icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

buchta666
4. aug 2016

Ahojte baby, skusali ste niektora prenatalny odposluch angelsound? Tiez sa citim netehotno, termin mam 21.01.17, no tlkot srdiecka neviem najst. Somarinu som kupila pravdepodobne.

julinka88
4. aug 2016

@buchta666 nechapem.v tomto tyzdni uz jednoznacne pocut skus viac v podbrušku pripadne na boku podbruska a pohyby uz citis?

lenkavalkova
4. aug 2016

@marusia_81 ja este neviem, co budeme mat. Po dvoch chlapcoch ocakavam tretieho ;). Vsetci mi zelaju dievcatko, ale ja sa tesim rovnako na chlapceka. Moja mamina uz kupila modre dupacky ;). Ak bude chlapec, tak by som chcela Tomaska. Ak dievcatko, tak neviem. Pockam na sono 17 a uvidime, ci nieco uvidime 🙂. Tie ruzovucke vecicky su sladke, veru tazko im odolat 🙂

koka231
4. aug 2016

@buchta666 skus uplne dole.hladat ako zacinaju chlpky ale poriadne nakremuj a pomaly prechadzaj ..popripade trosku pritlac..ja som mala tiez zo zaciatku problem ale teraz uz viem kde hladat 😉.....zavidim babam ktore sa citia netehotno ..ja mam dnes katastrofalny den

sandri
4. aug 2016

Už tretí deň ma drobec okopava 🙂 len keby som nebola taká unavená... ☹ ledva sa vleciem, domácnosť zanedbavam, posledné zvyšky energie venujem synovi. Meliem z posledného.

nikolienkaa
4. aug 2016

Dievčatá asi začali uz motyliky v brušku 👌👌😊😊❤️💙

felinda
5. aug 2016

Dievčatá, dajte mi inšpiráciu na mená....začínam rozmýšlať, no mne sa najviac páči Dávid, syn chce Olivera a pre dievča máme Terezka alebo Alžbetka. Ale stále som otvorená novým nápadom 🙂

gulocka7888
5. aug 2016

@felinda aj my chceme davidka.A dievca asi sofia alebo fabienn.Daj si do googla mena ono to vyhlada.

sischa
5. aug 2016

Ahojte ..pokiaľ ide o pohyby ja zatiaľ nič, 10.8 idem na poradňu tak dúfam, že je všetko v poriadku....vecičky zatiaľ len obkukávam..aj keď kočiar už mám ale to bol športiak po staršej dcére a kúpila som len vaničku a vajíčko...podla 3 D to má byť dievča tak ak to víde bude to Sabinka alebo Nina..ale skôr Sabina...a chlapček Riško...🙂)) no a ja som z tých čo sa cítia teda tehotno...fungujem celkom dobre ale bruško oproti prvému tehotenstvu mam teda už riadne si myslím..🙂)

marusia_81
5. aug 2016

@lenkavalkova mne by tiež tretí chlapček absolútne nevadil...tak som zvedavá čo ti povedia, držím palce.. 😉

nikolienkaa
5. aug 2016

My budeme mat Nikolasa a niekedy v budúcnosti bude Sofia 😊

lenkavalkova
5. aug 2016

Ja sa tiez citim riadne tehotno. Ked chvilu sedim, tak ma zacnu, ale priserne, boliet rebra na pravej strane, tak vyssie. Vzdy len vpravo. Je to dost silna bolest. Musim si lahnut a pomasirovat. Ked lezim, tak to povoli. Akonahle sa postavim, chodim, alebo sedim, zase to zacne boliet. Uz to trva 3 dni a uz som dost vycerpana z tej bolesti a vynervovana tiez. Neviem co to ma znamenat. Preslo nechutenstvo a nevolnosti, tak toto zacalo, asi aby to nebolo moc jednoduche. Aj teraz tukam v polohe lezmo do mobilu, lebo som zohrievala obed a uz som musela lahnut ...

majaon
5. aug 2016

@buchta666 Ahoj,presne ako ti pisali aj baby,treba hladat uplne dole nad chlpkami,ja si ho sem tam vypocujem a som kludnejsia 😉

majaon
5. aug 2016

@zuzuk22 ahoj,ako sa dari? ty uz tiez citis kopanceky ako niektore baby? lebo ja este nie...

