Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa preco si sa prave pren rozhodla? Porad tuto neskusenym,teda mne :D
@lalia87 ze to je nemecky výrobca ,žiadne Poľsko ...
Tento trailz je vhodný aj do lesa všade ma perfektne kolesa nato vyvinuté
Je elegantný a štýlový a je supeeeer 😂😁😍
@nika1106 pekne su aj iné stokke ako píšeš , ale najvhodnejší do každého terénu a aj polohovateľné rúčku ma len tento trailz, i ked je najdrahší z tich stokke ;) uz sa teším ked tam budem mat maličkého ❤️👪
Babymarket v Bratislave v Avione ,najochitnejsie predavačky úplne top som tam bola spokojná 👌
@nikolienkaa jeej super, ja chcem tiez trailzika, planujem ist ho pozriet aj objednat v oktobri 😊 Ako dlho si na neho prosim ta cakala? Ja rozmyslam, ze najprv vezmem len konstrukciu s hlbokou vanickou a potom po case kupim sportovu cast 😊 Aku farbu si si vybrala?
@ajuska182 prišla som do predajne a kúpila 😁 čakala som len pokým ho predavačka donese pri pokladňu 😂😁 prvýkrát som ho vlastne držala len včera v obchode 👌😉 vybrali sme si black Melange ale rozmýšľali sme aj na grey Melange ale ta sa rychlo zašpiní
Po čase na športovú chceme dokúpiť iné farebne kity,mužovi sa moc páci Olive kit 👌
@nikolienkaa krasny je 🙂
Ahojte baby, vidim ze riesite kocik tak si idem po nazor 🙂 Ja som povodne bola rozhodnuta pre stokke crusi, trosku ma potom odradila cena ze vsak bude treba aj na ine .. tak som sa priklonila na xlander (prikladam foto) len som objavila neonato puro (pridavam foto 🙂 ) a fakt som sa zalubila na prvy pohlad .. je velmi podobny bugaboo ...nemate niektora s tym kocikom skusenost? aky je vas nazor na ten kocik? dakujem 🙂
Ďalšia super sprava objednaná na 3D do Hlohovca 👌 idem nab.tyzden
@nikolienkaa kraasny je..😊 Ja tiez zvazujem grey melange, tak uvidime, no olive kit urcite potom na sportovu cast pojde, pre mna krasna farba od zaciatku 😊
@nikolienkaa Xplory je drahší myslím, ale skladá sa otrasne... mne sa tiež páčia Stokke ale tie ostatné majú tie penové rúčky a ja to nemôžem :( ale vyzerajú super.. my asi nakoniec Egg.
@nikolienkaa ahoj aj ja tam idem na 3d odkial si?
Ahojte baby kociky su velmi pekne aj stokke sim strasne chcela ale nakoniec ked sim isla po praktickosti istala som u mojho overeneho sampiona brio go
Pri tretom baby uz viem co potrebujem od kocika a teda stokke ma riadne sklamal velmi som ho chcela ale len dizajn nestaci tak som od neho upustila a cena verzus kvalita premrstene velka skoda ho je niekedy mam pocit ze tie kociky vyrabaju ludia co nevedia co mamicky a ich babatka potrebuju
@julinka88 zo zlatých moraviec 🙂
@julinka88 ja s tebou úplne súhlasím, ale zas každá máme iný životný štýl a iné nároky na kočiarik, Stokke Xplory má napríklad úžasné to ako vysoko dieťa môže sedieť, že je blízko pri rodičovi, dobre sa manévruje, a strieška sa dá rozipsovať na extra vetranie a zväčšiť napr., ale keďže nemáme garáž kam by som ho len "zaparkovala" potrebovala by som ho zakaždým zložiť a na to by som ja veru ani čas ani nervy nemala...ale možno niekto je technicky zdatnejší, ja som skôr taká lopatka v tomto, veci musia byť jasné a jednoduché 😀 on zas aj zložený zaberie veľa miesta - podľa mňa - ten Xplory teda ...ale sú fakt kraáááásne 🙂
@julinka88 presne aj ja mám menšie auto ako mangel, by som ho tam ledva vtrepala... ale to väčšinu kočiarov musíš dať dole sedačku keď ho rozkladáš - aspoň tu v UK tie čo sú dvoj a trojkombinácie sú také, ide len o to či sa to dá dole sedačka za sekundu alebo za 30 a či si pri tom (ja osobne) zlomím skoro prst alebo nie ... 😠 😲 😀
Ja mam auto w passat combi tak s prenosom problém neni 😁
Ale tak ja nenájdem snáď žiadne negatívum na stokke oproti tomu ze mima xari vŕzga ako starý kôň 😂😁
@nikolienkaa ja original zo žitavian 😂 ale teraz byvame asi 5 rokov uz pri vrabloch. 🙂
No myslela som ze skor nejake parametre,ze je velka dlzka hlbokej casti alebo zase mala alebo ine nejake vychytavky,zas to ze sa s nim da ist do lesa..kolkokrat tam clovek pojde? 🙂 tak budem nadalej patrat hladat
Bola som dnes na krv na tripple,ak by boli zle vysledky,budu volat,ak nie,bud.tyz.poradna,tak dufam ze nezavolaju. Aaaaaaaa sok dnesneho rana,pribrala som 3kg :D
@zuzuk22 no ja som skoro odpadla na tej vahe :D ja ze pre bohaaaa a doktorka sa zacala smiat :D ze pekne ste pribrali ale ved bolo aj treba lebo ste vela schudli...tak este nie som na vahe aku som mala pred tehu ale velkou rychlostou sa k nej blizim :( najhorsie je ze mi zacalo chutit jest :( :D
V 17tt som uz zacala 5mes.ci este ne? 🙂
Ja som dnes začala 21tyzden to znamená ze o tyzden dva uz budem v 6 mesiaci ? Ako to ide 😌😃
@lalia87 ak som to pochopila spravne.Lekary a porodnici rataju tehotensky mesiac ma 4 tyzdne.Tehotenstvo teda plnych 9 mesiacov.Az do konca 9 mesiaca.potom je akysi lunarny ten sa rata ako normalny mesiac cize aj 31 dni ma jeden mesiac.Ale pre nas je dolezity ako rataju lekary.Cize 16 tt+je zaciatok 5 mesiaca predpokladam.Ak sa mylim radi ma opravte.