icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
3. sep 2016

Ale aj tak si myslim ze to bude dalsi chlapcek nakolko sa v manzelovej rodine okrem jedneho dievcatka len chlapci rodia😅

fronili
3. sep 2016

@gulocka7888 ukazal sa v plnej krase veru ako chlapi😁

veronikanellka171
4. sep 2016

Ja idem v piatok na 3D tak som zvedava 🙂

majaon
4. sep 2016

Baby ja idem zajtra - 5.9. o 11:00 tak sa uz neviem dockat,hlavne nech je zdravucke drobatko,ale uz by sme chceli aj meno vybrat,tak dufam,ze sa nam ukaze 😉

verunqha23
4. sep 2016

Ahojte 🙂 Tak ja sa k vám pridám ja mám termín na 16 januára a strašne sa teším 🙂

lalia87
4. sep 2016

Baby tusim tento tyzden mame takmer vsetky tyzden s velkym T 🙂 sona a kazda dufa,ze sa nam ukazu drobcekovia co ukryvaju medzi nozkami 🙂 ak sa vam chce,dajte tipy co si myslite ze cakate 🙂 nejaky tušáčik,ja si myslim ze to bude chalan,drahy si mysli ze princeska 🙂

@verunqha23 ahoj a vitaj medzi nam tehulkami 🙂

zuzanadrabikova
4. sep 2016

@lalia87 ahoj ja tiež myslím chlapec idem k Dok.v utorok to budem mať 19tt ukončený síce neviem či mi bude sono robiť

zuzuk22
4. sep 2016

@lalia87 ja moc túžim po dievčatku ale mam tusaka ze to bude druhy chlapcek 😀

zuzuk22
4. sep 2016

Jaj baby uz mi sliny tečú 😀 dnes robím kapustnicu s údeným mäsom 😀 to bude Mňamka 🙂 dufam ze mi nebude zle 😀

lalia87
4. sep 2016

@zuzanadrabikova ja to.mam rozdelene na poradne a na sona,tak teraz idem po dlhom case na sono,snad aj tebe urobia,nech si uvidis drobca 🙂

@zuzuk22 ja ani neviem co by som chcela 🙂 asi dievca,ale uplne som presvedcena o chalanovi,lebo v rodine su same baby,tak som povedala,ze ja co som vzdy urcite chcela babu,vyjde na mna chalan :D tak som sa nejako uz s tym "zmierila", i ked u mna nastal zlom v 3mes.kedy mi zrazu uplne zacalo byt jedno co to bude 🙂 a pocuvaj,zas robis chuuutky???? Ja by som kapustnicu vedela jest aj mesiac vkuse 🙂

lenkavalkova
4. sep 2016

Aj ja som kapustnicová pomoooc toto sa robí? 😀

zuzuk22
4. sep 2016

@lalia87 no veru uz mi sliny tečú 🙂 taka fajna mnam 😀 no tiez túžim po dievčatku 🙂 chlapca uz mame a bratova žena ma októbri tiez termín a tiez chlapec a priateľova sestra ma o mesiac termín a tiez chlapec 😀 aj mamina mi hovorila ze hadam budem mat dievcatko aspon ja teraz 🙂 ale bude co bude 🙂 hlavne zdravicko nech je a nech uz vieme co to bude 🙂

zuzanadrabikova
4. sep 2016

@lalia87 chodím každé týždňe...tak neviem ako často robia sono

zuzanadrabikova
4. sep 2016

@lalia87 opravujem každé dva týždne

lalia87
4. sep 2016

@zuzuk22 same chalaniska,tak tebe by sa ta baba veru šikla :D

@zuzanadrabikova ja mam poradnu kazde 3 tyzdne a sono som mala naposledy v 12tt a teraz bude v 20tt,potom az v 30tt

majaon
4. sep 2016

@lalia87 tak mne to je v podstate jedno co bude,ale asi trosilinku viac tuzim po dievcatku,ale zase keby chlapcek,tak Simonko by mal aspon partaka 🙂 zajtra hadam rozlustime tu hadanku 😉

