icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

julinka88
30. júl 2016

@majaon no na dezimfekciu ako zacjodova doska splachobac kluvku pouzivam sanytol grapfruit bez chloru pekne vonia
Na vodny kamen pouzivam savo bez chloru v takom rozprasovaci
😀

majaon
31. júl 2016

@julinka88 diky,asi vyskusam 🙂

gulocka7888
31. júl 2016

Mile malicky.Je na takej bolesri ako ked mam menstruaciu nieco zle?Zajtra idem na sono idem kuk ci je vsetko ok.

lalia87
31. júl 2016

@gulocka7888 niekde som citala ze by taka bolesy byt nemala,inde zas ze to sa roztahuje maternica ze to je ok. Zajtra drzim palce,urcite bude vsetko v najlepsom poriadku,daj vediet potom

nikolienkaa
31. júl 2016

Baby termín pôrodu mam 1.1. Je tu este niektora s takým dátumom ? 😁😊

nikamo17
31. júl 2016

No ja mam 30.1 🙂

maryennn1
1. aug 2016

@nikolienkaa ja 🙂

maryennn1
1. aug 2016

@gulocka7888 taka boliest je uplne normalna, maternica sa roztahuje, babo tam poskakuje... Je to ok, kym nie su velke krce alebo krv

zubrienka1
1. aug 2016

@nikolienkaa aj ja mam taky zapisany v TK😊

zuzanadrabikova
1. aug 2016

@nikamo17 ahoj ja 31.1

nikolienkaa
1. aug 2016

Uz máte niektorá pohyby ? Ja sa neviem dočkať , u mna stále nič 😁

julinka88
1. aug 2016

@nikolienkaa no ja mam uz tretie tehu co sa vravi ze viacrodičky citia skorej pohyby ale zatial este nic 😛

nikolienkaa
1. aug 2016

To vážne ? A ja mam toto prvé tehu a uz čakám od minulého týždňa 😁

nikolienkaa
1. aug 2016
julinka88
1. aug 2016

@nikolienkaa hej hej tak mi to bolo povedane ale tak aspon sa ece vyspime ked nekopu a mozme byt v polohe akej chceme potom uz budeme musiet len tak ako si babence vydubkaju doslova 😀

lalia87
1. aug 2016

Zienky mali ste niektora problem s pachmi? Bud teraz alebo v niektorom tehu. Ja kazdym dnom cakam kedy to prejde. Nemozem citit sprchac,sampon,prasok,avivaz,v momente ako to zacitim ma napne a zaludok sa mi este dve hodiny ukludnuje. Neviem sa dockat kedy bude po tom.

veronikapodolska
1. aug 2016

@lalia87 ja mám to isté, druhé tehu bolo v pohode, pri prvom a teraz to je hrôza čo sa týka pachov, a najhoršie je že po prvom tehotenstve mi zostal citlivý nos a niekotré pachy mi neskutočne vadili aj ked som nebola tehu ☹ a to sa už asi nespraví nikdy, tak isto je to u mna aj zo spánkom ☹

lalia87
1. aug 2016

@veronikapodolska to ma ani nestras,ze to asi neprejde,lebo mne vadi aj moj pes chudacik az tak ze som sa musela odstahovat a chodim za nou kazdy den na par hodin. A cakam a cakam ze mi prestane smrdiet a nic. A ked niekto vyjde z kupelky vyumyvany,no ide ma slak trafit,aj uteraky oprate,zo vsetkeho ma nadrapuje neskutocne.

majaon
1. aug 2016

@lalia87 Aj ja som na tom podobne,ale skor mi vadi dezodorant a vonavky a klasika ma napina zo zapachu po velkej potrebe 😀 Pri Simonkovi som to mala tak cele tehu,takze ratam s tym aj teraz az kym neporodim 😉

lalia87
1. aug 2016

@majaon tak ty si ma uz duplovane nepotesila :D ze cele tehu. Ja uz by som sa mala vratit aj naspat k sebe byvat,psa mi nikto nechce zobrat docastne prec,do domu sa stahujeme az na jar a dovtedy to musim nejako vydrzat,neviem jak :( vsetci mudrci,daj prec psa,ale je to sucast rodiny,7r.som s nou denno denne a za pol roka sa stahujeme a nedam ju ja prec urcite. A co sa tyka tych potrieb,mna napina z malej potreby,nenormalne mi smrdi vlastna cikanica 🙂 myslela som ze len ked malo pijem ma taky hrozny puch,ale aj ked vela pijem je to to iste 🙂

majaon
1. aug 2016

@lalia87 😀 😀 😀 jaj ty si zlata,ja som to sem nechcela napisat,ale tiez mi smrdi aj moje cikanie aj maleho aj draheho 😀 Ale ved ono to nemusi tak byt u kazdej,ze cele tehu,mozno ti to ustupi skor,ak nie,tak budes musiet len vydrzat,jasne,ze nedas havka prec...

lalia87
1. aug 2016

@majaon jeziiis ja som myslela,ze to len mna nadrapuje z vlastnej močky :D uz som si myslela ze som nejaka vadna 🙂 moje zachodove posedenia sa zmenili o boj o prezitie,takze vsetko frisko frisko nech to moc nenucham :D

maryennn1
1. aug 2016

@nikolienkaa ja už cítim pohyby aj jemné kopančeky 🙂

majaon
1. aug 2016

@lalia87 presne aj u mna 😀 vzdy ako idem na wecko zadrziavam dych pokial sa da a tiez rychlovka a prec,neboj,nie si vadna,len tehotna 😉 kedy mas termin? uz to tu neukazuje ked dam kurzor na niekoho,tie info...

majaon
1. aug 2016

@maryennn1 aj ja by som uz chcela,ale pockam si este 🙂 zatial citim kopanceky len od mojho 2,5 rocneho krpca ked sa priplichti ku mne do postele 😀
@nikolienkaa

lalia87
1. aug 2016

@majaon ja mam 31.1.zatial. Ale na sone bolo vzdy o par dni vacsie tak ktovie este ako to dopadne 🙂 ja vlastne som aj zmatena z ratania tych mesiacov. Teraz som 15tt,co by uz malo byt 4,5mes.nie? Tak si poviem ze uz len 5. A nech ratam ako ratam ved este 6 :D a vzdy som zmetena ked sa ma niekto pyta v kolkom som,lebo to vobec nevychadza

maryennn1
1. aug 2016

@majaon no tak to aj ja od môjho trojročného 😀

julinka88
1. aug 2016

@lalia87 ajoj ano pri prvom tehu som neznasala vsetko mozne mi vadilo ked sa varilo pralo no vsetko

majaon
1. aug 2016

@lalia87 no tehotenstvo trva 10 lunarnych mesiacov - 40 tyzdnov a 9 kalendarnych,chapes,lunarne maju presne 28 dni cize 4 tyzdne,ja hovorim len v ktorom som tt a nech si vsetci vyrataju,polovica tehu je 20tt,takze to bude akoby 4,5 mesiaca kalendarneho,teraz sme akoze v 4.mesiaci...hadam som ti to trosku objasnila 😉