icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
16. aug 2016

@lalia87 no ja som si akurat vcera kupila aj kacaciu aj bravcovu mast a chystam sa na chleby s mastou a rajcinka paprika cibulka 😂😂😂

tina2761992
17. aug 2016

Ahoje

lalia87
17. aug 2016

Baby dostala som strasnu chut na langose :D otazka pre gazdinky,kedze doteraz som langose jedla tak raz za dva roky lebo mi nechutili :D je nejaky recept na cesto bez jogurtu? Na nete aom nasla vsetko len s jogurtom do cesta a to jedine nemam a chcem si aspon 4 ks urobit :( :D

julinka88
17. aug 2016

Baby uzivate vitaminy pre tehotne neake?ja som si uz musela kupit vlasy mi padaju nechty lamu som k.o. Kupila som si calibrum mami

misinkad
17. aug 2016

Baby. Tie ktore zvazujete kupu kocika. Ale nie poliak no kvalitneho nemca. Odporucam gesslein. Mam pri synovi typ f4. Neznicitelny. 4kombinacia. Prezil vsetko a prezije aj dalsie babo

nikamo17
17. aug 2016

@julinka88 ja užívam Mammavita aj pri druhom tehu som ich brala🙂

gabika2015
17. aug 2016

@misinkad ahoj, mozem sa Ta spytat, kde ste kupovali ten kocik a priblizne kolko stal? Mne sa tiez paci, vraj je velmi kvalitny, len mam obavy z tej ceny, videla som, ze v zakladnej cene je vlastne len podvozok, skoro vsetko treba k tomu dokupit, dokonca aj hlboku vanicku.

terqa
17. aug 2016

@lalia87 ja robim tento: http://www.mimibazar.sk/recept/810/langose-moje...
aj ked tam ide kysla smotana, ale robila som uz aj bez nej, akurat som dala viac mlieka...

misinkad
17. aug 2016

@gabika2015 ja sim kupovala tu cez konik. Po 1 dietati. Novy stoji straasne vela. Kupila som za 300. Je uplne uzasny. Cely vojde do maleho kufra

lenkavalkova
17. aug 2016

@syska171 Ja beriem. Brala som aj jednotku a byvalo mi z neho tazko od zaludka, tak som brala tak kazdy druhy den. Femibion 2 zvladam lepsie sa mi zda. Aj ked niekedy aj teraz mi byva tazko. Doberiem to balenie co mam a koncim.

lenkavalkova
17. aug 2016

@lalia87
@zuzuk22 vy si davate baby :D Maste, kacky, langose...ako sa vam polepsilo, tak vam niet rady :D ako aj mne :D K dnesnemu dnu 4 kg hore....

gabika2015
17. aug 2016

@misinkad tak to je perfektna cena 🙂 aj ja sa tu teda poobzeram, snad nieco najdem 🙂 dakujem za info 🙂

zuzuk22
17. aug 2016

@lenkavalkova no dobiehame zmeskane 😂😂😂ale tak zas neprezieram sa kazdy den 😂 to len obcas 😂😂😂

majaon
17. aug 2016

@julinka88 ja mám od Jamiesonu - Prenatal,je tam 100 tabliet 🙂

lalia87
17. aug 2016

Tak som si ich urobila,vyslo 6ks a zjedla som az jeden :D toto su tie chute,neviem co teraz s piatimi 🙂

julinka88
17. aug 2016

@nikamo17
@majaon
Som rada ze niwsom sama cela som taka unavena urcite aj tie vitamíny uz chýbajú

majaon
18. aug 2016

@julinka88 ja som brala v kazdom tehu nejake vitaminy,lebo som nachylna na vsetko mozne ked ich mam nedostatok 🙂 a ked si babo si zoberie co potrebuje,aj mne ostane este nieco 😉 pritom jem dost ovocia aj zeleniny,ale to asi nestaci...

nikamo17
18. aug 2016

Baby som v 16 tt a poradňu mam konečne v pondelok ,budú brať krt na tripple testy...no mám strach či je bábo ok lebo ešte som necítila pohyby :(

majaon
18. aug 2016

@terqa ahoj,akurat som pozerala tvoj profil a mas krasnu velku rodinku,tolko deticiek,to musi byt veselo doma,mozem sa spytat,ze ako to zvladas? mas moj obdiv 😉

majaon
18. aug 2016

@nikamo17 neboj,ja som pohyby zacala az tento tyzden citit,aj to neviem,ci to spravne identifikujem...a mysli pozitivne,vsetko bude ok...nemas Angelsound? mne to dost pomaha ked sa bojim ci je drobec v poriadku,popocuvam srdiecko a som spokojna 😉

lalia87
18. aug 2016

@nikamo17 som na tom podobne a sono az o tri tyzdne. Teraz som v napati ci mi budu alebo nebudu volat ako dopadli tripple testy. A pohyby tiez este necitim a uz zacinam byt nervozna ci je v brusku vsetko ok. Uz je to dlhyyy cas co neviem. Sono bolo naposledy pred 4mi tyzdnami.

nikamo17
18. aug 2016

Dlho to trvá....tie poradne myslím ,myslím pozitívne no mi matky sme raz také furt sa bojíme o nase detičky ;) dakujem žienky za podporu napisem v pondelok ako sme dopadli 🙂

terqa
18. aug 2016

@majaon vdaka za pochvalu... no zvladam to ako kedy 😀 raz je lepsie raz horsie, ale muzicek mi velmi pomaha, takze niesom na nich sama, tak sa to da... nieje vsetko idealne, ale ked sa chce, tak sa da zvladnut toho vela... a starsie deti mi pomahaju s mladsimi... a veru stale je u nas veselo, niekedy az privela...

syska171
18. aug 2016

baby mate niekto Temesvaryho roztok na zistenie plodovej vody? Ak ano kde ste ho kupili?

lenkavalkova
18. aug 2016

@syska171 tak ten roztok ma zaujima, este som o nom nepocula

ciernypes
18. aug 2016

@syska171 v lekarni sa daju kupit take vlozky.

ciernypes
18. aug 2016

@lalia87 pohyby v 20 tt az.ci?

zuzuk22
18. aug 2016

Dnes sme boli v pepcu nakupit pre oliho nejake oblecenie co rastie ako z vody 🙂 a priatel zbadal taky malinky hunaty overal na zimu tmavomodry🙂 ze toto sa mi paci :( to asi prideme kupit pre naseho dropca v brusku🙂 a ja ze jasne ale v ruzovej 😂 no uvidime kto bude mat pravdu 🙂

julinka88
18. aug 2016

@majaon no ja som aj chudokrvna aj vsetko mozne tiez

julinka88
18. aug 2016

@lalia87 neboj mozu este len prist ale ak nabuduce sa ti nieco zdat skus sa na sono objednat preistotu ak si si neni niecim ista
Bude to ok