Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@majaon no ja chodím do práce a mladšia do jasiel, ale tiež my ešte nebýva zle tak zatial sa to dá, ale večer som uplne mŕtva, myslím že zaspím skôr ako ona 🙂 . Občas ju dvihnem na ruky, ale tiež moc nechcem lebo občas ma tak pobolieva podbruško tak dúfam, že to je len rozťahovanie maternice. Ale osobne si myslím že náročnejšie to prenás bude až sa nám drobátka narodia, lebo ešte tí naši 3ročný nebudú dostatočne samostatní 🙂
@veronikapodolska no vidis,ja sa praveze nebojim toho ked sa babo narodi,to si myslim,ze budem zvladat,skor teraz aby sa v tehu nieco nestalo...jaaaj uz nech je januar 😀
@suzi1617 ja som mala pri obidvoch to stastie,ze som mohla jest kolko som chcela a pribrala som len - 11 a 13 kg,ale islo to dolu hned po porode...tak dufam,ze aj teraz to tak bude 😉
Vitajte baby všetky nové :D
Ja som pred pár dňami bola na dosť náročnej túre a potom som dva dni vkuse spala 😀 . Aj som potom mala obavy, či som to trochu neprehnala, ale keď som to dospala, tak už bolo všetko OK :D. Rozmýšľam, že tiež začnem behať, lebo chalani moji si chodia občas večer zabehať, tak by som sa k nim mala pridať asi...ešte zvažujem ;). Ja mám už 10 ročného a 8 ročného, tak tých už na ruky nemusím brať 😅. Ale zas v práci sa nadvíham ťažkých vecí až až 😝
Dnes sa mi to potvrdilo, doktor síce povedal že som prišla skoro, že nič neuvidí....ale našťastie videl. inak príznaky nemám tiež skoro žiadne okrem nafúknutého brucha a zväčšených predností 😉 . na budúci tyzdeň idem na krv.
Poradili by ste mi, keď si počítam tehotenstvo podľa poslednej MS tak som v 5 týždni, ale vlastne som tehotná len v nejakom 3-4 týždni.....keď si chcem pozrieť ako naše bábo rastie, mám si to pozrieť podľa ktorého????? 😕
@vemi12 podľa poslednej MS pozeraj 😉
Dievčence čo si myslíte...chodím s dcérou plávať...myslíte , že môžem do bazéna? čítala som kadečo...tak neviem..nemáte niektorá skúsenosť...? či to až potom neskôr by sa nemalo? 😎
ja som mala info, že bazen sa môže, nemala by sa horúca termálna voda, alebo prírodné jazerá, tak neviem 🙂 ale ak ti to pomôže tak tiež som sa kupala v bazéne aj v teplej vode to som bola už v 6 mesiaci
@sischa najlepsie je sa poradit s lekarom podla mna... 😉
ja osobne by som asi do bazena nesla... ale tak to je to, ze docitas sa vselico...
@kukulienka83 to aj plánujem sa ho spýtať..len idem až 2.6...k novému..tak uvidíme...asi je to aj od prípadu k prípadu...niekomu to neurobí nič a niekto má možno hneď problém...
@sischa ja ked som cakala druheho, tak som chodila plavat s prvym a doktor dovolil, len saunovanie po plavani zakazal.
Ahojte baby pripajam sa k vam ...som v 8tt+1,a vcera mi nasla dok.krvnu zrazeninu,mala som len jemnucko ružový vytok,predpisala mi duphaston,mate s tym skusenosti ?ďakujem
Dnes som bola u dokt.vsetko je v poriadku az mi slzi vysli von z oci...zabudla som aj na moje nevolnosti. Take malinke jadierko uz zacina tlkotat srdiecko. Boze novy zivot vo mne je to uzastne. Len keby mi takto spatne nebolo. Za to vsetko mozu hormony...ja ma aj tvar vyhadzanu a take tvrde vyrazky. Moj syn ma vcera videl vela krat vracat. Prisiel otvoril mi okno a vravi maminka dychaj zhlboka. Ach jaj to aj ked som bol v brusku ti bolo tak zle? Veru bolo. No snad toto prejde...mne vtedy pomohli len infuzie.
@majka93 vitaj. Nemam s nicim takym skusenosti, ale drzim ti palce. Verim, ze vsetko bude OK nestresuj sa ;)
@majka93 tak teba caka velmi pekna udalost 😊 neboj vsetko dobre dopadne...
Mate aj vy teraz v tehotenstve blbe sny??? No mne sa strastne horrory snivaju. Uplne sa prebudim ze sa chvejem. Dost,ze mi je zle som ubavena,vadia mi pachy...uz len pri otvoreni chladnicky ma napina a este aj toto 😢😢
@bianka... veerim ze to dobre dopadne ...a co sa tyka snov tak ano tiez su hrozne ale nie kazdu noc minule som od pol 3 bola hore co som uz ani nevedela zaspat ,no hrozne, a co sa tyka nevolnosti mne tiez bolo stale zle ale od vcera celkom v pohode ako je mi nedobre ale nenapina ma a uz ssom ani nevracala 🙂 tak som rada .drzme si prsteky navzajom 😉

@veronikapodolska
@suzi1617 som sa vas chcela spytat zienky moje,ze ako zvladate popri tehu tie nase male dvojrocne chrusty,lebo ja som hotova len ked mam krpca prebalit 😀 ,nieto sa mu este nejako venovat,som proste KO...a este aj ich sem tam dvihnete na ruky,alebo napr. do nakupneho kosika? ja bojim bojim 😒