icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

buchta666
8. aug 2016

aj ja som dnes bola na tripletesty, sono mi robi raz za mesiac, takze dnes bez, ale prijala by som aj castejsie sono
@zuzuk22

nikolienkaa
8. aug 2016

Ahojte dievčatá 🙂 dneska sme videli uz aj pipik na sone 💙

zuzuk22
8. aug 2016

@nikolienkaa super gratulujem 🙂 ja dufam ze 7.9 mi uz tiez povedia co to bude 🙂

zuzuk22
8. aug 2016

@buchta666 ved toto 🙂 aj kaxdy tyzden by som pristala na sono vidiet drobca🙂 len to nieje zdrave samozrejme 🙂 ale predstava pekna🙂

lalia87
8. aug 2016

Dievky co ste uz viacrodicky. Sesternica mi spominala,ze por.asistentka ku ktorej sa chcem nahlasit na kurz mi bude vraviet,aby som od niektoreho mes.menej spavala na jednej strane-opacnej ako je babo,ze tam je nejaka cieva ci tepna (alebo bude uz si nepamatam) a babo by mi mohlo na nu tlacit a nedobre by to skoncilo. Poculi ste o tom?

zuzzuli
8. aug 2016

@lalia87 ja viem o tom ze posledne tyzdne sa nema spat na chrbte ale to aj sama zistis ze ti to bude vadit... 😉

lareina
8. aug 2016

@lalia87 hej, odporúča sa spávať naľavo, a je to aktuálne už aj teraz 🙂

lalia87
8. aug 2016

@zuzzuli ano na chrbate viem,ale na jednom boku ze by sa tiez nemalo 🙂

lalia87
8. aug 2016

@lareina dakujem.lebo ja nad tym stale premyslam poslednu dobu,lebo celw noci sa otacam na jednu alebo druhu stranu a rozmyslam ci sa uz mam snazit byt iba na lavej alebo az neskor 🙂

lareina
8. aug 2016

@lalia87 malo by sa na ľavom boku, drobcovi sa zabezpečuje tak vyšší prísun kyslíka, inak spanie na ľavej strane je vraj celkovo prospešnejšie pre celé telo aj keď nie si tehu...

xenabojovnica
8. aug 2016

Baby a nepísalo sa niekde tu na koníkovi že by sa malo spať skôr na pravej strane? Kvôli tomu že na ľavej je srdce a aby bol lepší prietok krvi či čo.. Idem to pohľadať

xenabojovnica
8. aug 2016

Našla som, na ľavom boku sa ma spat 😄😄

lalia87
8. aug 2016

Mne bolo.povedane ze na pravej bude nejaka cieva tak tym.ze by sa.mi.na nu.tlacilo tak to moze sposobit smrt bud.mne alebo babu,tak.preto ze na.lavej. pisem z mob. 🙂

julinka88
8. aug 2016

@lalia87 ahoj cakam tretie babo nikdy som to nepocula akurat ze na chrbte by sa moc nemalo vo vyššom mesiaci inak som vzdy spala haky baky a nic sa nestalo ani ma doktor ci sestrička nikdy neupozornovala tak nvm

nikamo17
8. aug 2016

Ja spím tiež všelijako....potom už ak je bruško vacsie tak jasne len na boku🙂

lenkavalkova
8. aug 2016

Ja tiez pri prvych dvoch som nikdy neriesila na ktorom boku spim, aj teraz sa prehadzujem z jedneho na druhy tak 1:1

lalia87
8. aug 2016

Ja som o tom tiez dovtedy nepocula. No uvidim,ze na tom kurze to vravi por. asistentka,sesterka k nej tiez chodila 🙂 mne sa akosi tiez prieci byt len nalavo,rada sa prehadzujem valam :D

tinula123
8. aug 2016

Sranda ale chcela by som vediet co by povedala mne, kedze cakam dvojicky

syska171
8. aug 2016

ahojte babule tak teda ja vas tu tak potichu sledujem už 18tt po dlhych problemoch sa už všetko dufam ustalilo a dobojujem až do konca 🙂

zuzuk22
9. aug 2016

Baby sem tam mi ostane tak spatne. Slaba ostanem jak mucha a akoby som mala odpadnut a musim si rychlo sadnut. Asi 3x som to zbadala na sebe uz . moze to byt za to ze mam tlak 100 na 60 ? Ci to s tym nic nema ? Aj pred mesiacom som mala 110 na 60 ale dr mi nic nepovedal ze mam zly alebo co...

gulocka7888
9. aug 2016

@zuzuk22 taky tlak este nieje velmi nizky.Rata sa zuzka az pod 100 ze je nizky.Ale moze to mat nieco spolocne z vonkajsim tlakom.Ale porad z lekarom ak cosi

lalia87
9. aug 2016

@zuzuk22 ahoj co nemozes spavat? 🙂 ak ta to potesi,tam nie si v tom sama,ja to tak mavam cele dni. Podla mna to je zmenou tlaku vonku a potom sa aj mne rapidne znizi tlak a az machule vidim a uz uz sa vidim dobreze nie na zemi. Aj na nete je pisane o takychto stavoch,kedy ostane mdlo,skus si vygooglit nejake clanky. Ja si vzdy prikladam mokre utierky na celo ked mi tak ostane.

gulocka7888
9. aug 2016

@lalia87
@zuzuk22 dievcata skuste bujon.Vypite bujon ked vam pridd tak zle.Prisun soli.Mna postavil na nohy ten a odvtedy je mi ok.

lalia87
9. aug 2016

@gulocka7888 tak to som este neskusala 🙂 dakujem za radu. Ja takmer cele dni mam na cele tie mokre utierky nech sa trosku chladim a hned ako mi ostane blbje tak musim lahnut a nohy vylozit.

zuzuk22
9. aug 2016

@gulocka7888 aky bujon????

zuzuk22
9. aug 2016

@lalia87 no som sa v noci zobudila . bola som si do kuchyni hodit do ust par bobul hrozna , vycikat a este ma stihlo osvietit predtym ako som zas zaspala ze reku opytam sa tu na to lebo potom na to zasa zabudnem 😂

zuzuk22
9. aug 2016

@gulocka7888 dakujem 🙂

lareina
9. aug 2016

@zuzuk22 mne vravela lekárka, že od začiatku tehu tlak klesá do istého štádia - že to je normálne, potom zas začne stúpať a dostane sa na normálnu hladinu, niekdy aj vyššie. Neviem či už vravela do polovice alebo do druhého trimestra

gulocka7888
9. aug 2016

@zuzuk22 zuzi hocijaky.Ja som hodila povarit bud hovädzi alebo kuraci.Doda ti sil a dvihne tlak.Mne to poradila doktorka kedze som v prvy mesiac mala zavrate a bala som sa pit kavu.Povedala 2 kavy za den mozem a mam si dat bujon akykolvek.Ako som vypila prvu salku bujonu odvtedy ani raz zatocenie hlavy.A tiez som mala 100 na 60 ako ty.Vyskusaj.Telo potrebuje sol tak mi to nejako vysvetlila.Sk ti budd zas tak spatne daj varit vodu do nej kusok bujonu a mas po starostiach

zuzuk22
9. aug 2016

@gulocka7888 dakujeeem🙂)