zuzuk22
5. aug 2016

@majaon ahoj no ani vcera ani dnes nemam dobry den . pred pol hodinkou som bola zasa vracat....este ranajky....vazim menej ako pred otehotnenim. Dufam ze to uz prejde coskoro lebo uz mam toho dost vazne . poriadne som sa uz nenajedla ani nepamatam....najemsa je zle nenajem sa je zle ....napijem sa je zle ...nenapijem tiez....ach musim to este dako vydrzat.... No ani ja este necitim ziadne pohyby ale uz sa neviem dockat kedy to uz pride 🙂 hadam uz coskoro 🙂 tesim sa uz v pondelok rano na poradnu 🙂

buchta666
5. aug 2016

@julinka88 ked ja pocujem byt srdiecko aj na troch miestach, a vsetky v rovnakom rytme, tak bud cakam 3 🙂 , alebo su to moje tepny. a mozno zavadza moja slaninka... pohyby sa mi zda ze zacinaju

zuzuk22
5. aug 2016

@majaon a este ja blba som slubila ze urobim penovu tortu jednej tetke tak sa s nou trapim.....😖😖😖 by som lezala najradcej ....ale nejako to uz dobojujem aj ked robota do vecera je to ista kedze som zacala len teraz o 14h ....

buchta666
5. aug 2016

@koka231 hadam aj ja sa raz trafim, no nechcem s tym dlho po bruchu kruzit, ked nenajdem do 3 minut, odkladam

zuzuk22
5. aug 2016

@majaon ale zacinam si pomali robit zoznam mien na papieri kt. Sa mi pacia a neskor budem vyberat vylucovacou metodou 😂

petulda555
5. aug 2016

Baby ahojte, som v 19.tt, cakame nase prve, pohlavie este nevieme... Ked citam co vsetko uz mate nakupene... az je mi luto ze som pristala na naliehanie vsetkych okolo ze nakupovat budeme az po 3D :( ja by som uz taaaaaaaaak nakupovala!

nikamo17
5. aug 2016

@petulda555 ahoj ja este tiez nemam nic pokupene....🙂nic nam neutecie kociky uz pozeram no nejak este neriesim chcem pockat aspon do 6-7mes a tak kupim vsetko co potrebujem :🙂

lenkavalkova
5. aug 2016

Ja som dnes kupila prvu malinku supravicku, neutralnu. Zbadali sme v obchode a museli sme kupit :D

lalia87
5. aug 2016

@zuzuk22 ahojky,ako casto papavas? Pytam sa preto ze ja kedze som teraz u rodicov na stav aky som mala,mala som tu opatrovatelku-moju mamcu 🙂 a ta ma nutila doslova kazde dve hodiny jest aj ked som hlad necitila. Lebo u mna to bolo tak,ze ja som necitila ze som hladna vobec,mne zrazu len ostalo zle a mamca ze urcite z hladu.ja som tomu nechcela verit a tak som sa zacala vsimat. Akonahle presli dve hodiny,hned mi ostalo brutal spatne,napinanie atd.tak som nasilu sla dat dva hryzy niecoho a zrazu ma nevolnost presla.tak som si za ala kazde dve hodiny davat budik na jedlo.a zacinala som tak,ze som jeden rohlik jedla stylom,jeden hryz,grgnut..par minut pockat a druhy hryz..grgnut..a toto som robila asi fva tyzdne a nastartoval sa mi normalne zaludok.to len taka rada,ze mozno treba vyskusat.aj teraz ked jem,tak si to rozdelim a vzdy cakam kym sa mi odgrgne,dokonca aj po glgu vody cakam na odgrgnutie.

lalia87
5. aug 2016

Babule a ja som si musela foslova musela kupit par veciciek,kedze 15dni v nemocnici,vracacky a strasne veci sa somnou diali a bola som uplne zufala,tak som.potrebovala mat aspon jednu vecicku doma,taku motivacnu 🙂 ale akonahle budem vediet pohlavie,to este len vypukne nakupna mania 🙂

lenkavalkova
5. aug 2016

Jaj mne tie malicke veci dnes normalne dobru naladu urobili 🙂 a to uz je co povedat ;)

koka231
5. aug 2016

Ahoj baby ake mate velke bruska ja este nemam vobec tehu brusko len svoje tukove ani podbrusko sa mi este nevyplnilo ovisa mi cez neho moj tuk 😂 ci este sa to spravi ....a ozaj mate aj vy ze ked si lahnete na chrbat citite ako keby vam niekto polozil na podbrusko velky balvan a tak vaa to taha dole a zostane vam tvrde brucho? Je to ok ..lebo mam to len ked ai lahnem na chrbat

petulda555
5. aug 2016

@koka231 Anooo aj ja cítim takú ťažobu na podbrušku keď si ľahnem... ja mám už bruško a to nie som žiadna vychrtlina 🙂

koka231
5. aug 2016

@petulda555 moje vyzera strasne vobec nie este ako tehotenske ...nezlakni sa a ani ostatne baby

petulda555
5. aug 2016

@koka231 A čakáš prvé? podľa mňa to ešte príde a budeme ešte nariekať že nám brucho zavadzia 🙂 🙂

koka231
5. aug 2016

@petulda555 ano prve cakam ..po umelom oplodneni som