Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahoje
Baby dostala som strasnu chut na langose :D otazka pre gazdinky,kedze doteraz som langose jedla tak raz za dva roky lebo mi nechutili :D je nejaky recept na cesto bez jogurtu? Na nete aom nasla vsetko len s jogurtom do cesta a to jedine nemam a chcem si aspon 4 ks urobit :( :D
Baby uzivate vitaminy pre tehotne neake?ja som si uz musela kupit vlasy mi padaju nechty lamu som k.o. Kupila som si calibrum mami
Baby. Tie ktore zvazujete kupu kocika. Ale nie poliak no kvalitneho nemca. Odporucam gesslein. Mam pri synovi typ f4. Neznicitelny. 4kombinacia. Prezil vsetko a prezije aj dalsie babo
@misinkad ahoj, mozem sa Ta spytat, kde ste kupovali ten kocik a priblizne kolko stal? Mne sa tiez paci, vraj je velmi kvalitny, len mam obavy z tej ceny, videla som, ze v zakladnej cene je vlastne len podvozok, skoro vsetko treba k tomu dokupit, dokonca aj hlboku vanicku.
@lalia87 ja robim tento: http://www.mimibazar.sk/recept/810/langose-moje...
aj ked tam ide kysla smotana, ale robila som uz aj bez nej, akurat som dala viac mlieka...
@gabika2015 ja sim kupovala tu cez konik. Po 1 dietati. Novy stoji straasne vela. Kupila som za 300. Je uplne uzasny. Cely vojde do maleho kufra
@syska171 Ja beriem. Brala som aj jednotku a byvalo mi z neho tazko od zaludka, tak som brala tak kazdy druhy den. Femibion 2 zvladam lepsie sa mi zda. Aj ked niekedy aj teraz mi byva tazko. Doberiem to balenie co mam a koncim.
@misinkad tak to je perfektna cena 🙂 aj ja sa tu teda poobzeram, snad nieco najdem 🙂 dakujem za info 🙂
@lenkavalkova no dobiehame zmeskane 😂😂😂ale tak zas neprezieram sa kazdy den 😂 to len obcas 😂😂😂
Tak som si ich urobila,vyslo 6ks a zjedla som az jeden :D toto su tie chute,neviem co teraz s piatimi 🙂
Baby som v 16 tt a poradňu mam konečne v pondelok ,budú brať krt na tripple testy...no mám strach či je bábo ok lebo ešte som necítila pohyby :(
Dlho to trvá....tie poradne myslím ,myslím pozitívne no mi matky sme raz také furt sa bojíme o nase detičky ;) dakujem žienky za podporu napisem v pondelok ako sme dopadli 🙂
@majaon vdaka za pochvalu... no zvladam to ako kedy 😀 raz je lepsie raz horsie, ale muzicek mi velmi pomaha, takze niesom na nich sama, tak sa to da... nieje vsetko idealne, ale ked sa chce, tak sa da zvladnut toho vela... a starsie deti mi pomahaju s mladsimi... a veru stale je u nas veselo, niekedy az privela...
baby mate niekto Temesvaryho roztok na zistenie plodovej vody? Ak ano kde ste ho kupili?
@syska171 tak ten roztok ma zaujima, este som o nom nepocula
Dnes sme boli v pepcu nakupit pre oliho nejake oblecenie co rastie ako z vody 🙂 a priatel zbadal taky malinky hunaty overal na zimu tmavomodry🙂 ze toto sa mi paci :( to asi prideme kupit pre naseho dropca v brusku🙂 a ja ze jasne ale v ruzovej 😂 no uvidime kto bude mat pravdu 🙂

@lalia87 no ja som si akurat vcera kupila aj kacaciu aj bravcovu mast a chystam sa na chleby s mastou a rajcinka paprika cibulka 😂😂😂