icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lareina
3. aug 2016

@gulocka7888 a kde bývate?

gulocka7888
3. aug 2016

@julinka88 tak to popis lebo na sone sa ten nas drobec vlni ako plech rozhadzuje nohami aj rukami a mame 79mm ale osobne necitim nic

lenkavalkova
3. aug 2016

Ja nemam nic kupene. Po prvych dvoch som vsetko rozdala, takze vela toho neostalo. Uz ma to aj laka, ale ideme sa stahovat, tak som si povedala, ze nakupim az do noveho. Len sa to nejako natahuje, tak dufam, ze to aj postiham potom. Tehotenske oblecenie este nenosim, ale do svojich veci sa uz neviem vtrepat, tak nosim len volne gate a volne tricka a citim sa v tom hrozne :D

lenkavalkova
3. aug 2016

Lareina vitaj medzi nami 🙂

nikolienkaa
3. aug 2016

My uz mame kúpené všetko okrem kočíka a setu do postieľky ...
...čiže postieľku,komodu (plnú vecí) ,vsetky vecicky do 3 mesiacov (tepláky,polodupacky,body,mikiny,tepláky ,súpravy,súpravu do pôrodnice a podobne ) autosedacku stokke (bude kocik stokke trailz) perinu s vankúšikom do kočíka,plienky,osusku ,kozmetiku neviem ci mam este pokračovať 😁😊😂

nikolienkaa
3. aug 2016

A nosím len v robote tehotenské legíny aby ma to nikde netlačilo 🙂 inak som nepribrala nič

lenkavalkova
4. aug 2016

@nikolienkaa stastna to zena 🙂 ;). J

nikolienkaa
4. aug 2016

@lenkavalkova no za prvé 3mesiace som schudla 5-6 kíl a od 4mesiaca stojím s váhou 🙂

lenkavalkova
4. aug 2016

@nikolienkaa fuuha tak to nezavidim. Prve tri mesiace bolo aj mne blbo, tak som predychavala co to dalo a pribrala som len kilo, ale potom, ked mi zacalo chutit....aj sa bojim odvazit sa ;)

majaon
4. aug 2016

Teda baby,niektore uz toho mate tolko nakupene...Ja mam sice po Simonkovi toho dost,ale vsetko do modra a zacnem nieco kupovat az ked budem vediet pohlavie,inak mame asi vsetko - kocik,postielku,supravu do nej - zltu,vajicko a uz mam slubene sportove kociare od dvoch sesteriek,aj nejake veci este,takze moc toho kupovat ani nemusim 😉 No tie malinkate vecicky v obchodoch tak lakaju,kto by odolal,ze? 🙂

zuzuk22
4. aug 2016

Ach jaj ....dobre ze som ranajky dojedla a uz su vonku 😖😖😖 uz by to mohlo aj skoncit konecne .

majaon
4. aug 2016

@lareina ahoj a vitaj 🙂

@zuzuk22 jaaaaj moja,to je uz na nervy asi,co? chudatko,a pri prvom si to tiez takto mala?

marusia_81
4. aug 2016

@lenkavalkova ani ja ešte nemám vôbec nič, tiež som všetko rozdala po chlapcoch ale ešte si aj tak myslím že je to skoro ...teším sa na tie ružovučké vecičky 🙂 ..ty už vieš čo ideš mať??

zuzuk22
4. aug 2016

@majaon no veru aj s olim mi byvalo zle cca do 4-5 teho mesiaca tak dufam ze aj teraz to uz nepotrva dlho.... Uz je to lepsie ako bolo nevraciam az tak casto ale obcas este stale sa zadari :(

majaon
4. aug 2016

@zuzuk22 vydrz,uz to hadam fakt nebude dlho 😉 Inak som drahemu navrhla meno Oliver v pripade chlapca,ale nechce,skoda...tak budeme vymyslat dalej...vy uz mate nejake mena nachystane?

