icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

petulda555
5. aug 2016

@koka231 Držím palce aby bolo všetko ok, mne brucho vyhoplo z jedného dňa na druhý asi v 14.tt, možno to aj u teba tak bude 🙂

koka231
5. aug 2016

@petulda555 no uvidime ale.hlavne ze je babo ok a srdiecko bije jedna radost

nikolienkaa
6. aug 2016
zuzuk22
6. aug 2016

My vykukame zatial takto 🙂

zuzuk22
6. aug 2016

@lalia87 dakujem za radu . no je pravda ze jem dost malicko. Nechuti mi . kolkokrat jem len raz za den ....😬 aj vodu som rada ked vypijem aspon liter a pol ....lebo aj s tej mi byva zle ....😖 aj vcera ranajky sli von na obed .... A potom som jedla az o nejakej 4h aj to udenu makrelu po 100 rokoch a to bolo vsetko za cely den .... Cistu vodu nemozem ani citit....tak pijem bud s citronom . alebo si kupim sofokolu vineu ako kedy....aj ked by som asi sladke moc nemala ale tak cistu ani situpy nemozem....a asi 3 x som si dala bazant radler nealko . alebo capovanu kofolu pijem. No a co sa tyka toho jedenia je to slabota veru .... :(

lalia87
6. aug 2016

@zuzuk22 no ja som jedavala presne ako ty a vies ako som na tom bola 🙂 skus to takto,normalne natvrdo budiky,nech nezabudas.lebo ani ja som hlad necitila,lebo je mi zle nebudem jest,ale fakt mi bolo zle zato ze som nejedla.mne aj gynda kazala jest kazdu hodinu a mala pravdu aj ona aj moja mamca. A teraz som sa uz tak naucila,ze aj ked niekam idem,sledujem si cas aj ked necitim vobec hlad,ale do dvoch hodin vzdy vzdy si nieco dam.a vody mam tiez uz plne zuby,ani citit,kazdu chvilu ale si davam glg,dva ale viac ako liter a pol tiez nevypijem.

zuzuk22
6. aug 2016

@lalia87 dakujem budem musiet teda vyskusat..... Teraz som si susyla fenom vlasy co som si ich umyvala a pri suseni ma naplo tak hned vedla hned ticka zo zapnutym fenom v ruke....tak toto sa mi este nestalo ...😬 a to som este nic nejedla dnes....teraz aspon pol rozku jem a druhu maly a idem este do obchodu rychlo...

lalia87
6. aug 2016

@zuzuk22 ja rano vstavam tak,ze hned pri vstavani este leziac vypijem dva glgy vody,grgne sa mi,pomaly sa posadim a potom uz fungujem. Do hodiny od zobudenia idem ranajkovat a aj to vzdy nieco.male,lebo nenaprecem moc do seba rano 🙂 mne to vsetci aj v nemocke vysvetlovali tak,ze preto pridu nevolnosti,lebo zaludok "zmycha" naprazdno,lebo chce nieco travit ale nema co a z toho potom vznikaju grcacky,ked zaludok nema co travit. Prvy tyzden som tohlik jedla dve hodiny,po hryzstekoch co som nevedela do seba nic dostat 🙂 Za skusku nic nedas,vyskusaj to urcite, z vracania 15x za den som sa dostala na nulu za dva tyzdne kym sa mi nastartoval zaludok na pravidelnu stravu. Drzim ti palce 🙂

zuzuk22
6. aug 2016

@lalia87 dakujem vyskusam 🙂 ja som tiez vracavala od rana do vecera ale teraz to je tak 1-2 max 3 x za den ....a niekedy je aj bez grcky uz 🙂 tak uz to tako prejde ochvilu hadam . ale skusim teda castejsie jest 🙂 dakujem

nikolienkaa
6. aug 2016

Zienky a ako to teda je ked som teraz v 19 týždni som v 5 s pól mesiaci alebo podľa reality 😁 v 4 a pól mesiaci ... Ako to mam rátať podľa tohto ?

felinda
7. aug 2016

Zeny, ake vitamíny berete?

