icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
18. aug 2016

Baby preco ked napriklad zacinam 17 tt plus 1 den pride mi sprava z konika ze uz som v 18 tt ? Potom som z toho pomylena cela 😂

syska171
18. aug 2016

@lenkavalkova nakvapkaš roztok na vložku alebo nohavičky a ked zmodrie tak je tam plodova voda

lalia87
18. aug 2016

@julinka88 no je to teraz strasne dlhy cas co cakam na sono a som z toho nesvoja,ked som bola v nemocke tak mi robievali castejaie tak asi preto za mi to zda teraz taky dlhy cas

@ciernypes ano prvorodicky vraj okolo 20tt ale boli niektore co aj skor,zial nepatrim.medzi ne 🙂

@zuzuk22 v pepco maju pekne veci,len tazko najst nieco neutralne 🙂 ja som tam nasla len jedinu vec neutralnu,deku "s hlavou" medvedika a musela som to hned kupit 🙂

lalia87
18. aug 2016

@zuzuk22 lebo to mas ako 17ty ukonceny a zacinas prvy den z 18teho. A tu na konovi to uz ukazuje ako 18ty. Tak mi to raz bolo vysvetlene 🙂

zuzuk22
18. aug 2016

@lalia87 diky ;) no ja zatial druhemu mimi co je v brusku este nic nekupujem🙂

xenabojovnica
18. aug 2016

@lalia87 neviem či je to tak, lebo ja začínam nový týžden vždy v stredu a na konikovi mi chodí sprava o novom tyzdni vždy v sobotu. Asi podla niečoho iného rátajú.

lalia87
18. aug 2016

@xenabojovnica neviem mne to tu tak niekto vysvetloval ked som tomu tiez nechapala :D a ja tiez zacinam novy tt v strede tyzdna a tu mi to ukazuje uplne inak

lalia87
18. aug 2016

@xenabojovnica teraz som.si to pozrela,mne zacina novy tt vzdy v utorok a sprava na konovi mi chodi vzdy o den skor-v pondelky

majaon
18. aug 2016

@zuzuk22 áno 17+ ...sa ráta ako 18tt 🙂 Inak ja tiež babatku ešte nekupujem veci,chcem popozerat čo mám po Šimonkovi a už keď budem vedieť pohlavie,tak dokupim čo treba,juj teším sa na tie drobné vecičky 🙂

lalia87
19. aug 2016

Dnes po mesiaci zas dve grcky rano. Sla som si lahnut,ze ci sa zaludok ukludni a teraz cakam co sa bude dalej diat 🙂 ked sa zas rozvracam to zas bude,uz mam z toho panicku hruzu,do nemocky chcem ist uz konecne az na porod.

lenkavalkova
19. aug 2016

@lalia87 Drzim palce, nech sa to ukludni. Ja som rano zjedla rybaci salat a nesadol mi nejako, cele doobedu mi bolo tazko, ale uz je dobre, uz som dala par hranoliek a vyzera to v pohode 🙂.

zuzuk22
19. aug 2016

@lalia87 dufam ze to bude dobre . daj vediet

lalia87
19. aug 2016

@lenkavalkova

@zuzuk22 no uz som bola 5x a neudrzim v sebe nic..parada...skusila som si dat pred pol hodkou koncek rohlika,do 5min.isiel von,tam som si teraz dala glg coly a do minuty isla :(

zuzuk22
19. aug 2016

@lalia87 dufam ze zajtra sa ti to uz upravy a bude lepsie. Ze len dnes si mala zly den...:(

saljakova
19. aug 2016

Ahojte mne tiez bolo zle zo zaciatku ,,, ale uz potom dobre rano sa skoro budim lebo musim nieco zjest a je to v pohode nekedy tiez mi to slo vsetko von ze aom nemohla nic zjest ,,,,, ale myslim ze cola skodi lebo mas tam kofein ,,,,nechcem radit ale ja ai tak mualim ja sa stravujem normalne zdravo a nic mo to nerobo

diablik2102
19. aug 2016

Ahojte baby citite už pohyby ?? ak ano v ktorom tt ste ich začali citit ?? dakujem 😉

saljakova
19. aug 2016

Nie este nie ziadne necitim

julinka88
19. aug 2016

@diablik2102 ahoj ja som zacala cítiť v 16 tt ale ja som uz tretorodicka tak asi preto skorej 😀

diablik2102
19. aug 2016

@julinka88 ahoj ja som tiež 🙂 možnože budem ich citit tak tiež skôr :D

lareina
19. aug 2016

ja cítim motýliky a bubliknky už pár týždňov, ale musím sa priznať, že som sa kedysi dosť venovala joge a meditáciám a stále sa tomu venujem aj keď už nie profi, myslím, že to veľmi pomáha, keďže sa dokážem sústrediť na jednu konkrétnu časť tela a cítiť bežne veci aj "zvnútra"

xenabojovnica
19. aug 2016

Ja som prvý krat zacítila v 19+2, pred týždňom to bolo 😊 Ale malý je väčší asi o týžden ako by mal byť, tak možno preto ho cítim 😄😄

nikolienkaa
19. aug 2016

Ja pomaly končím 21tyzden a malinky robí uz kotrmelce začína viac a viac kopať 😊 a take motyliky som začala cítiť asi v 19tyzdni

sischa
19. aug 2016

Toto je naše večerné bruško... otazocka..mala ste niektorá enterococcus faecalis vo vytere na poradni? Doktor mi to nejak s ľahkosťou povedal ..ja že len nejaká bežná baktéria..ale čo čítam..niekedy je ťažko sa toho zbaviť.. dúfam že mimco bude o.k..nemáte skúsenosti??

andreaspringel
20. aug 2016

@sischa ja som mala nejaké areus fecalis a vôbec to neriešil ze to ma skoro každá žena len dávať pozor pri utierani sa

lalia87
20. aug 2016

@saljakova ja som bola na tom tak isto plus 2x hospit.v nemocke. Musela som sa naucit jest a mesiac uz bolo bez vracania a teraz zas vcera. Mne cola a kofola robi dobre po troske,lebo mavam velke migreny a aj z tych vraciam.

Snad dnes uz bude lepsi den. Moc v to dufam lebo zajtra pride drahy po mesiaci domov a len na tyzden a nechcem byt zas odkapata.

julinka88
20. aug 2016

@sischa ajoj uz mas pekne brusko velke
Nie nikdy som to nepocula ale ak som mala tak len ludovo povedane mikozu a to asi zo sladkeho dal mi nato tabletky do pošvy a krem zabralo vzdy pocas tehu som to mala vzdy raz
Teraz zattial nie

sischa
20. aug 2016

@andreaspringel oo fakt? Tak ja neviem sa z toho vysomarit..hygienu samozrejme dodržiavam..hadam sa to nevráti..

sischa
20. aug 2016

@julinka88 mykozu som mala aj ja len nie počas tehotenstva...tak hádam to bude o.k.brusko áno vecer je naj..rano to už nieje také...ale áno som z tych na ktorých to uz dosť vidieť..xixi

zuzuk22
20. aug 2016

@lalia87 dneska ako ? Zatial dobre? Ja som uz rano stihla utekat na wc....napila som sa vody cistej a uz som utekala.. Ale uz je fajn 🙂 spravila som krupicovu kasu trochu 😂

lenkavalkova
20. aug 2016

@sischa brusko pekne 🙂 aj ten tanier v ruke sa mi paci :D