojho dokiho,tak sa nemusim nikam objednavat aspon 😉

zuzuk22
15. júl 2016

@majaon casto ani nie : ) po mesiaci som bola a zas o mesiac az. Teraz idem 8.8 uz co by to bolo 🙂

lienka1987
15. júl 2016

@gulocka7888 nie je zac avela zdravicka prajem 🙂

zuzuk22
15. júl 2016

@lalia87 ahoj . a ty co ako sa mas ? Co noveho ? Dufam ze vsetko v poriadku ? Este ti stale byva zle ?

veronikapodolska
15. júl 2016

Aj my sme boli na kontrole, všetko v poriadku, my sme zasa o týžden väčší, ale ja mám velke deti 🙂 tak už sa tešim, pohlavie zatial nevieme a ďalšia kontrola až 17/8 kvôli dovolenke 😉 Zle mi je stále, včera som sa aj z jablka dovracala, ach jaj kedy to skončí ☹

lalia87
15. júl 2016

@zuzuk22 ahoj,tak v piatok ma pustili z nemocky,vikend som zas prevracala tak som sa v pondelok nastahovala k rodicom,kedze doma mi strasne vadil ten moj pes a byvam na najvyssom takze sa tam nedalo absolutne dychat. Od nedele poobedia nevraciam ale cele dni mi je strasne zle,tak predychavam o 106, dnes ma aj nadrapovalo nad wc,tak cakam ci dnes bude aj grcka alebo to udycham 🙂 hlava mi ide exploodovaaat,jak ma boli

zuzuk22
15. júl 2016

@lalia87 tak hadam to uz bude lepsie....ja som uz dnes raz bola vracat a raz na prazdno...

zuzuk22
15. júl 2016

@veronikapodolska ja som tiez uz 2x s jablka vracala ked som ho naposledy jedla....aj z nektarinky :( tak hadam to uz s nami vsetkymi bude uz len lepsie

julinka88
15. júl 2016

No ja uz od nervov asi vyskocim z koze
Akoze moze sa mi zas po par dnoch ro spinenie zas vratit ved ja nic nerobim len intymky kipujem uz mam nervu kurnik vsetko je v poriadku a pritom zas spinim.nix ma neboli citim sa super ale nasrata uz mam roho dost to mam ozaj sa priviazat o postel a vstat az v januari uz som v koncoch 😔😡😤

gulocka7888
16. júl 2016

@julinka88 no chudatko.Ja som dnes mala tiez malinko biely vytok a to som dnes presne 11+7tt cize12 tt.Dufam ze vsetko je ok.Porad sa z lekarom ak sa ti to nezlepsi.Inak ja pouzivam na sprchovanie laktacyd.Kedysi som mala stale vytok ale ako pouzivam ten tak to zmizlo.Dnes malinko znovu no fakt neviem ci sa mam bat alebo je to ok

lalia87
16. júl 2016

@gulocka7888 ja mam vytok belavy od zaciatku tehu,abi to neriesim,gybda vravela ze to je ok. Skor sa obavam aby som nezacala spinit,ale ak je to len takto tak som relativne kludna.

lalia87
16. júl 2016

Ahojte baby,neviete pomoct co na bolest hlavy? Od vcera poobedia mam taku strasnu migrenu,az som sa z nej 4x vcera povracala. Dnes len lezim a mam uteraky mokre na hlave,zistujem infosky od sesternic uz mamiciek,ale moc mi neodporucaju lieky,aj ked na nete sa pise ze paralen by sa mohol. Ak ma az tak rozboli ta hlava ako vcera tak nebude ineho vychodiska,tak si budem musiet dat polku paralenu :(

gulocka7888
16. júl 2016

@lalia87 tak si ma ukludnila dakujem.Citala som tu kdesi vo fore ze vytok bielej farby je ok aj v tehotenstve.Ked uz by bol ale tmavsi az krvavy tak to treba k lekarovi .dakujem za radu

miska2017
16. júl 2016

@lalia87 najlepsie na migrenu je tma, ticho a spanok. Ked to budes mat take hrozne daj si paralen. Ten sa moze.