@zuzuk22 kapustnicku aj ja milujem,veru asi cez tyzden urobim,mnam 😝 aj moja mama by si priala vnucku,ze aj ona chce byt uz babka,lebo ma dvoch vnukov,to sa tak hovori,ze zatial je len moj oco dedo 😀

fronili
4. sep 2016

@lalia87 moj drahy si mysli ze dalsi chlap do rodiny a uz si to myslim aj ja ze to bude druhy chlapcek.Spominala som uz v prispevku ze v manzelovwj rodine su len sami chlapci az na jedno dievca preto nepredpokladam niaku zmenu ale bolo by fajn vysantit sa aj na ruzovej farbe😅

fronili
4. sep 2016

@majaon aj my mame symonka dvojjrocneho a ja tiez s malou dusickou myslim na dievcatko ale skor tipujem na toho chlapa

veronikanellka171
4. sep 2016

My si myslime aj lekarka povedala vyzera to na dievcatko, tak sa tesime aj troska dufame o nalu princeznu, a jem iba sladkosti :D ale aj cele okolie a vsetci hovoria ze to bude baba, nikto mi netypol chlapceka 🙂

fronili
4. sep 2016

@veronikanellka171 mne vsetcia hovoria ze to bude chlapec zatial sa nikto neozval ze by tipoval dievcatko 🤔

verunqha23
4. sep 2016

Mne všetci tipovali dievčatko ... :D ja že to bude chlapček ... Nooo a v utorok mi povedala doktorka že to je baba :D ... a to som strašne chcela chlapčeka 🙂 ... A môj ex mi vravel ešte pred mesiacom že on chce dievčatko tak nech je šťastný aj ked o tom ešte nevie :D

vuvi
4. sep 2016

Ahojte,ja sa k vam tiez pridavam 🙂 zatial este nevieme,co cakame,ale taky tusak mám,ze to bude chlapcek...mozno to bude tym 'zakonom schvalnosti',ze mam vybrate mena pre dievcatko a chlapcenske sa mi zatial paci len jedno,aj to po priatelovi :D termin mam 25. januara 🙂

verunqha23
4. sep 2016

@vuvi Vítame ťa 🙂 ... Mne každý vravel že to bude dievčatko.. a tak to aj je :D .. a ja som to mala tak isto ale opačne.. pre chlapca som mala vela mien a pre dievča voobec :D doteraz neviem ako sa malá bude volať

fronili
4. sep 2016

@vuvi aj ja mam termin 25 januara termin a vzdy som si myslela ze budem mat dievca a mam synceka ale nemenila by som za nic.Ale druhe by som sa nenahnevala keby bolo dievcatko 👼

julinka88
4. sep 2016

Ahojte my ideme na sono 11 teho a dufam v dievcatko😀

vuvi
5. sep 2016

@verunqha23 skus mi dat nejaky tip na chlapcenske meno,lebo ja som v koncoch uz :D
@fronili mam dvoch bratov a na jednej strane som aj sklamana,ze mam taky tusak na chlapca,uz by to chcelo dievcatko do rodiny,ale zas v oktobri brat cakaju dievcatko,tak mozno by trebalo parik 🙂 uvidime,i ked ja som sa chcela nechat prekvapiť uz pri porode,no priatel stale dobiedza nech sa opytam...tak uvidime,o tri tyzdne nas caka nasa svadba,tak mu pohlavie prezradim a bude to moj svadobny dar pre potom uz manzela 🙂

aandreja
5. sep 2016

Ahojte tehulky prajem pekne rano 🙂 pripajam sa k Vam januarovkam 🙂 termin mam 25.1 zatial nevieme co sa v brusku schovava, no ja by som si zelala chlapceka 😀 kedze je to nase prve aby to bol velky starsi brat! A aj preto ze v nasej rodine su cela posledna generacia same baby.. uz by to chcelo poriadneho chlapa 🙂 v piatok idem na sono k svojmu zenskemu a v nedelu na 3D do Hlohovca tak dufam ze mi prezradia ci tam je pipik alebo pipinka 🙂

fronili
5. sep 2016

@aandreja aj ja som bola s prvym na 3D v hlohovci doktor je super.mam v plane tam ist aj tento krat😊 najskor som bola v tn na 2D to bolo okolo 22 tt tam mi aj povedal ze to bude chlapec a v 29 tt som bola potom v hlohovci ked uz bol drobec na fotkach super vidiet 😊fotky sa naozaj podarili.a to mi u nas doktor vravel ze sa da len do 24 tt v hlohovci robia do 30 tt co je super😊

verunqha23
5. sep 2016

@vuvi sebastianko, leo alebo alex moje top mena 🙂

gulocka7888
5. sep 2016

@aandreja ahoj.A nemas nejaky vnutorny pocit?Ja som od zaciatku citila ze to je chlapec a v 17 tt nam ukazal pipika.Takze moj pocit nesklamal.Kazdopadne nech sme len zdravy.