icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
23. aug 2016

Baby ako je to s tym domacim testom na pohlavie babatka? Nieco ze ked sumy a nešumy ci co 😂 chcem skusit co mi vide 😂 diky

julinka88
23. aug 2016

My rastieme takto 😀

zuzuk22
23. aug 2016

S močom myslim😂

zuzuk22
23. aug 2016

A my rastieme takto 🙂

julinka88
23. aug 2016

@zuzuk22 no musi byt ranny do poharika a do toho lyžicu sody bicarbony a uvidis 😀

zuzuk22
23. aug 2016

@julinka88 a ked šumy je chlapec ci dievca ? 😄

julinka88
23. aug 2016

@zuzuk22 ake maluckee brusinko 😀

julinka88
23. aug 2016

@zuzuk22 ked sumi je chlapec ak sa nic nedeje je dievca

zuzanadringus
23. aug 2016

ja som to vcera robila 😂 myslim ten test so sodou a mocom... nesumelo... tak som zvedava co mi zajtra na ultrazvuku povedia
@zuzuk22

julinka88
23. aug 2016

Ani mne nesumel ani kamoske a nakoniec caka chlapca takze tak 😀

zuzanadringus
23. aug 2016

@julinka88 a ty uz vies co cakate?

llnnaa123
23. aug 2016

@zuzanadringus ja mam 2 kamosky co cakali chlapca a nesumelo nic

zuzanadringus
23. aug 2016

@llnnaa123 no ja som uz velmi zvedava a posledny tyzden do ultrazvuku sa to len vlieklo a vlieklo 😐

buchta666
23. aug 2016

mne vcera povedal doktor, ze to pravdepodobne bude chlapec, tak rano vyskusam, ci to predsa nebude baba...

lalia87
23. aug 2016

My rastieme takto 🙂 dneska som kupila deku a taku tu vec na zips do ktorej sa dava flaska..neviem ako sa to vola :D a pozerame kociky uz dva dni a niiiic a niiic..a to som uz mala na 95% vybraty. Inak sa od vcera citim jak keby moje brucho bolo to male okruhle akvarko a prelieva sa mi v nom voda zo strany na stranu 🙂 strasne zvlastny stav..az cakam ci sa "voda" vyleje a vyjde von cez usta :/

tina2761992
23. aug 2016

Ahojte

zuzuk22
23. aug 2016

@julinka88 zas az take male neni 🙂 ci ?😂

zuzuk22
23. aug 2016

@julinka88 dakujem ak nezabudnem zajtra to vyskusam rano 🙂

llnnaa123
23. aug 2016

@zuzanadringus ja mam zajtra.tiez som zvedava. Ale ani neviem co by som radsej. A na pocity nedam.prvy raz som bola presvedcena ze chlapec a mam babu

julinka88
23. aug 2016

@zuzanadringus ece nie az 11 idem na 4 d soni 😀

nikolienkaa
23. aug 2016

Dievčatá nemáte niektorá blízko DM drogériu ? V celej Nitre a ani v zlatých Moravciach nieje takejto farby púzdro na cumle značky MAM len vo fialovej a zelenej ale ja by som len toto 🙂 ak by mala niektorá cestu a náhodou by to bolo ozvite sa 🙂

zuzanadringus
23. aug 2016

@llnnaa123 ja som pri prvom tusila ze to bude chlapec od zaciatku... a v podstate to bolo aj jedno... ved je to prve... a teraz- no urcite je najpodstatnejsie aby bolo babo zdrave, no mat tak zdravucke dievcatko by nebolo po chlapcekovi zle 😁 Moja susedka mi dnes oznamila ze budu mat dievcatko, tak som teraz este nervoznejsia ze co to zajtra povedia... s manzelom sme si povedali ze s deturencami tymto koncime, takze by som rada mala doma z kazdeho rozku trosku, aby mi v hlave nelietala myslienka "co ak bude tretie dievcatko"

majaon
23. aug 2016

@julinka88
@zuzuk22
@lalia87
@nikolienkaa krasne sa gulatite baby 😉

Inak aj ja som citala rozne metody na urcenie pohlavia a vsade mi vychadza dievca,tak som veeeelmi zvedava - cinsky vypocet pohlavia,Jonasova metoda,a nejaky test som robila a zevraj aj podla priznakov 🙂 o 2tt uvidime,len nech je zdravucke,a uz pekne asi tyzden citim ako si kopka...tak prijemne tehulkovanie vsetkym tu prajem 😉

andreaspringel
23. aug 2016

@majaon ja som tiez skúšala všetky metódy aj sódu bikarbonu som ocikala..a dnes na sone vajka...

zuzuk22
24. aug 2016

Tak zubara mam zasebou....pol hodinka v kresle ale zubny kamen je fuc 😍

kwr
24. aug 2016

Jaj baby, ja som pri prvom netusila co to bude, ale vsetci mi hovorili ze som skrasnela a ze to bude chalan a tak aj bolo (teraz ma 11 mesiacov).
Pri tomto tehu som od zaciatku mala pocit ze to bude dievcatko, aj zle mi bolo, aj som podla mna vyzerala hrozne na zaciatku, uz sme sa aj na mene dohodli, sestra mi uz ustrikovala aj krasnu dievcensku deku, ja som sa vytesovala ako ju budem obliekat a vsetko to...
V den sona ma napadlo chlapcenske meno, a doktorka mi zahlasi ze sorry je to chlapec, ze dievcata rozdavala cely tyzden, ze sme prisli neskoro🙂)))
Cize tolko k mojim materinskym instinktom- moj muz sa velmi tesi, ze chlapi budu doma v prevahe (nasi dvaja psi su tiez chlapi)🙂

zuzanadringus
24. aug 2016

Tak aj my sme dnes odisli s vedomim, ze to bude chlapec... Jednoducho Januar bude patrit chlapcom. Doteraz som meno pre chlapca nemala ziadne a ani netrebalo (ved to malo byt dievcatko 😂)... a teraz uz vieme, ze to bude Dorián 😂

julinka88
24. aug 2016

Baby nestvite ma ja mam uz doma troch chlapov a poprosim si dievčatko 😀

zuzzuli
24. aug 2016

@julinka88 Tak u nas je to aj do tretice chlapec 😀

majaon
24. aug 2016

@andreaspringel a inak ti vychadzalo dievcatko? no ved tie metody su len na pobavenie 😉

@zuzuk22 aj ja by som mala ist veru aspon na kontrolu 🙂

Ako citam,tak zatial chlapci vedu 😉