icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
12. aug 2016

@lenkavalkova a drzim palce na operacii,urcite vsetko dobre dopadne. Babo na to bude dozerat 🙂

zuzuk22
12. aug 2016

@majaon jej ake pekne brusko uz 🙂 mne vsetci stale hovoria ze este nemam ziadne 🙂 ale ja si uz vidim ze pomalycky uz vykuka🙂

majaon
12. aug 2016

@lalia87
@zuzuk22 diky,no to som fotila vecer,rano to brusko je trochu mensie a do vecera akoby narastie,ale aj pri Simikovi som to tak mala 🙂

nikolienkaa
12. aug 2016

Ženičky pri chôdzi ma trochu začalo pobolievať podbruško ...je to v poho ?

lenkavalkova
12. aug 2016

@lalia87 Dakujem, uz nas caka tretia operacia, takze priblizne vieme co nas caka, akurat, ze teraz sa rozplacem aj pri reklame na Kofolu, tak dufam, ze sa tam dokazem nejak ovladat a nebude tam z toho slzave udolie. Hlavne, aby to dobre dopadlo cele.

lenkavalkova
12. aug 2016

@majaon Aj ja mam take brucho! :D Ale ako dobre mlado vyzeras, vobec nie ako tretorodicka ;)

lenkavalkova
12. aug 2016

@nikolienkaa Hadam to bude v poho. Ale ak by sa to zhorsovalo, tak sa radsej opytaj Dr. Ja som minule kychla a taka bolest ako keby mi maternica praskla. Normalne som ledva po dychu lapala. Strasne som sa zlakla, ale babatko kope, bolest presla, tak hadam vsetko OK.

nikolienkaa
12. aug 2016

@lenkavalkova no aj ja pri kychani mi naskočí všetko 😁

majkavid
12. aug 2016

Ahoj ...som v 18tt zaciba mi tvrdnut brusko ale nie cele len tak pod bruskom alebo taky kusok .....nam akurat stres ... vie mi niekto poradit

lenkavalkova
12. aug 2016

@majkavid daj si magnézium, mne pomáha.

majaon
12. aug 2016

@lenkavalkova ďakujem 🙂 mám mladšieho partnera,tak hádam pri ňom trošku omladnem :D

lenkavalkova
13. aug 2016

@majkavid ak sa bojis, tak radsej treba zajst k doktorovi. Drzim palce

buchta666
13. aug 2016

@lenkavalkova mne povedal doktor, ze s magneziom este opatrne, vraj otvara (uvolnuje) krcok maternice, skor ho brat v poslednom trimestri

lenkavalkova
13. aug 2016

@buchta666 Je to asi individualne, ja ho mam naordinovany od zaciatku brat 3x denne. Beriem teraz tak 1x az 2x podla toho ako sa citim. Ale ja ho mam brat hlavne kvoli migrenam a zavratom.

buchta666
13. aug 2016

@lenkavalkova aj ja mam migreny a zavraty, hadam teda aj nasadim 🙂

lenkavalkova
13. aug 2016

@buchta666 mne pomaha 🙂. Od kedy ho beriem nemam migreny az tak casto ako pred tym a ked uz, tak maju lahsi priebeh, aj ked do spevu mi pri nich nie je. Niekedy, ked zacina boliet hlava, tak rychlo dam Magne B6 a uz sa stalo, ze pomohlo. Pred tehu mi zabral jedine Relpax a na zavraty (vestibularny syndrom) som brala Betaserc. Teraz mam v zalohe Torecan cipky, keby bolo velmi zle.

lalia87
13. aug 2016

@lenkavalkova mne tie torecan cipky prestali zaberat. Kolko x denne si davas magne b6? Ja nie pravidelne,ale v priemere kazdy den jednu,niekedy ani to nie. Teraz mi napr.zas ostalo tazko lebo sa nejako zatiahlo vonku, varila som a z tych vyparov mi ostalo zle,ze uz dve hodiny lezim a predychavam,tak som si teraz svacla jedno to magne a cakam ci to nieco pomoze.

lenkavalkova
13. aug 2016

@lalia87 presne ja tak isto dnes. Tazko mi ostalo po ranajkach, este ze muz spravil obed, lebo ja len polihujem. Chystala som maso na zajtra a este aj pri tom sa mi triasli nohy, tak som si dala teraz na obed tiez magne. Inak si davam tak 1x pripadne 2x rano a vecer. Ale ked pride migrena, tak poctivo 3x denne.

zuzuk22
13. aug 2016

Dnes som robila svieckovu a knedlu a mnaaam tak som sa napraskala 😂 dufam ze mi nebude zle ..😁😁😁😁

julinka88
13. aug 2016

@majkavid ajoj aj mne tvrdne podbrusko magnezium je nato dobre aj pri druhom tehu mi uz takto skoro tvrdlo doky mi predpusal magnerot aj terz si ho vypytam

lenkavalkova
14. aug 2016

Baby vcera som bola v kine na film Matky rebelky a uz dlho som sa tak dobre nezasmiala. Strasne dobre mi to padlo po tych dnoch, co som stale unavena, nervozna, skor depresivna ako vesela. Tak ak by ste potrebovali rozptylit ako ja, tak ten film je na to ako stvoreny ;)

sidy28
14. aug 2016

Baby, už aj cítite pohyby bábätka? 🙂

syska171
14. aug 2016

@sidy28 citim od 16tt ale ani teraz to neni take riadne len take mierne

julinka88
14. aug 2016

@sidy28 ano citim od 16 tt kazdy den je to prw mna povzbudzujuce pri dvoch detoch vystresovana a unavena ale toto mi dodava silu

lalia87
14. aug 2016

Ja teda necitim a ani neviem co mam vlastne citit :/
Vcera vecer som sa musela smiat. pustala som brusku uspavanku a po dvoch min.moj pes zalomil jak mrtvy a tak chraaaapal :D vypla som uspavanku a uz bola hore :D

zuzuk22
14. aug 2016

@sidy28 ja este nie

lenkavalkova
14. aug 2016

Ja citim a som prekvapena ako casto a s akou intenzitou kope. Az sa bojim, ze bude nejake hyperaktivne. Najviac citim, ked som v klude, ked lezim na gauci. Dnes napriklad aj v aute. Mne uz ked da niekto ruku na brucho, tak moze citit tie kopanceky 🙂. Nechapem to, ale je to pravda.

nikolienkaa
14. aug 2016

Dievcataaaaa uz mam kúpený kociiiik ❤️

merickat
14. aug 2016

@nikolienkaa ukaaz 🙂

nikolienkaa
14. aug 2016

Uz je naspäť zabalený ale stokke trailz ❤️