zuzuk22
4. aug 2016

@majaon no my ked sme vyberali pre oliho tak to bolo ....😅😅😅 kazdy tyzden ine 😅 a ked som ja ze oliver tak hned som ho aj zamietla ze to nieeee a moja polovicka ze celkom pekne .... Najprv som moc nechcela lebo ma pri tom mene napadol hned jeden dilino co som ho poznala....ale nakoniec zvytazil oli aj tak 🙂 a teraz este velmi nerozmyslam nad menami 🙂 ale uz by som veru aj mohla zacat 🙂 chcela by som velmi dievcatko teraz ale ked bude chlapcek druhy samozrejme sa budem tesit tiez 🙂 len aby zdravicko bolo 🙂

zuzuk22
4. aug 2016

@majaon a vy uz viete mana ake date ? 🙂 v pondelok mam poradnu tak sa uz tesim 🙂 uz by som chcela vediet aj pohlavie ale myslim ze az o mesiac mozno mi povedia 🙂

julinka88
4. aug 2016

@gulocka7888 je to doslova take kopnutie z vnutra citit to velmi jemnucko s tymi noskami malymi tak nizko v podbrušku a trva to iba chvilku kopla asi tri krat a koniec uz bola asi unavena😀
Aj v noci sa uz davala na javo tak som sa nadtym iba smiala a menila polohy zatial mi to este neprekaza az ked budu kopance silnejsie
Je to jemnucke este takze to este mozno ty ani nevnimas ale ja uz po dvich detoch viem ako to je ked kope babo
Nic este take necitiš?netrao sa este ta nakope neboj😀

majaon
4. aug 2016

@zuzuk22 my este nemame ziadne mena,drahy povedal,ze az ked budeme vediet pohlavie,ale tiez idem na poradnu,ale v utorok a chcem aby mi urobil 3D a tam by to malo byt uz vidiet 🙂 Priatel odchadza v nedelu na sluzobku do Madarska na tyzden,tak moze tam potom vymyslat mena po praci 😀

nikolienkaa
4. aug 2016

@lenkavalkova ale ja som ani nevracala ani blbo mi nebýva nič,stále sa cítim netehotno...zato čakám každým dnom pohyby nech uz aspoň cítim ze som tehotna 😁 raz som odpadla ale to na letisku bolo tam dusno,inak všetko perfektne malinky rastie a tak 🙂 nič mi nevadí ani pachy nič 🙂 ;) a na sone je veľmi hyperaktívny a ja som nevydržala este v 12tyzdni som si dala robiť trisomy test + pohlavie ,ze teda ked sa cítim stále netehotno nech aspoň viem co čakám ak bude stále dobrucky 😁

zuzuk22
4. aug 2016

@majaon a za to 3D si budes musiet zaplatit aj ?

majaon
4. aug 2016

@zuzuk22 ano tusim mi hovoril,ze 5eur fotka a 10uer aj video za cele tehu,co mi bude robit zaznamy,a keby chcem len pozriet na 3D tak asi zadarmo,uvidim,ale uz sa neviem dockat 😉

zuzuk22
4. aug 2016

@majaon to mas super. U mojho 3D pokial viem nieje tak musim pockat kym zbada aj normalne 🙂

lalia87
4. aug 2016

Neviem zienky ako citit tie pohyby ale ja som zacitila nieco take zvlastne par sekundove v podbrusku,akoby mi vnutri prebehla elektrina alebo mravceky,uplne take zvlastne 🙂 neviem co to bolo. Po 4och mes.som si teraz spravila kavu,hadam mi neuskodi.nenormalne som.posledne dni unavena,dnes aa neviem z postele dostat,cely tento tyzden v noci riadne nespim,vkuse sa len prehadzujem zo strany na stranu.

kukulienka83
4. aug 2016

@nikolienkaa aj ja sa tak citim, ako opisujes - netehotno 😀 a neviem vyckat pohyby, lebo je to moje druhe tehu a v 19 tt som uz teda myslela ze budem citit, a nic... tak sa aj obavam, ci je vsetko ako ma byt...poradna este daleko...ale sak hadam je v poriadku... a co teda cakate..?

nikolienkaa
4. aug 2016

@kukulienka83 chlapčeka 😊👪🍼
V pondelok idem doktorovi prvýkrát s mužom tak on dá aj boji neviem čoho 😁😁

gulocka7888
4. aug 2016

@lalia87 kava je povolena v tehotenstve samozrejme z mierou.Mala som prpblem z tlakom nizky doktorka povedala max 2 kavy za den neuskodia.A nepijem ziadne zabijaky pekne z mlieckom.A nevolnosti zmyzli po 3 mesiacoch.Takze keby nie brucha ani neviem ze som tehotna.

gulocka7888
4. aug 2016

@lareina som z MT ale zijem vo svajci

lareina
4. aug 2016

@gulocka7888 tam je kráááásne 🙂 my sme v UK a som z KE

lareina
4. aug 2016

@lenkavalkova
@majaon ďakujem baby 🙂