Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa ahoj vsimla som si ze si ba u brestanskeho na utz ...za kolko ta objednal casovo ako a kolko si platila unho?
@llnnaa123 Dakujem, ukludnila si ma. Dala som si len jeden. Zaujimave, ze ked som pred 11 rokmi cakala prveho syna, tak mi dr.povedal, ze si mozem dat Ibalgin, ze radsej ako sa trapit a teraz ten isty doktor, ze Ibalgin v ziadnom pripade nie, radsej Paralen. Takze pri prvom tehu som dala par Ibalginov a syn je tu pekny a zdravy nastastie 🙂
@zuzuk22 Hadam to uz mas aj za sebou. Drz sa. Ako sa u nas hovori: Ahoj a rychlo sa zahoj ;)
@lenkavalkova dakujem no uz som doma....a zajtra rano zasa mam prist....ten hnis mi asi trochu vytlacala co mam medzi zubami a nieco mi tam vopchala taku akoby nitku niecim napustenu...rano mam prist co to urobi podla toho sa uvidi ...
@koka231 volala som asi pred týždňom a pól a som chcela konkrétne tento dátum lebo som mala dovolenku a platí sa 50€ dal nám 16 fotiek a DVDcko 👌 najmilšii doktor
Takze aj my budeme mat doma chlapa. Som stastna, mame to co sme si priali a hlavne starší syn 🙂
@nikolienkaa dakujem
@buchta666 to vazne ? Dufam ze ja nie lebo pohotovost je od nas 35 km...takze neviem si to predctavit... Dnes som sa uz aj vyspala konecne trochu vdaka paralenu....som si dala vecer o 21h som potom zaspala a okolo 1h som sa zibudila...zaa som nemohla zaspat co ma to bolelo tak som o pol 4 h dala este jednu a este teraz je v pohode . jaj sa bojim aj co mi povedia tam dnes
Dievčatá vecer som trochu krvácala pár kvapiek...keď som bola na malú a utrela sa tiež bolo na papieri.... bolesti nemám len akoby som už cítila malé slabo...bojím či je všetko v poriadku..sme mimo domu tak dnes odchádzame..pojdem na pohotovost pre istotu..držte prsty... dufam ze nič vážne..😞😞
@sischa Drzim palce velmi!
Ach ....dnes som bola zasa u toho zubara na pohotovosti ...uz ma to tak nebolelo konecne . vybrala mi s tade tu nitku a ze mi da este druhu a zajtra zas....boze nech mi s tym uz nieco urobia....jak mi to rozripala a pchala mi to pod to dasno videla som hviezdicky...zas ma boli cela prava strana tvare....😭😭😭 uz nech to skonci....
Tak vraj vyzerá byť všetko o.k...mala som tam zrazeninu..tak mi ju doktor vybral..aj ultrazvuk urobil...tak hádam bude lepšie..teraz som bola na wcku...zasa trochu ...tak uvidime rano..vraj ak niečo mám prísť.. nechápem..tak hádam bude lepšie... ďakujem dievčatá za podporu...pomohlo😂😃..
@veronikanellka171 ten je prekrasny.Aj my uz mame kocik doma ale este sme ho nevideli kedze som si vyberala z troch kocikov farby tak ani netusim ako vyzera.Maminka len pisala ze je uzasny.
@veronikanellka171 fakt krasny
@veronikanellka171 prekrasny! Ale ved kludne by sa hodil aj chlapcovi,)
Hej je taky uni 🙂 dnes som zacala 20tt a vsetci ze ho mame skoro ale ved tomu sa neda odolat 🙂
@veronikanellka171 nadherny🙂
@veronikanellka171 my sme kupili ked som.bola v 13.tt:)
@veronikanellka171 pekny kociarik 😄 mojmu mm sa velmi paci
Tak my sme uz s hafankou a drobcom opat slamenne vdovy..drahy odisiel opat na 5 tyz.pracovat. uz som poupratovala cely byt a co teraz... 🙂

Baby myslite na mna....okolo 17-18 h budem u zubara na pohotovosti...nech to zvladnem...asi mi bude trhat myslim si...som teraz pozerala a asi tam mam aj hnis...😥😥😍6