miska2017
16. júl 2016

@gulocka7888 bieli vytok je uplne normalny a praveze v tehotenstve ho byva viac. Horsie by bolo keby je inej farby alebo by zapachal

gulocka7888
16. júl 2016

@miska2017 dakujem miska za radu.Som kludnejsia

julinka88
16. júl 2016

@gulocka7888 no kebu je bledy tefa biely tak to je normalne ale ja mam taky do hneda od zaciatku som mala aj tmavy ale hematom podla sona je fux tak nvm este xo to bude
Ale niely vyrok pokial ta nesvrny je v poriadku 😉neboj nic

lenkavalkova
17. júl 2016

@lalia87 ja sa liecim na migrenu uz dlho. Brala som Relpax, ale ten teraz nemozem. Bola som u neurologa a ten mi povedal, ze mam brat Magne B6 3x denne, mozem si dat kludne aj Paralen. Po nom som siahla zatial iba raz, ked som uz naozaj nevedela vydrzat, uz som po 3 dnoch az plakala od bolesti. A ked mam aj zavraty a zvraciam, tak si mam dat Torecan cipok. Na tomto sa zhodli neurolog s gynekologom, ze je to bezpecne 🙂

julinka88
17. júl 2016

Tak vyzrra to ze to zase ustupilo a difam ze uz na furt
Niektore to tu mame poriadne ťažké 😀
Ale tak zas mne nebyva aspon zle teda nevraciam iba nechutenstvo stale trva 😔

sidy28
18. júl 2016

Ahojte baby, je tu niektora z Vas, ktora ma termin 22.1.2017 alebo 23.1.2017 a rozhodla sa rodit na Antolskej?

sandri
18. júl 2016

@sidy28 ja mam termin 21.1. a rodit budem na Antolskej. Len netusim ci z toho nebude planivana sekcia, lebo prve som rodila sekciou. V tom pripade to bude asi skor...

zuzanadringus
18. júl 2016

Zienky, aj vy uz citite svoje babatko? Ja uz asi tyzden, vacsinou ked lezim tak citim take jemnucke vnutorne "kopanceky". 😊💓

majaon
18. júl 2016

Ahojte zienky 🙂 Tak dufam,ze grckajucim je uz lepsie a zacinaju si uzivat tehulkovanie a inak sa pomaly prehupujeme do 2. trimestra 😉 Dnes mi prisiel Angelsound a vyskusala som,ci uz bude pocut srdiecko drobceka a bolo slabucko,tak som spokojna s tymto pristrojcekom 🙂

majaon
18. júl 2016

@zuzanadringus coze,uz? ja este nie,zatial budem pocuvat srdiecko 😉

zuzanadringus
18. júl 2016

@majaon no, take mini kopanceky dostavam a taku mam z toho radost, aspon viem ze je vsetko v poriadku...

zuzuk22
18. júl 2016

@zuzanadringus mne sa tiez nikedy zda ze uz citim ale si hovorim ze to su asi pohyby vnutornosti co sa ta uz tlacia lebo sa mi to zda este noc skoro na pohyby neviem no 🙂

zuzanadringus
18. júl 2016

@zuzuk22 pri prvom tehu som citila prve pohyby v 16 tyzdni... a to sa hovori, ze prvorodicky zacinaju pocitovat prve pohyby okolo 18-20 tt... urcite vie kazda tehotna zena rozoznat pohyb criev od mini kopancov... 😊

zuzuk22
18. júl 2016

@zuzanadringus ja som sice druhorodicka ale uz si to presne nepamatam a zato som si neni ani velmi ista 🙂 ale niekedy mam pocit ze ako by som uz mimi citila 🙂