Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikapodolska normalne pijem 2x denne... pila som aj pri prvom, pijem aj teraz... a presne, necitaj tolko 😝
inak hlasim, ze poradna dnes na vybornu, 10tt - 2,7 cm, dr. zas nebol zhovorcivy, ale ze vidime sa o 3 tyzdne uz na tehot. poradni 😉
@veronikapodolska ja pijem dve kavy denne, pila som aj pri prvej 😉
@veronikapodolska pijem aj ja a to som nikdy nebola nejaky kavickar. Jednu slabsiu nescu s mliekom ale pijem ak kofolu
@lenkavalkova nebolieva ta okolo jazvy? Ja sem tam citim take pichanie.
@veronikapodolska tak ja som nekavickar,nikdy som nepila kavu,nechuti mi,ale myslim si,ze ked si bola zvyknuta aj pred tehu,tak sa nic nestane ked budes pit aj nadalej 😉
@kukulienka83 jeeeej super,uz mate tolko? ja sa neviem dockat prvej poradne - 28.6. 🙂
baby dnes ma moj syn 17 rokov,ze 17!!! pamatam si to ako vcera ked som ho prvy krat videla po porode,ten cas strasne letiiiii,fakt si treba uzivat tych nasich drobcov,aj tehu - pp posledne... 😉
@majaon wau, to si teda neviem ešte predstaviť, moja bude mať 10 rokov už to sa mi zdá hrozne veľa ☹ ako ten čas rýchlo letí, no veru musíme si ich užívať naplno každý den 🙂
Takže ja som dnes videla prvý krát naše druhé babatko 😊 žienky poviem vam, bola to laska na prvy pohlad. Podla velkosti nam vsetko sedi takze zajtra sme 7tt+0 a srdiečko krásne blikalo 😉
0
@miska2017 neviem ci okolo jazvy, mna skor tak v celom podbrusku pobolieva, popichava, ale nerobim si z toho tazku hlavu ;)
Co sa kavy tyka, tak ja som kavickar, ale po tom, co som si precitala, ze sa nema, tak som ju vysadila a teraz sa tak motam cele dni ako mechom udreta, lebo ja mam strasne nizky tlak a uz si myslim, ze jednu za den budem pit, ze to mi hadam neublizi.
Ahojte pridavam sa k vám som v 6tt a na ďalšiu kontrolu idem až v 12tt 🙂
@lenkavalkova kludne si jednu cez den dat mozes... ja som pila 2x denne kavu a teraz si bud dam jednu klasicku ako doteraz alebo 2 slabe... snazila som sa prejst na ranajkovu kavu no strasne ma bolela hlava kym som si nedala jednu normalnu. Podla mna je to v pohode. Keby si pila 3-4 a voac kav denne tak nepoviem...Rovnnako som kavu pila aj pri prvom tehu a narodil sa nam zdravy syncek.
@zuzanadringus dík za odpoveď. Pri prvých dvoch tehu mi aj sestrička stále hovorila, že vy pite kávu! Lebo tlak som mala aj 80 /40, ale mám pocit, že to bolo od toho 4 mesiaca. Tak som si povedala, že teraz na začiatku nebudem, ale veru dnes ráno som vstala, zase bolesť hlavy (už som z tej hlavy unavená, stále ma bolí) tak som si spravila kávu normálnu zalievanú a normálne mi to pomohlo. Klop klop 🙂. A tak som si na tej káve pochutnala po takej dobe 😉 .
@lenkavalkova no vidis 😊 v malom mnozstve sa moze vsetko samozrejme okrem cigariet a alkoholu ( ved ani 1dcl cerveneho vina raz za cas tiez neuskodi). Ja si zasa teraz musim poobede vzdy lahnut aspon na hodinku inak mi je uplne vsetko 😂 dufam ze to po tom tretom mesiaci vsetko prejde 😊
Ahojteee 🙂 tiez sa pridavam 🙂 podla tehot.kalkul. dnes 5tt+3. Dufam ze vsetko pojde do zdarneho konca. Termin cca koniec januara,dnes aj prve grckanie za mnou 🙂 gynde planujem ist v pondelok,len sa obavam ze je este priskoro. Drzim nam vsetkym palce
Ahojte baby, ja som zistila 24.5. že som tehotná podľa testu ako som písala,keď mi meškala menštruácia ale potom som volala lekárovi a ten mi povedal, že mám prísť až 8.6., aby niečo už videl. Bolo mi to také blbé, veď sa o dieťati sestrička baví ako keď by to bola vec. Vidím, že všetky už máte skoro vyšetrenia za sebou, tak ja zatiaľ musím čakať. Držím všetkým palce a prsty.
@jargre a pytal sa ta na termin poslednej ms? Vacsinou chcu prve vysetrenia robit v tom 6-7tt pretoze tam je uz pekne vidiet bit srdiecko... skor je to zbytocne, ved predsa tam nechces chodit kazdy tyzden ci?
@zuzanadringus ahoj, pytala sa ma setricka, povedala som 21.4. som mala poslednu menštruáciu, čo už je 6 tyzden, takže pojdem na začiatku 8 tt.
V 8tt uplne staci. Mne kazal prist az v 10tt. Je to normalne. Ak by ste mali nejake tazkosti, tak treba ist skor, ale ak je vsetko OK, tak sa niet kam ponahlat ;)
@jargre to uz tam srdiecko bude blikat 😊 a potom pojdes o mesiac, to vychadza 12tt presne vtedy sa robia prve dolezite vysetrenia, takze moze byt, ze dr. ti dal prave preto taky termin 😊 ved je to uz coskoro, viem, ze sa nevies dockat 😉
Baby ako bojujete s nevolnostami? Mate ich? Mne uz druhy den je kazdu chvilu zle. Ked citim ze som hladna a neda sa mi hned najest tak mi je zle a zle. Kazdu chvilu aby som nieco po troske dzobala lebo inak mi je amen 🙂 neprijemne to stavy.
@majaon ja som to zo seba vypustila 1x v piatok v praci 🙂 preberala som tovar a mali sme tam 20kartonov guliciek domestosovych do wc :D no ja som myslela ze ma prekoti ako to smrdelo,tazke predychavanie a uz som aj utekala 🙂 a teraz som polovicke dopiekla sekanu v cesticku a mam toho plny nos,tfuj. Stale citim akoby prazdny zaludok a skvrkanie.
@lalia87 presne,mne zas vadi moj dezodorant,ale hlavne moj krpec ked sa po...,tak musim zadrziavat dych,no hruza a nechce sa naucit na ten zachod,neviem uz ako nanho 😝 Tiez musim mat pri sebe vonku vzdy nieco pod zub - kekse,piskoty,slane palicky...no ved to som aj zvyknuta koli malemu 😉

Baby pijete kávu ? čítala som rôzne pre aj proti, no ja sa jej nejako neviem vzdať, pijem jednu ráno nalačno s mliekom a druhú tak o 9h00 ☹ Ale zasa pijem to už x rokov, jedine 2mesiace po pôrode predošlom som nepila a potom som začala aj počas kojenia, tak neviem 😖 Už by som asi mala prestať toľko čítat 🙂