Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
My cakame dievcatko.. viem to uz od 10.tyzdna z baby genu a uz aj na sone sme videli a uz pred tehu som kazdemu hovorila ze ja budem mat dievcatko. A mam 🙂
dievcence kolko ste uz pribrali?
@vevericka13 ja som zatial v minuse 3kg ako pred tehu
@lalia87 a mas aj brusko?
@vevericka13 ja som zatial 3kila schudla, ale ja som rizikova kvoli.mojej vahe...ale takto som to mala aj pri prvom synovi, rodit som isla o asi 10kil.lahsia...
@vevericka13 ano brusko mam teda riadne 🙂
@vevericka13 ja som pribrala doteraz 2kg ... pri prvom som mala na konci +20kg. Pevne verim a dufam, ze teraz to bude menej 😁
Baby pomoc ....boli ma zub...este som ani nespala...neviem ci rano nebudem musiet ist k dr...:(
@vevericka13 na som tiež nič nepribrala som v mínuse 5kil 😁ale dva mesiace uz stojím s váhou 🙂
Ja zatial nic, zjatra som 20tt. Este som schudla 2kg na zaciatku ked mi byvalo zle
@vevericka13 ja 7. Asi mi je to súdené pri prvom som sa nejak neprejedala ale aspoň som si dopriala keď som mala chuť na sladkosti. A pribrala som 20. Teraz sa krotim,s kor jem viac ovocia, pohybu mám o 100% viac a rovnaký priebeh. Príde 4-5 mesiac a kľudné aj kilo týždenne. Najviac ma vytočilo keď som prišla po dovolenke v horách de som sa na chodila do strmakov, min 10 km každý deň,jedla ako ostatní a o 2 kila viac. Pomaly sa s tym zmierujem
@vevericka13 ja zatial 3 kg
Mne nebyvalo zle takze ideme len do plusu 😀
Ja asi 5 kg na poslednej poradni to boli 4kg. Na mna sa vsetko rychlo nalepi, pred tehu som jedla malo a zdravo a potom som naraz zacala jest vsetko a castejsie a hned sa to prejavilo :D
@zuzuk22 aj mnaaaa zacal boliet ked zujem 😠 sakra.....zajtra ideme na chatu,takze budem to riesit na bud. tyzden... 😒
@vevericka13 ajoj,ja zatim +2kilecka,mozno uz aj viac od poradne 😉
@kwr preco nie Ibuprofen? Viem, ze sa nema, len ma zaujima, ze preco, lebo ked som este nevedela, ze som tehu, tak som si jeden dala...
@lenkavalkova veru neviem, nie som.lekarka ale takto mi oovedali babice v 2 roznych krajinach a aj lekar. Zase jedna tabletka neuskodi, ja ked som otehotnela teraz, bola som asi mozno 3 dni tehu, a nevediac som absolvovala chirurgicky zakrok na zubnom a niekolko injekcii na umrtvenie atd. Hned som v panike hladala ci to.mohlo ublizit dietatku, a docitala som sa, ze kym nie je vytborena placenta, tak sa latky z krvi matky k babatku nemozu dostat. Dalej som to neriesila, a podla vysledkov je maly uplne zdravy.
Drzim palce nech je liekov co najmenej🙂
A co baby mate uz aj vybavicku nejaku? Aj fotky dajte popripade 🙂
@kwr Dakujem...ja som si najprv spravila test, ale vysiel negativne a tak som si ten Ibalgin dala. Este asi 2 dni po vynechani menzesu mi dalsie 2 testy vysli negativne, az ten stvrty bol pozitivny. Medzitym ma este riadne seklo v krizoch, ale kedze som mala tusaka, tak som to vydrzala bez liekov, len s nejakou prirodnou mastickou nastastie 🙂
@lenkavalkova moze sa aj ibubrofen ale iba prvy a druhy trimester. A samozrejme nie ako cukriky len ked sa inak neda. Aj ked som sa teraz docitala ze je zvysene riziko potratu o 2.4%. Na mna paracetamol nema ucinok proti bolesti ziadny takze ked bolo fakt velmi zle dala som si ibubrofen pri prvom tehotenstve
Baby. Ja som mala problem so zubom.neskutocne bolesti. Lekar pichol injekciu ked mi robil zub. Existuje nejaka bez adrenalinu. Vhodna aj pre tehu zeny. Domaca liecba - pozut klinceky,propolis...

Nás veľký chlap 416gramovy Nikolasko