icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

elisebah91
27. júl 2016

@majkavid Ahoj, ja sa chystam objednať na morfo UTZ do Martina, neviem či je to t isté ak myslíš.

julinka88
28. júl 2016

Ahojte baby takto si rastieme nechutenstvo sa vytratilo a cakame na prve kopanceky 😉

sischa
28. júl 2016

@julinka88 jeeeej krásne....🙂))

lenkavalkova
28. júl 2016

Ahojte baby, tak ja som sa dlho tesila na toto 3 tehotenstvo, ze ako si vychutnam kazdy jeden den a teraz si to nejak neviem naplno uzit, len chodim a vzdycham a nalada kdesi na bode mrazu. Ani neviem ako to opisat, tesim sa velmi na babatko, ale ci si to hormony ci co, ze som taka volaka bez nalady a nic sa mi nechce...

zubrienka1
28. júl 2016

@lenkavalkova ja som na tom podobne 😅 tiez tretie a zda sa mi najtazsie...

lalia87
28. júl 2016

@lenkavalkova u mna je to prve a tiez mam take zvlastne pocity. Je to asi tym,ze som o tom uz dlho snivala a predstavovala som si to uplne inak. Miesto toho ma cakalo len nadmerne vracanie a migreny jak svet. Cakam na chvilu kedy si to zacnem uzivat tak ako som si to vysnivala 🙂

lenkavalkova
28. júl 2016

@zubrienka1 aspon viem, ze nie som sama 🙂. Snad sa to nejak spravi. Mam pocit, ze by som potrebovala nejak vzpruzit, alebo prefackat, nech sa preberiem z tej letargie ci co to je.

lenkavalkova
28. júl 2016

@lalia87 ja mam tiez tie migreny, ale v poslednej dobe sa mi to zmiernilo, uz sa citim lepsie, ale na nalade mi to nepridalo... Nuz verim, ze este to prijemne tehotenske obdobie nas caka 🙂. Lebo ked to takto bude az do konca tehu, tak "panbohzaplat" ;)

julinka88
28. júl 2016

@zubrienka1
@lenkavalkova
No ja tiez tretie cakam tesim sa ale nemam cas si to neako uvedomit uplne ine tehu ako tie dve predchadzajuce uz teraz sa citim ako slon ledva chodim este ani brucho nikde 😀

nikamo17
28. júl 2016

Ja som na tom podobné končím pomaly 13 tt ale cítim sa veľká🙂 niečo popracem,navarim a už nevládzem,krize bolia hrozne musim trocha sadnúť a potom môžem pokračovať .....a k tomu tie horucavy nech je aspoň pod mrakom a vetrík nech pofukuje ....mam 2 detičky a noc ich ľúbim ( asi ako každá mamina svoje) no nech už idú do školy🙂

lenkavalkova
28. júl 2016

@julinka88 ty mas krasne male brusko. Ja sem svoje radsej ani nejdem davat... A tiez sa citim ako slon, niekedy mam pocit, ze idem prasknut. Aj pri prvych dvoch som mala obrovske brucho. Ja mam 156 cm, takze zachvilu sa budem gulat 🙂

marusia_81
28. júl 2016

@zubrienka1 aj ja tretie, ale po včerajšku mám hned lepšiu náladu, bola som na genet.testoch a na ultrazvuku mi povedali ,že to bude dievčatko...tak mám konečne super náladu ...po dvoch chlapcoch 😅 ináč som tiež taká bez nálady stále , neviem čím to je... 😖

lenkavalkova
28. júl 2016

@marusia_81 na akych genetickych testoch si bola?

danginko
28. júl 2016

@sheila009 ahoj, aj ja mam presne termin porodu ako ty 11.1 🙂 odkial si?

zubrienka1
28. júl 2016

@marusia_81 my zase budeme mat po dvoch dievcatach chlapca 🙂 tak som zvedava ake to bude 😀
@lenkavalkova tiez ked mam nieco urobit, tak minimalne hodinu s tym bojujem, aby som sa k praci dokopala a potom funim ako slon. neviem co budem robit ku koncu. minule som prezliekala posptelne pradlo a to bol teda vykon rovny vystupu na velmi velmi vysoky vrch 😀 a to nehovorim, ked mam v dome vyjst do podkrovia 😀 uz len z toho som unavena...

marusia_81
28. júl 2016

@lenkavalkova áno bola lebo za mesiac mám 35 rokov tak ma poslal , včera v Martine..zajtra budú výsledky z krvi a robili aj sono , doktor povedal, že je všetko o.k. , takže ak mi výdu dobré výsledky , tak ani nejdem ku Grochálovi, zbytočné...a ty nejdeš??

marusia_81
28. júl 2016

@danginko ja som z Liptovského Mikuláša...

lenkavalkova
28. júl 2016

@marusia_81 ja budem mat v sept. 38 rokov a nikam ma neposlal preto sa pytam. Akurat, ze ci chcem podstupit ambiocentezu a ja ze pokial mi to on vyslovene neodporuci, zeby sa mu nieco nepozdavalo, tak nie. A on, ze tak nie 🙂.

julinka88
28. júl 2016

@lenkavalkova
Ale to len teraz sama som prekvapena aj som mala velke brucha 😀
Akurat pri tomto mam take zatial male

sheila009
28. júl 2016

@danginko ahoj 🙂 ja som z Ruzomberka a ty ?

elisebah91
29. júl 2016

@marusia_81
@sheila009 ahojte, som rada, že je tu niekto aj z mojej zemepisnej oblasti. Ja som s L. Sliačov pri RK 🙂

majaon
29. júl 2016

Ahojte "spolucakatelky" 😀 Tak u nas je pohoda,co sa tyka nevolnosti,ja som mala,no este aj sem tam mavam take napinanie na prazdno,akurat raz naposledy co som cistila wc misu,tak som ju hned aj pouzila - prve a dufam aj posledne vracanie 😀 Ale dnes som sa prekonala a vydrhla kupelnu aj wc,tak oddychujem,inak pouzivate normalne aj teraz v tehu chemikalie na vodny kamen atd.,napr. Fixinelu,alebo Cif? Hadam by nemali tie vypary nejako uskodit mimi?

A takto vykukame 🙂

lenkavalkova
29. júl 2016

@majaon ja cistim vsetko normalne a bez rukavic...ale uz som si rukavice kupila pre istotu 🙂.

majaon
29. júl 2016

@lenkavalkova no ja mam rukavice zakazdym,iba tie vypary mi vadia a ci neuskodia babu...

lenkavalkova
29. júl 2016

@majaon asi by sme teraz mali s tymi cistiacimi prostriedkami opatrne. Ale ked to neprehanas nejako velmi, tak si myslim, ze to neuskodi. Pri prvych dvoch sme aj malovali, aj som upratovala vzdy vsetko normalne a vsetko bolo OK. Len cim som starsia, tym som nejaka opatrnejsia ;)

majaon
29. júl 2016

@lenkavalkova ved hej,nerobim to zase tak casto a inak pri Simonkovi som sa nad tym nejako nezamyslala a robila som to tiez cele tehu a je OK 😉 asi je to fakt tym vekom 😀

julinka88
30. júl 2016

Ja pouzivam aj bezne pripravky bez chloru a s vôňou takže mi výpary nevadia ale tak som opatrna

julinka88
30. júl 2016

@majaon pekne bruško 😀

sheila009
30. júl 2016

@elisebah91 jee no super ja som presnejsie z banicna 🙂

majaon
30. júl 2016

@julinka88 dakujem 🙂 A mozes mi napisat nazov nejakeho co pouzivas? dikes