icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

adriana101
12. júl 2017

@bona7 nedávno som v jednej skupine na fb čítala príspevok od mamičky, ktorá mala rovnaký problém a pýtali sa jej aký má cumlík. Viaceré mamičky, čo mal rovnaký problém jej poradili zmeniť cumlík (tri dierky) aby sa bábatku lepšie salo, možno mu to nejde a preto nechce piť, iné neviem poradiť

zuzuk22
12. júl 2017

@buchta666 super ďakujeeem 🙂

mattkapd
12. júl 2017

@bona7 no môj tiež nechce určité druhy cumlov. .moze len avent,mam a este jednu značku no neviem teraz aká to je..veľkosť máme teraz 3 no od 6 mesiaca mu už skúsim dat 4ku. .ale môj niekedy najprv mlieko nechce dá si tak 40ml vodičky a az potom dá aj mliecko

zuzuk22
13. júl 2017

My mame cumel na flase stale ten z najmensou dierkou...ked som skusala vacsi uz sa isla zadrhnut tak som dala spat maly...aj dudliky tie male zatial stale

mattkapd
27. júl 2017

Tak vcera poradňa a druhé očkovanie za nami. .O 2 dní máme 6 mesiacov..mame 7700g a 70cm..zúbok zatiaľ na obzore nevidím žiadny. .

veronikapodolska
28. júl 2017

Caute, my sme dnes mali poradňu, Klarka má pekných 8,2kg a 72 cm už je to kus zeny🤣 Inak sa mame fajn, prikrmy pekne papame aj mamino mliecko samozrejme, ešte nestvornozkujeme ale asi čoskoro budeme, zatiaľ sa premiestňuje plazením a gulanim vpred a vzad🤣 Doma je nám teraz veselo ale stále niekde beháme po výletoch, ešte jednu fotku aktuálnu hodím 😜

majaon
28. júl 2017

Ale nám rastú tie detičky 😍 poviem vám teda ja si moju princeznú tak veľmi vychutnávam,každý deň vidím aké robí pokroky a keďže už ďalšie dieťa neplánujeme,tak si ju užívam naplno 😊 bobaci moji ľúbim ich nadovšetko 😘💕❤

mariajuraj
25. aug 2017

Dievcence, poradte mi. Mate niektora z vas skusenosti s mliecnymi kasami Hami a Nestle? Moja mala ma od narodenia Hypoalergenny Nutrilon, mozem jej ich dat bez obav? Nemate skusenost?

nivea777
25. aug 2017

@mariajuraj skús radšej nominal kaše.. Nestlé aj Hami majú všetko plné cukru... aby detská kaša mala 33g cukru na 100g..to je moc,toľko má horalka

mattkapd
25. aug 2017

@mariajuraj môj mal od narodenia hypoalergenny sunar. .kaše som skúšala naprv nemliečne ktoré sa zarábajú S mliečkom aké inak pre drobca pouzivas. .No tie môjmu nechutili. .Sú kaše aj S hypoalergennym mliekom ale majú málo príchutí na výber . .No chcela som vyskúšať normalnu kasu keďže som nevedela či je alergik tak inak to nezistim. .malý sa nevyhádzal ani ni podobné A potom sme Z HA mliečka už postupne prešli na Sunar complex

zuzka38
26. aug 2017

@mariajuraj najlepšie je vyrábať kase z celých zrn

nikolienkaa
26. aug 2017

Ahojte dievčatá 🙂 už sa tu poriadne ani neozyvam...ale to letiiiii,teraz sme boli tehotné a detičky nám už pomaly aj začnú chodiť 😁 Ako sa máte ? Ja aj Niko dobre...je to veľmi spokojne dieta,len ako každé už samozrejme začína vymýšľať a objavovať .Otyzden ideme na dovolenku snáď mi neutečie 😂

mariajuraj
26. aug 2017

@zuzka38 ja si doma varim kase. Z pohanky, ciceru, ryze natural, spaldovek krupice. Len niekedy ked nestiham som chcela dat hotove. To s tym mbozstvom cukruvsom citala, dost ma to zarazilo, ze vsade je ho kopec...

picur22
27. aug 2017

Booooze dievcata zastavte ten čas...neskutočné to letí..veď o chvilu budeme sfukovat prvú sviecku na torte 😞😮😆 už ani nepamatam kedy bola Petulka novorodeniatko a už z nej je mala vymyselnicka ktorú Milujem najviac ❤😘

elisebah91
18. sep 2017

Ahojte žienky, chcela by som vás poprosiť o radu, informácie...chcela by som našej kočke niečo uhačkovať (ušianku, topánočky) ale nemám skúsenosť aká vlna je na to najlepšie( Dolphin, Camilla...?). No nevyznám sa, ale viem že sú tu šikovné žienky ktoré hačkujú tak sa pochválte 🙂

a inak sa máme dobre, už máme 8 mesiacov, baby neviem kde to uteká ale je to naozaj velmi rýchlo... malá má 2 zuby zatial , plazi sa, klači na kolienkach na havka..rehlí sa a najviac ju zaujímajú nehračky (záclona, nabíjačka, radiator a iné) no kopec srandy. Momentálne má soplíky, teplotu takže sa liečime. Má tak predpokladám cez 8kg 🙂 😉

elisebah91
18. sep 2017

@majaon ak si dobre pamatám niečo si hačkovala, čo si prosím použila? A ak si to nebola ty tak sa ospravedlnujem 😂 (stále sa môžem vyhovoriť na laktačnú demenciu 😖)

majaon
18. sep 2017

@elisebah91 Ahojky,áno aj ja hačkujem,teda teraz nejako nestíham,no robila som len z dvoch druhov vĺn,ale viem názov len jednej a tá je príjemná na dotyk - Red heart baby sa volá 😉