nikolienkaa
7. aug 2016

Ja som len kyselinu listovú 🙂 a uz nič
@felinda
Uz len čerstvé ovocie

nikamo17
7. aug 2016

Ja beriem mamamvita....kyselinu som brala čistú do 3 mes.a mam ju aj v tých vitaminocch...ale budem ich brať tak do 6-7 mes....veľa ovocia ,zeleninky no hlavne na čo máš chuť tak si daj🙂

lenkavalkova
7. aug 2016

Ja som brala Femibion1 a teraz beriem Femibion2...tak kazdy treti den, ked nezabudnem ;)

lalia87
7. aug 2016

@nikamo17 ja mam teraz chut na dobre vychladeny fernet citrus :D :D :D

nikamo17
7. aug 2016

@lalia87 to som nemyslela hehe 🙂 dajbsi vychladeny radler nealko 🙂

buchta666
7. aug 2016

ja beriem este kyselinu listovu a Ladeevita s omega3mastnymi kys.

gulocka7888
7. aug 2016

@felinda tiez beriem femibion 2 je sice drahy ale najlepsi zo vsetkych.Tak viem ze drobec ma vsetko co potrebuje.A vecer beriem este kyselinu listovu

zuzuk22
7. aug 2016

Ja som brala len kys. Listovu a uz nic ale asi budem musiet zelezo este lebo asi som chudokrvna. Zajtra mi beru krv tak uvidime

sandri
7. aug 2016

@lalia87 vdaka za tento prispevok! Ja uz 3 dni snivam o dobrom drinku, este sme aj na chate a vsetci tu popijaju a mne vcera tak sliny tiekli nad kvalitnym rumom, co sa tu pil, ze som si prisla ako cisty alkoholik 😀 (jasne, ze som si nedala ani kvapku)

lalia87
7. aug 2016

@sandri 🙂 ja ked som si mohla dat,tak som si nedala a ani ma to len nenapadlo a teraz ked nemozem,tak uz asi mesiac snivam o tom fernete...ale ze nenormalne ma to niekedy chyti :D jak alkacka si pripadam :D

sandri
7. aug 2016

@lalia87 presne viem o com hovoris. A teraz si predstav, ze to este niekto vedla teba aj pije! Totalny pavlovov reflex 😀

marusia_81
8. aug 2016

@lalia87 ježiš presne mám také chute večer na vínko , ale že deci-dva si môžme občas dať 😎 zatiaľ som si nedala ani kvapku, ale ideme do štúrova tak si asi trošku dám.... 😝

lalia87
8. aug 2016

@marusia_81 🙂 🙂 akaaaa som stastnaa zeny,ze nie som sama :D :D ja som si tiez nedala ani kvapku nicoho,potom v buducnosti ked sa babo narodi a dam si za jeden tak budem jak rin tin tin 🙂 aj na moje meniny som mala pohar detskeho sampana,fuj ake to bolo hnusne sladke :D takyy stricik jemne liznuty vinkom nam urcite neublizi tak si kludne daj 🙂

lenkavalkova
8. aug 2016

Ja mavam tiez take chute. Zahanam to Radlerom 0,00 ;). A presne ako Lalia pise, ze pred tym, ked som si aj mohla dat, tak som si nedala 🙂

zuzuk22
8. aug 2016

tak poradnu mam za sebou dnes. Som sklamana trochu lebo mi nerobil sono ze az nabuduce :( len krv mi brali . moc a tlak ....😕 tak musim dalsi mesiac cakat 😞

lalia87
8. aug 2016

@zuzuk22 no uz tu cakam na infosky od teba,ty si myslela ze aj sono budu robit? A nemas v tehu knizke napisane kedy mas dalsie sono? Lebo ja to mam tak uzasne,15.8. Tieto tripple testy,okolo 20teho poradna a az 9.9.sono. Nemavam to pri jednej navsteve. Aspon ze uz mas tieto testy za sebou 🙂

zuzuk22
8. aug 2016

@lalia87
Ja to nemam tak napisane . vzdy len raz za mesiac chodim. Tak si musim este pockat na sono do 7.9 . uz co by to bolo 🙂

lalia87
8. aug 2016

@zuzuk22 tak to je pekne na prdku,to ja by som bola tiez sklamana keby som ratala s tym ze si uvidim mimi :( ja to mam v knizke porozdelovane na tri casti,mozno aj preto ze gynda nema sono. Ale tak uz mas dalsi krocik v tehulkovani za sebou,ani sa nenazdame a uz tu budu prťátka 🙂

zuzuk22
8. aug 2016

@lalia87 no veru uteka to ako voda 🙂 sak dnes mi uz 17tt zacal 🙂 zachvilku polka zamnou 🙂