Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lenkavalkova nadherny chlapcek a krasne fotky 🙂😘😍 co ste chory ? :(
Inak bany vy iz vsetky sedite? My sme mali vcera 8 mesiacov a este sa jej nechce 😒 ale sikula po 4roch uz beha pomaly a sadne si max tak na bok na zadok obcas popri tom ako lezie... Uz mame 5 zubkov a dalsie sa tlacia🙂
@lenkavalkova krasnučke fotky 😍 čo je malinkemu? My sme tiež na atb,zevraj vírus,kašle a bol aj sopel,no už je to lepšie,asi chytila od Šimonka...a je strašne mrzuta,hlavne večer,pripisujem to chorobe aj zubkom,zatiaľ je vonku len jeden...
@zuzuk22 Mima sedí od šiesteho mesiaca,stavia sa a štvornožkuje asi od 6 a pol,každé dieťa je v niečom popredu,v niečom pozadu asi,no zlaté sú všetky 😁😍
@zuzuk22 ani Jarko ešte nesedí, len na fotkách to tak vyzerá, akože chvíľku vydrží, ale potom ho prekotí 😀, takže ho nedávam sedieť ešte, to bolo výnimočne kvôli fotkám a celkom držal stabilitu 🙂 Ale tiež je z tých pohodlnejších 😉
A veru chorý je. Starší má nejakú angínu, takže hrdlo, sople a malý to tiež chytil, ale riadne...taký chorý ešte nebol. Sople mu tiekli prúdom, ani dýchať, ani spať...sme ho v noci s mužom na rukách nosili, lebo keď som ho dala do ľahu, tak mal záchvaty kašla...no hrúza. Už to je týždeň a ešte stále nie je úplne zdravý, ale už je to o poznanie lepšie, aj keď sople stále odsávame a kvapky dávame do nošteka a Fenistil a ATB.
@majaon ak si dobre pamätám, ty si chcela nejaké fotky, tak ak ešte budeš mať záujem, tak mi napíš prosím ťa na FB Lenka Valkova fotografia a niečo poriešime ;) Tam som predsa len častejšie, aj keď v poslednej dobe som to zanedbávala aj tam, lebo moja mamka ochorela, tak boli iné starosti...
@lenkavalkova juuuj chuďatko malé 😢 viem čo to je,no našťastie moja mohla dýchať aj poležiačky,ešte trošku kašle,tiež má atb ešte do soboty...
Čo sa týka tých fotiek idem teda na fb...
Mamine prajem skoré uzdravenie.
Baby, vsetky vase dietky uz maju zubky? Moja ma 9,5 mesiaca a nic :(
Ahojte mamule.Aj my sme doteraz mali len jeden zub a vcera som objavila ze vykukuje dalsi.No nie susedny ale az ten dalsi.Akosi divne nam to ide.Inak ako sa drzite?My sme zatial este neboli chory comu sa velmi vytesujem a kazdy den nieco nove.Aj my stvornozkujeme krasne sedkame blaboceme kde tu povoe aj mama a tatatata.Sme stale kojeny ale uz 4 mesiace prikrmujeme ale prso je prso.Ked nam vysiel ptvy zub nechcel nic jest Tak som vdacna ze mozem kojit.
My mame zajtra 9 mesiacov 🙂 a 8 zubkov 🙂 ale kamoska ma toez 10mesacnu a maju 2 zuby a susedina mala teraz 1 rok a len pred mesiacom jejvysiel prvy zub...ateraz ma dva ;) takze v pohode 🙂
Tak mi odlahlo 🙂 No moja mala vyzera tak, ze jej idu, ale to uz pol roka 😂 ale snad coskoro vykuknu, a myslim ze ich bude viac naraz. Inac je celkom pphodlna, zatial sa len plazi :D
Ahojte,tak my máme zatiaľ dva zubky spodné a dva vrchné sa predierajú,inak Mišička je naše zlatíčko,je stále vysmiata,papá všetko a veľa plus maminkine mliečko,má veľmi rada hudbu,tancuje o 106 😁 ,vie dať pa pa,ukáže aká bude veľká,no najradšej sa liepa po bračekovi 😊 lozí po štyroch už dva mesiace a takisto dlho aj stojí,behá za ruky aj sama popri nábytku,blaboce si a rada výska 😁...no hlavne nech je zdravá,už bola aj na ATB, spolu so Šimim...toľko o nás,pozerám,že sem už málokto a málokedy chodí...
Tak vám všetkým prajem krásne zážitky s drobcami a veľa zdravíčka 😉
Neviem prečo mi tie fotky takto pridalo 🤔
Ahojte🙂 ale to leti baby ze ? 🙂
@majaon nadherne ste 🙂 a tie stipce vo vlaskoch ma dostalii aj ja chcemmm 😍😍😍 aj my uz 9 mesoacov🙂 a skoro 9 kilov a 73cm 🙂 lozime uz 3 mesiace po 4roch🙂 vcera uz zacala aj za ruky chodot pomalicky🙂 stavia sa uz 🙂 ale ani za ten svet este neste sediet :( dufam si to ochvilku iz rozmysli:( inak sme dost cato chory :( syn zacal zo skolky nosit bacile:(
Ozaj amame 8zubkov🙂 4hore 4 dole 🙂 a neviem ci nejdu dalsie lebo v noci ako krasne mi spinkavala aj celu noc alebo 1x sa zobudila tak sa to teraz cele pokazilo jak bola chora :( asi tyzden je zdrava konecne ale v noci sa to zhorsilo mrncime obcas placeme...mam taky tusak ze koli zubkom...:( prve slovo jej bolo ajajaj 😄 a teraz ficime na mama mama mam mama 😂😍 tiez stale by s bratom zhanala...liezla po nom a tahala ho za vlasy 😂 a mna stale hryze 😂
Ahojte tak my sme januárový lebo ideme cisársky rez takže bojujeme aj teraz v nemocnici.
@samanta600 drzime palce nechje vsetko ok 🙂 ale my sme tu uz vsetky januarovky 2017 co uz porodili🙂
My sme januárový tiež najhoršie že som v nemocnici strašné niečo
@samanta600 a preco ste v nemocnici ?
@zuzuk22 tak otváram sa v 30 tt dostala som bolesti kŕče kontrakcie tvrdlo brucho tak vkuse v nemocnici
@samanta600 toto su ale januarovky 2017 nie 2018🙂 ty asi budes rodit teraz v januari...

@cookiee boli secky moje no mentolove bylinky sme uz poslali nech robia radost dalsiemu nosencekovi 🙂 na mojho to uz bola slaba nosnost 😀 tie koralove su nadherne!! A papaagaj je bohovske zlozenie to musela byt satka jak oblacik 🙂 len mne sa nepaci ta farba ☹ ale merino je moja primes tu si neviem vynachvalit!