icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

xenabojovnica
18. júl 2016

No mne sa nezdá že by bolo možné cítiť kopančeky, veď to mini bábo má len nejakých 10 cm, tak pochybujem že s tými nožičkami ako zápalky bolo niečo cítiť 😄

gulocka7888
19. júl 2016

No ja som adi v 13 tt a babo malo uz v 11 tt 9.6cm po zadocek.Ale necitim este nic.

zuzanadringus
19. júl 2016

@xenabojovnica pouvazuj nad dalsim vysetrenim u dr. Ked ma tvoje babo v 16 tt len 10 cm... a mozno keby teba konkretne koplo aj do hlavy tak by si nic necitila 😂

zubrienka1
19. júl 2016

@zuzanadringus v ukoncenom 15tt je dlzka CRL cca 10cm (od temena po zadocek). Takze neviem comu sa cudujes... kukni si tabulky s rozmermi.

julinka88
19. júl 2016

Ahojte baby mňa teda ece nekope akurat creva citim😀 my mame teraz 6,5 cm taky drobec a to uz viem po dvoch porodoch ako to mam citit ale kopanceky su to ece u nas neni😳este si pockame asi
Ale je to pekne ked uz citite niektore uz vam to povie tak ozajstne ze nieco vo vas je zije a rastie 😊

xenabojovnica
19. júl 2016

@zuzanadringus ja hovorím o tvojom 10 cm, či už máš v bruchu godzilu? Asi hej keď cítiš kopance. Rozmýšľala si o ďalšej návšteve wc?

elisebah91
19. júl 2016

Ahojte po dlhšom čase, u mňa dobré, nechutenstvo prešlo takže môžem papať ako za starých čias, i ked sem tam príde den... Zatiaľ som pribrala len cca 1,5 kg +-, hmm babo ešte necítim no sem-tam pociťujem také zvláštne sťahy, pripisujem to však tréningu maternice. Moc sa teším, lebo som v práci posledný mesiac (mám rada svoju prácu, ale táto vôbec nie je pre ťehu a zaúčať sa v niečo novom pre 2 mesiace sa mi nechce). Už ma napadla myšlienka, kedy zháňať výbavičku, ale čoskoro ma opustila :D ked si to tak vezmem tak som vlastne skoro už v polke tehu..ide to neskutočne rýchlo.
Prajem vám príjemné chvíle....a chorobnejším maminam vela sil do boja a babo 🙂

petula369
19. júl 2016

ahojte 🙂 rozmyslali ste uz nad kocikom?? ake mate favority???

petula369
19. júl 2016

@elisebah91 ahoj ja nemam nechutenstvo, praveze velke chutenstvo 😀 a pribrala som na vahe tiez le 1,5 kg... a myslim ze je to fajn.. i ked na pohlad by som povedala viac 😠 😠 😅 😅

sischa
19. júl 2016

@petula369 u nas Casualplay 🙂)

zuzuk22
19. júl 2016

@petula369 ja mam este po prvom synovi takze ten 🙂 vanicka a vajicko su v super stave . len sportovy lotom budem druhy kulovat lebo ten sme dost znicili 😄

majaon
19. júl 2016

@petula369 my mame po Simonkovi Camarelo Q12,bola som s nim spokojna a je este zachovaly,tak u nas takto 😉

s dedom v meste 🙂

lalia87
19. júl 2016

Caute zienky,ja uz druhy tyzden cele dni v posteli. Kazdy den napinacky,ale snazim sa ich co najviac predychavat. Ked chvilu stojim,tak mi ostane spatne az na odpadnutie,neviem ako vydrzim v piatok cakat tie dlhee hodiny na sone kym pojdem na rad. Kazde dve hodiny musim nieco zjest lebo akonahle mi vyhladne tak mi zostane spatne,ale ze strasne. Stale cakam a cakam kedy to prejde a stale nic,uz druhy den mam urevany co som uz taka citliva a vystavena ze ma malokto pochopi. Citali ste na nete o doodoo hrackach? Ja som to nasla na fb nahodne a velmi si to tam mamicky pochvaluju,ktovie co je na tom pravdy.

zuzuk22
19. júl 2016

@lalia87
Ahoj . to mi je moc luto :( dufam ze to uz dlho nepotrva a bude ti uz len lepsie a lepsie...viem ake to je ked ti je tak zle. ....aj ked ja som uz natom lepsie nastastie verim ze aj u teba to uz dlho nepotrva . a neda sa na to sono zavolat a povedat im tam ako ti byva zle ci ta nemozu hned zobrat ..?