My sme dnes mali akurát 8-mesačnú poradňu,váha 7800g,Miška prospieva,je šikovná,štvornožkuje o 106 😁,stavia sa na nohy uz vyše mesiaca,zubok má jeden spodný,druhý sa už tlačí,takže teplotujeme a hnačkujeme trošku...
Inak je to naše slniečko,stále vysmiate,spokojné dievčatko 😉

zuzuk22
19. sep 2017

@majaon ja umrem aka je sikovna a krasna 😍😍😍💓💓💓😘😘 aj my uz stvornozkujeme pomaly 🙂 len sediet sa jej este neche akosi. Zatial si sadne len tak nabok ze sa jednou rukou podopiera. Na 7 mesacnej poradni mala 8300g a 71cm 😂 a mame vonku 5 bezkov 🙂 a s bracekom autickuju o 106 😂😂😂😂 auticka su u nas top aj u sofi 😂

zuzuk22
19. sep 2017

5 zubkov to malo byt😅

majaon
19. sep 2017

@zuzuk22 jeeeejo aký sú zlatučký obidvaja,no Sofi má krásnu váhu teda 😍😉😘 totižto Mišel nemá ani kedy priberať,stále je v pohybe 😁 no veď rozmýšľam,že akých "5 bezkov" 😁😁 až potom som ďalej čítala...u nás sú obľúbené na hranie skôr plastová fľaša,ovládač,rôzne obaly hlavne aby šušťali 😁

zuzuk22
19. sep 2017

@majaon no mam čonosiť veru už 🙂 od včera teplotujeme tak neviem ci zas zuby alebo čo😳 tesim sa ze oli skolku zvladol a tesi sa do nej takze super 🙂 som sa toho bala 🙂 a sofi ide po autickach ako drak 😂 a vsetko vkuse do usta dava .... A tiez vsetko co susti ovladace a mobil kedzbada uz ajštartuje 😂 letaky....a bračekove uši a vlasy su tiez top 😂😂😂😂😂
Sa tesim ze Oli ju lubi a nežiarli 🙂 stale by ju bozkaval a hral sa s nou 🙂

majaon
19. sep 2017

@zuzuk22 to je super,že Oli nežiarli,u nás je to už lepšie,no sem tam ju Šimi ešte capne,či odstrči...ale ľúbi ju...tak škôlkar to zvláda,to je fajn,môj je doma,hneď chytil kašeľ 😒

zuzuk22
19. sep 2017

@majaon aj oli uz bol 3 dni doma minuli tyzden....vracal 😳😳

aandreja
20. sep 2017

Ahojte baby no my sme sa uz dlho neozvali tak tu je moj najvacsi poklad Dorianko mal vcera 8mesiacov ma 10,5kg spodne 2 zubky ma uz asi 6 tyzdnov a tento tyzden nam vykukli prakticky naraz 4 horne boli to dost krusne chvilky a vcera sa maly zobudil strasne zasopleny a dnes uz aj chrchle no teplota zatial nikde takze verim ze to zvladneme iba s odsavackou stoptusinom a morskou vodou popripade spravim cibulovy cajik 🙂 s malym sme stihli uz absolvovat kurz masazi a kurz plavania milujeme nosenie i ked uz teraz menej kedze maly uz chodi popri nabytku 🙂 myslim ze uz pozna kto je tata a na 120%vie co znamena mnam lebo akonahle niekto papa tak za nim ide a nam nam 😀 no zobre horsie ako nas psik 😀 mama niekedy krici ked place ale neviem ci to ma spojeme uz s mojou osobou ☹ inak je to velky sinter je ho plny dom a zrejme bude elektrikar po tatovi zastrcky a kable su naj zabavicka! Dufam babule ze sa mate aj vy aj vase babatka super prekne prospievaju a robia iba radost!

jetotu
20. sep 2017

Idem sa Vám pochváliť našim jonaskom 🙂 7.1.2017
K dnešnému dnu mame 10.3kg, prvýkrát sa sám postavil zač 7.mes a dnes si už behá po dome takto 💙

cookiee
20. sep 2017

@aandreja
Jeeeej....malí je krásny 🙂 a je super že sa nosíte....aj my sa nosíme a tiež mame doma Sestrice su 😍

aandreja
20. sep 2017

@cookiee Daj foto aku mate sa som sestriceholik 😀

aandreja
20. sep 2017

@jetotu mozem sa spytat na to choditko? Ja nad takym tiez uvazujem.. Maly chodi popri nabytku len sa bojim ze aby mu to este neubehlo a nenamlatil si papulku..

jetotu
21. sep 2017

@aandreja kúpili sme v dračicu že chico . Aj staršia mala takéto ale kociarik smoby je to super my chodaky neuznávame ;) spadne raz a už bude opatrný ;) dá sa zabrzdiť ale na podlahe zo nebrzdí len na koberci 🙂

cookiee
21. sep 2017

@aandreja
Waaaw....krásny ste 😍 Všetky su Tvoje?
Ja mam dve šatky ale od Sestric som aj iné už poskúšala 🙂 sú naj naj naj 😍