icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
20. aug 2016

@zuzuk22 no mne uz o polnoci zacalo skvrtkat,tak som popijala vodu a udrzala sa vo mne. Rano som vstala a dala si uplne ze len ten koncek sucheho rohlika ze co sa stane,dva glgy coly a vody a cakam co bude. Vcera som si vecer musela aj cipok dat,tak mozno ten mi opat zabera.mnam.kasa,ja uz snivam o dolkach :( ale to zas zacnem smazit a predycham sa vyparov a uz budem aj najedena :D

llnnaa123
20. aug 2016

Baby mate niekto problem so spanim ze sa zobudite kolo pol 4 napr.a nie a nie zaspat?akoze aj sa veselo kope vnutri ale neviem ci to zrovna ma budi.lebo dakedy aj bez kopania. A potom som cely den unavena,hlava sa mi toci, na odpadnutie. Ale to aj zmenami tlaku zrejme lebo sak sa stale meni pocasie. Doktorka mi povedala ze viac oddychovat,to sa velmi pri 2rocnom dietati neda.

zuzuk22
20. aug 2016

@lalia87
Ja som si vcera vecer o 21h urobila super zdravu veceru 😂 hranolky....😂😂😂

sischa
20. aug 2016

@lenkavalkova xixi...no to ma mala fotila..teda babatku robila prvú foto a akurat dojedla ...to nieje mojee take prázdne xi😂

syska171
20. aug 2016

@llnnaa123 peesnw to iste a už dva mesiace vstanem okolo tretej pol štvrtej a som hore do rana a začne sa mi driemať ked sa zobudza dva a pol ročny syn no a spi potom .

lenkavalkova
20. aug 2016

@sischa hih to prave vyzera, ze si prave dojedla a ze si sa velmi dobre napapala :D :D :D

lenkavalkova
20. aug 2016

S tym spanim to mam aj ja tak..minule od tretej do 5:30 hore, potom som zaspala a take voloviny sa mi snivali, ze konec... takze som vstala unavenejsia ako som bola o tej tretej v noci.

zuzuk22
20. aug 2016

@lenkavalkova mne sa v poslednom case tiez snivaju same blbosti....

llnnaa123
20. aug 2016

@lenkavalkova to tym tehotenstvom sa tolko kravin sniva?ja toho tolko postiham az sa divim dakedy ze za ten kratky cas tolko hovadin

lenkavalkova
20. aug 2016

@llnnaa123 ja myslim, ze to tym tehotenstvom, lebo predtym som som spavala normalne. Snivalo sa mi sem-tam, ale tak v ramci normy sny, ale teraz...to je katastrofa a tiez postiham vela tych nenormalnych snov :D To su niekedy takmer nocne mory :D

andreaspringel
20. aug 2016

@sischa každá dodržiava hygienu ...ja to s hygienou niekedy až prehanam a aj tak som to tam mala ...niekedy ti k tomu pomôžu obyčajne tangace

felinda
20. aug 2016

Dievcata...kde idete nakupovat tehu veci? Rifle som nasla v C&A , no tricka najst neviem. A ked nahodou, taj jedno stoji 15eur a to radsej miniem na mimco ako na seba ;)

llnnaa123
20. aug 2016

@felinda ja som kupila daco v Hmku ale tiez nie su lacni.cakam ci bude daco v lidli ale ako na potvoru nemaju teraz dlhsie nic. Viac veci som kupila netehu,akurat dlhsi strih a vacsie cislo. Zatial staci. Ale taka mikina.mi je luto dat 30 ecok

lenkavalkova
20. aug 2016

Ani ja uz nemam co na seba...zajtra budem musiet ist nieco kupit, lebo v pondelok idem so synom do nemocnice lezat a nemozem tam chodit s rozopnutym gombikom na gatiach :D

sandri
20. aug 2016

@felinda ja kupujem len veci z druhej ruky. Je mi luto dat 20 eur za vec, ktoru budem nosit par mesiacov.

julinka88
21. aug 2016

@felinda ja som kupila v hmku za 10 eur tricko aj tu na koniku cisto nove aj leginy za 10 aj take teplakove saty na leginy za 15 vsetko nove jena pani to tu predava tak som nasla 😀

lenkavalkova
21. aug 2016

@julinka88 daj link alebo co ;) 🙂

julinka88
21. aug 2016

@lenkavalkova pani je tu ako emememsy
Najdes ju ked si das tehu oblecenie novy tovar nie pouzivane a tam ju urcite najdes

lenkavalkova
21. aug 2016

@julinka88 Dakujem 🙂

felinda
21. aug 2016

@julinka88 noo ja som nasla nohavice za 7 a rifle za 13 v C&A a tričko dlhe za 7. Inak nic....kukam aj v bazare, no potrebujem veľkosť xl a mam pocit, ze som jedina na sr co nosí tuto veľkosť: )

felinda
21. aug 2016

Inak dievcata..... V tescu maju spacie vaky, pekne, hviezdičkove za 4,5 e

majaon
21. aug 2016

@julinka88 ahojky,akurat som si pozerala veci od tej pani,ci pana co si napisala a aj si idem objednat tehu tricko s dlhym rukavom,je aj na kojenie,takze vynosim a ma aj dobre ceny,dakujem aj ja za tip 😉

julinka88
21. aug 2016

@majaon ano aj ja ho mam to je super ze je tak robene
Neni zac 😉

lalia87
22. aug 2016

@lenkavalkova drzim palceky syncekovi aj tebe aby ste to v tej nemocnici hravo zvladli

lenkavalkova
22. aug 2016

@lalia87 Dakujeme, si zlata. Uz sme tu. Nestihla som nakupit nic, takze v starych elastakoch a nejakom velkom tricku to tu budem musiet prezit 🙂. Zajtra syna operuju, tak to budu nervy... Aspon ako tehotna mam narok na pevne lozko, tak sa tesim, ze sa mozem aj cez den natiahnut. Lebo ostatne mamicky maju len mobilne lozko, takze cez den mozu len sediet...

majaon
22. aug 2016

@lenkavalkova Joj,drzkajte sa,hlavne syncek,co mu idu operovat?

lenkavalkova
22. aug 2016

@majaon dakujeme, oko mu idu operovat uz treti krat na Kramaroch, takze uz vieme co nas zhruba caka, ale aj tak to budu nervy, ale co uz narobime...vydrzime 🙂

dominini
Odpoveď bola odstránená
nikolienkaa
22. aug 2016

Dievčatá ako rastiete vy ?🙂

sischa
22. aug 2016

@dominini ja beriem euthyrox...uz som mala ten problém aj skôr..ale potom som nechodila na endo..az teraz keď ukázali krvné testy..