Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Trepem,sak teraz to ratam a nevychadza mi to :D piaty mes.som ratala od zaciatku,takze som tam nepriratala 4tyzdne.boze vsak som tupelo,uz som sa v tom sama zamotala :D
Niekto sa pytal na pohyby, tak ja uz citim take jemnulinke a som prekvapena ako nizko ich citim, lebo brucho mi vydulo uplne zhora, tak neviem co to ma znamenat... Ja dufam, ze zase 27 kg nepriberiem :D
Baby len tak ma napadlo...dufam, ze nejako neskodi babatku ked kazdy den vypijem jeden sumivy vitamin...bo uz som z toho co sa moze a co nie nejak vedla...
@lenkavalkova no ja som sa pýtala 😁 lebo k este nič necítim . Tolko si pribrala ? Pri prvom ?
Moje je toto prvé tehu a zatiaľ mamina váhe -5kg a stojím s váhou uz daky mesiac . Mohlo by to tak aj zostať 😁😄 môj chlapček si berte všetko potrebné a nemusí sa nič ostatne na mne hromadiť 😊😁
Dievčatá, hlásim sa s termínom pôrodu 9.1. 🙂 ako sa držíte? Ozaj nezaložíme skupinu nech to je prehľadnejšie? či to vyhovuje takto? Berte to iba ako návrh 🙂
@felinda mne je super ja sa cítim stále netehotno zato stále čakám na pohyby,nech aspoň uz cítim ze som tehotna 😁
@nikolienkaa mňa taktiež zatial nič netrápi, za čo som vďačná 🙂 len ma prepadáva pocit hladu okolo 11 či 12 hodiny v noci 🙂
A kedy máš termín?
Dievky tak to ste stastne zeny,se vam nic nie je,mozete mi verit 🙂 podaktore si to asi odkrutime aj za vas :D
@lalia87 to je v pohode,hlavne nech je vsetko Ok,aj tak raz von musia ist drobci nasi 🙂
@lenkavalkova moj nazor je,ze by to nemalo vadit ani skodit,su to predsa len vitaminy 😉 ja zase pijem dost pepsi a coca coly,nie sice kazdy den,ale hlavne na tlak,lebo kavu nelubim,akurat ten kofein neviem,ci je to Ok...
@felinda ahoj,co sa mna tyka,tak netreba,nevadi mi to takto 😉 ale ak sa niekto rozhodne zalozit sukromku,tak sa rada pridam
@majaon Dakujem. Myslim, ze ani ta coca cola neskodi. Tiez si obcas dam, dobre mi padne ;). Ja pijem aj kavu, bez nej som uplne mimo, chvilu som nepila a mala som strasne migreny, tak som zase zacala potom.
@nikolienkaa Tolko som pribrala pri obidvoch :D. Ale som to potom hned aj zhodila vsetko. Lenze teraz som starsia a je mi jasne, ze to uz s tym zhadzovanim nebude take ruzove ;). Ja uz pohyby citim, lebo tretie cakam, ale uz coskoro sa aj ty dockas ;)
@felinda termín mam 1.1.2017 😁😊
@nikolienkaa wauuu..to je skvelé 🙂 ak budeš prvá na SR tak čosi aj dostaneš nie? 😀
Ahojte baby tak konecne som citila pohyby bolo to uplne uzasne az mi slzy vyhrkli strašne pekný pocit 😀
Taký upokojujúci
@felinda hahah neviem , ale snáď nebudem prvá a nemuselo by to byt 1.1. 😂😁
Ahojte baby, už máte nejaké drobnosti aj kúpené, alebo si všetko nechávate až na posledné dva mesiace? 🙂
ja mám už kočík 😀 ja viem....že to je skoro....no nemohla som si pomocť 😎
@sidy28 ja uz nieco mam 🙂 kocik a autosedacku chcem poriesit v septembri, a posledne 2 mesiace si to chcem uz len oprat a pozehlit ;)
ja nemám nič pre malé, akurát sebe som kúpila knižku, ako narábať s tým malým drobcom keď príde, keďže ozaj nemám ani šajny... inak baby, som tu nová medzi vami, hádam nevadí...
a nejake tehu oblečenie už nosite? popripade odporucte nejaky eshop alebo kamenny obchod 🙂
@sidy28 alurat som dnes objednala kocik a kupila tehotensle tri tricka z dlhym tukavom na chladne obdobie.V polskej jablonke je jeden stanok kde kupis vsetko za super ceny.kedze zijem za hranicami tak som to musela riesit uz teraz.Kocik som si zvolila taky aky nemaju ale su ochotny mi ho vyrobit.A mame uz kompletnu postielku.Ale konkretne pre drobca oblecko nemame nic.Pockame este

@majaon ty si mila,dakujem 🙂 tak az za 5tyzdnov budem v polke 🙂 a ja ze uz za dva tyzdne 🙂