Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Baby mate niekto problem so spanim ze sa zobudite kolo pol 4 napr.a nie a nie zaspat?akoze aj sa veselo kope vnutri ale neviem ci to zrovna ma budi.lebo dakedy aj bez kopania. A potom som cely den unavena,hlava sa mi toci, na odpadnutie. Ale to aj zmenami tlaku zrejme lebo sak sa stale meni pocasie. Doktorka mi povedala ze viac oddychovat,to sa velmi pri 2rocnom dietati neda.
@lenkavalkova xixi...no to ma mala fotila..teda babatku robila prvú foto a akurat dojedla ...to nieje mojee take prázdne xi😂
@sischa hih to prave vyzera, ze si prave dojedla a ze si sa velmi dobre napapala :D :D :D
S tym spanim to mam aj ja tak..minule od tretej do 5:30 hore, potom som zaspala a take voloviny sa mi snivali, ze konec... takze som vstala unavenejsia ako som bola o tej tretej v noci.
@lenkavalkova mne sa v poslednom case tiez snivaju same blbosti....
@lenkavalkova to tym tehotenstvom sa tolko kravin sniva?ja toho tolko postiham az sa divim dakedy ze za ten kratky cas tolko hovadin
@llnnaa123 ja myslim, ze to tym tehotenstvom, lebo predtym som som spavala normalne. Snivalo sa mi sem-tam, ale tak v ramci normy sny, ale teraz...to je katastrofa a tiez postiham vela tych nenormalnych snov :D To su niekedy takmer nocne mory :D
@sischa každá dodržiava hygienu ...ja to s hygienou niekedy až prehanam a aj tak som to tam mala ...niekedy ti k tomu pomôžu obyčajne tangace
Dievcata...kde idete nakupovat tehu veci? Rifle som nasla v C&A , no tricka najst neviem. A ked nahodou, taj jedno stoji 15eur a to radsej miniem na mimco ako na seba ;)
Ani ja uz nemam co na seba...zajtra budem musiet ist nieco kupit, lebo v pondelok idem so synom do nemocnice lezat a nemozem tam chodit s rozopnutym gombikom na gatiach :D
@julinka88 daj link alebo co ;) 🙂
@lenkavalkova pani je tu ako emememsy
Najdes ju ked si das tehu oblecenie novy tovar nie pouzivane a tam ju urcite najdes
@julinka88 Dakujem 🙂
Inak dievcata..... V tescu maju spacie vaky, pekne, hviezdičkove za 4,5 e
@lenkavalkova drzim palceky syncekovi aj tebe aby ste to v tej nemocnici hravo zvladli
@lalia87 Dakujeme, si zlata. Uz sme tu. Nestihla som nakupit nic, takze v starych elastakoch a nejakom velkom tricku to tu budem musiet prezit 🙂. Zajtra syna operuju, tak to budu nervy... Aspon ako tehotna mam narok na pevne lozko, tak sa tesim, ze sa mozem aj cez den natiahnut. Lebo ostatne mamicky maju len mobilne lozko, takze cez den mozu len sediet...
@lenkavalkova Joj,drzkajte sa,hlavne syncek,co mu idu operovat?
@majaon dakujeme, oko mu idu operovat uz treti krat na Kramaroch, takze uz vieme co nas zhruba caka, ale aj tak to budu nervy, ale co uz narobime...vydrzime 🙂

@zuzuk22 no mne uz o polnoci zacalo skvrtkat,tak som popijala vodu a udrzala sa vo mne. Rano som vstala a dala si uplne ze len ten koncek sucheho rohlika ze co sa stane,dva glgy coly a vody a cakam co bude. Vcera som si vecer musela aj cipok dat,tak mozno ten mi opat zabera.mnam.kasa,ja uz snivam o dolkach :( ale to zas zacnem smazit a predycham sa vyparov a uz budem aj najedena :D