Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 dneska sme videli uz aj pipik na sone 💙
@nikolienkaa super gratulujem 🙂 ja dufam ze 7.9 mi uz tiez povedia co to bude 🙂
Dievky co ste uz viacrodicky. Sesternica mi spominala,ze por.asistentka ku ktorej sa chcem nahlasit na kurz mi bude vraviet,aby som od niektoreho mes.menej spavala na jednej strane-opacnej ako je babo,ze tam je nejaka cieva ci tepna (alebo bude uz si nepamatam) a babo by mi mohlo na nu tlacit a nedobre by to skoncilo. Poculi ste o tom?
Baby a nepísalo sa niekde tu na koníkovi že by sa malo spať skôr na pravej strane? Kvôli tomu že na ľavej je srdce a aby bol lepší prietok krvi či čo.. Idem to pohľadať
Našla som, na ľavom boku sa ma spat 😄😄
Mne bolo.povedane ze na pravej bude nejaka cieva tak tym.ze by sa.mi.na nu.tlacilo tak to moze sposobit smrt bud.mne alebo babu,tak.preto ze na.lavej. pisem z mob. 🙂
Ja spím tiež všelijako....potom už ak je bruško vacsie tak jasne len na boku🙂
Ja tiez pri prvych dvoch som nikdy neriesila na ktorom boku spim, aj teraz sa prehadzujem z jedneho na druhy tak 1:1
Ja som o tom tiez dovtedy nepocula. No uvidim,ze na tom kurze to vravi por. asistentka,sesterka k nej tiez chodila 🙂 mne sa akosi tiez prieci byt len nalavo,rada sa prehadzujem valam :D
Sranda ale chcela by som vediet co by povedala mne, kedze cakam dvojicky
ahojte babule tak teda ja vas tu tak potichu sledujem už 18tt po dlhych problemoch sa už všetko dufam ustalilo a dobojujem až do konca 🙂
Baby sem tam mi ostane tak spatne. Slaba ostanem jak mucha a akoby som mala odpadnut a musim si rychlo sadnut. Asi 3x som to zbadala na sebe uz . moze to byt za to ze mam tlak 100 na 60 ? Ci to s tym nic nema ? Aj pred mesiacom som mala 110 na 60 ale dr mi nic nepovedal ze mam zly alebo co...
@zuzuk22 taky tlak este nieje velmi nizky.Rata sa zuzka az pod 100 ze je nizky.Ale moze to mat nieco spolocne z vonkajsim tlakom.Ale porad z lekarom ak cosi
@zuzuk22 ahoj co nemozes spavat? 🙂 ak ta to potesi,tam nie si v tom sama,ja to tak mavam cele dni. Podla mna to je zmenou tlaku vonku a potom sa aj mne rapidne znizi tlak a az machule vidim a uz uz sa vidim dobreze nie na zemi. Aj na nete je pisane o takychto stavoch,kedy ostane mdlo,skus si vygooglit nejake clanky. Ja si vzdy prikladam mokre utierky na celo ked mi tak ostane.
@gulocka7888 tak to som este neskusala 🙂 dakujem za radu. Ja takmer cele dni mam na cele tie mokre utierky nech sa trosku chladim a hned ako mi ostane blbje tak musim lahnut a nohy vylozit.
@gulocka7888 aky bujon????
@gulocka7888 dakujem 🙂
@zuzuk22 zuzi hocijaky.Ja som hodila povarit bud hovädzi alebo kuraci.Doda ti sil a dvihne tlak.Mne to poradila doktorka kedze som v prvy mesiac mala zavrate a bala som sa pit kavu.Povedala 2 kavy za den mozem a mam si dat bujon akykolvek.Ako som vypila prvu salku bujonu odvtedy ani raz zatocenie hlavy.A tiez som mala 100 na 60 ako ty.Vyskusaj.Telo potrebuje sol tak mi to nejako vysvetlila.Sk ti budd zas tak spatne daj varit vodu do nej kusok bujonu a mas po starostiach
@gulocka7888 dakujeeem🙂)

aj ja som dnes bola na tripletesty, sono mi robi raz za mesiac, takze dnes bez, ale prijala by som aj castejsie sono
@zuzuk22