lalia87
19. júl 2016

@zuzuk22 ajaj,to ich nezaujima. Najprv zoberu aj tak vsetky rizikove,potom este do toho budu chodit tie co lezia,to je tam vzdy min.na 3-4hodiny cakania,tak uz teraz som max.nadsena. aj do nemocnice ked som sla a bolo mi zle ze uplne zle,musela som si to odsediet pekne doradu. Som rada ze tebe to trosku povolilo,neviem sa aj ja dockat kedy to pride,mozes mi verit.

zuzuk22
19. júl 2016

@lalia87 to mi je luto ze ich to nezaujima.m.ale malo by... Tak nemozes tam ist neskor teda aby si tolko nemusela cakat ?

misinkad
19. júl 2016

@petula369 mne ostava po synovi gesslein f4

sandri
19. júl 2016

U nas bude veselo. Maly ma kiahne :( nastastie som ich ako dieta mala, ale v tychto horucavach to riesit, veru ziadna vyhra :(

julinka88
20. júl 2016

@petula369 ahoj ja po skusemostiach jednoznacne brio go pripadne nove briobgo next neni to ziadna dizajnovka ale ja som bola max spokojn a aj moje babatko vrelo odporucam

nikolienkaa
20. júl 2016

Ahojte ja mam zažila vybratý stokke trailz tak uvidime 🙂 postieľku komodu aj vecicky uz mam 😁🙂 som v 17tyzdni 🙂

lenkavalkova
20. júl 2016

@lalia87 neskusala si Torecan cipky? Tie by mali zmiernovat nutkanie na zvracanie a tiez zavraty. Mne ich gynekolog predpisal.

lenkavalkova
20. júl 2016

Ja nemam este nic 🙂. Jedny dupacky, co kupila moja mama 🙂. Stale mam pocit, ze je este dost casu... Ale ideme sa stahovat a myslim, ze ked budeme prestahovani porom ma to chyti a vsetko nakupim naraz 🙂

nika1106
20. júl 2016

Ja som mala vybratý mima xary,stokke ,ale asi kúpime tako maxone,a le dám i naň iné kolesá urobiť na zimu a v lete si kúpim drahší športový kocik

sischa
20. júl 2016

ja rozmýšľam podobne...športový mi ostal casualplay..kupila som len teraz vaničku vajíčko za 50 eur..ako nové...lebo vanička sa dá dať ako autosedačka do auta...ja ked vidím tie babatka male skrčené v tých vajíčkach tak ma až srdce bolí...ale to je zas každého vec..a potom plánujem len golfáčik bugaboo bee plus...🙂) tak uvidíme...🙂)

lalia87
20. júl 2016

@lenkavalkova torecan cipky mi prestali zaberat. Mala som ich predpisane,aj v nemocnici mi ich davali a prestali zaberat,vracala som aj tak.

lenkavalkova
20. júl 2016

@lalia87 Ufff tak to uz naozaj len vydrzat...musi to byt hrozne. Dufam, ze ti to rychlo prejde, alebo aspon nech sa to zmierni. Mne sa polepsilo zo dna na den. Nechapem, ale som rada. Nech je to aj u teba tak, uz by bolo aj nacase. Viem si predtavit aka uz musis byt z toho vsetkeho vycerpana.

petula369
20. júl 2016

@nika1106 ja stale rozmyxlam si ten stokke nie je len o dizaj ne a bude neprakticky ☹ ale laka ma 🙂

nika1106
20. júl 2016

@petula369 no viem,zw je naň veľa reklamácii kamoška má a už veľa krát reklamoval,za tie peniaze by som čakala viac

lalia87
20. júl 2016

@lenkavalkova dakujem ti pekne. Kazde rano vstavam s tym ze co bude,ci uz konecne bude lepsie a kazde rano cakam kedy uz bude vecer a mozem ist spat lebo len ked spim v noci tak mi viac menej nebyva zle,resp.az tak zle ako cez den. Treba len vydrzat a dufat,ze to cim skor prejde,niekedy som uz fakt zufala 🙂

gulocka7888
21. júl 2016

Ahojte tehulky.A ja som objednala uz prvu vec pre drobceka.Kompletna postielka je uz u mojich rodicov.Ale samozrejme ze poskladanuju uvidim asiaz v decembri ked budeme zariadzovat detsku izbu.Kocik pojdem vybrat alebo pozriet o dva tyzdne do polska ale s kupou pockam az do oktobra.Alekedze zijem v zahranici a tu jevsetko drahe tak pomalicky aspon tie drahsie veci chcem pokupit.