Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@gulocka7888 ukazal sa v plnej krase veru ako chlapi😁
Ja idem v piatok na 3D tak som zvedava 🙂
Baby ja idem zajtra - 5.9. o 11:00 tak sa uz neviem dockat,hlavne nech je zdravucke drobatko,ale uz by sme chceli aj meno vybrat,tak dufam,ze sa nam ukaze 😉
Ahojte 🙂 Tak ja sa k vám pridám ja mám termín na 16 januára a strašne sa teším 🙂
Baby tusim tento tyzden mame takmer vsetky tyzden s velkym T 🙂 sona a kazda dufa,ze sa nam ukazu drobcekovia co ukryvaju medzi nozkami 🙂 ak sa vam chce,dajte tipy co si myslite ze cakate 🙂 nejaky tušáčik,ja si myslim ze to bude chalan,drahy si mysli ze princeska 🙂
@verunqha23 ahoj a vitaj medzi nam tehulkami 🙂
@lalia87 ahoj ja tiež myslím chlapec idem k Dok.v utorok to budem mať 19tt ukončený síce neviem či mi bude sono robiť
Jaj baby uz mi sliny tečú 😀 dnes robím kapustnicu s údeným mäsom 😀 to bude Mňamka 🙂 dufam ze mi nebude zle 😀
@zuzanadrabikova ja to.mam rozdelene na poradne a na sona,tak teraz idem po dlhom case na sono,snad aj tebe urobia,nech si uvidis drobca 🙂
@zuzuk22 ja ani neviem co by som chcela 🙂 asi dievca,ale uplne som presvedcena o chalanovi,lebo v rodine su same baby,tak som povedala,ze ja co som vzdy urcite chcela babu,vyjde na mna chalan :D tak som sa nejako uz s tym "zmierila", i ked u mna nastal zlom v 3mes.kedy mi zrazu uplne zacalo byt jedno co to bude 🙂 a pocuvaj,zas robis chuuutky???? Ja by som kapustnicu vedela jest aj mesiac vkuse 🙂
Aj ja som kapustnicová pomoooc toto sa robí? 😀
@lalia87 no veru uz mi sliny tečú 🙂 taka fajna mnam 😀 no tiez túžim po dievčatku 🙂 chlapca uz mame a bratova žena ma októbri tiez termín a tiez chlapec a priateľova sestra ma o mesiac termín a tiez chlapec 😀 aj mamina mi hovorila ze hadam budem mat dievcatko aspon ja teraz 🙂 ale bude co bude 🙂 hlavne zdravicko nech je a nech uz vieme co to bude 🙂
@lalia87 chodím každé týždňe...tak neviem ako často robia sono
@lalia87 opravujem každé dva týždne
@zuzuk22 same chalaniska,tak tebe by sa ta baba veru šikla :D
@zuzanadrabikova ja mam poradnu kazde 3 tyzdne a sono som mala naposledy v 12tt a teraz bude v 20tt,potom az v 30tt
@lalia87 tak mne to je v podstate jedno co bude,ale asi trosilinku viac tuzim po dievcatku,ale zase keby chlapcek,tak Simonko by mal aspon partaka 🙂 zajtra hadam rozlustime tu hadanku 😉
@zuzuk22 kapustnicku aj ja milujem,veru asi cez tyzden urobim,mnam 😝 aj moja mama by si priala vnucku,ze aj ona chce byt uz babka,lebo ma dvoch vnukov,to sa tak hovori,ze zatial je len moj oco dedo 😀
My si myslime aj lekarka povedala vyzera to na dievcatko, tak sa tesime aj troska dufame o nalu princeznu, a jem iba sladkosti :D ale aj cele okolie a vsetci hovoria ze to bude baba, nikto mi netypol chlapceka 🙂
@veronikanellka171 mne vsetcia hovoria ze to bude chlapec zatial sa nikto neozval ze by tipoval dievcatko 🤔
Mne všetci tipovali dievčatko ... :D ja že to bude chlapček ... Nooo a v utorok mi povedala doktorka že to je baba :D ... a to som strašne chcela chlapčeka 🙂 ... A môj ex mi vravel ešte pred mesiacom že on chce dievčatko tak nech je šťastný aj ked o tom ešte nevie :D
Ahojte,ja sa k vam tiez pridavam 🙂 zatial este nevieme,co cakame,ale taky tusak mám,ze to bude chlapcek...mozno to bude tym 'zakonom schvalnosti',ze mam vybrate mena pre dievcatko a chlapcenske sa mi zatial paci len jedno,aj to po priatelovi :D termin mam 25. januara 🙂
@vuvi Vítame ťa 🙂 ... Mne každý vravel že to bude dievčatko.. a tak to aj je :D .. a ja som to mala tak isto ale opačne.. pre chlapca som mala vela mien a pre dievča voobec :D doteraz neviem ako sa malá bude volať
Ahojte my ideme na sono 11 teho a dufam v dievcatko😀
@verunqha23 skus mi dat nejaky tip na chlapcenske meno,lebo ja som v koncoch uz :D
@fronili mam dvoch bratov a na jednej strane som aj sklamana,ze mam taky tusak na chlapca,uz by to chcelo dievcatko do rodiny,ale zas v oktobri brat cakaju dievcatko,tak mozno by trebalo parik 🙂 uvidime,i ked ja som sa chcela nechat prekvapiť uz pri porode,no priatel stale dobiedza nech sa opytam...tak uvidime,o tri tyzdne nas caka nasa svadba,tak mu pohlavie prezradim a bude to moj svadobny dar pre potom uz manzela 🙂
Ahojte tehulky prajem pekne rano 🙂 pripajam sa k Vam januarovkam 🙂 termin mam 25.1 zatial nevieme co sa v brusku schovava, no ja by som si zelala chlapceka 😀 kedze je to nase prve aby to bol velky starsi brat! A aj preto ze v nasej rodine su cela posledna generacia same baby.. uz by to chcelo poriadneho chlapa 🙂 v piatok idem na sono k svojmu zenskemu a v nedelu na 3D do Hlohovca tak dufam ze mi prezradia ci tam je pipik alebo pipinka 🙂
@aandreja aj ja som bola s prvym na 3D v hlohovci doktor je super.mam v plane tam ist aj tento krat😊 najskor som bola v tn na 2D to bolo okolo 22 tt tam mi aj povedal ze to bude chlapec a v 29 tt som bola potom v hlohovci ked uz bol drobec na fotkach super vidiet 😊fotky sa naozaj podarili.a to mi u nas doktor vravel ze sa da len do 24 tt v hlohovci robia do 30 tt co je super😊
@vuvi sebastianko, leo alebo alex moje top mena 🙂
@aandreja ahoj.A nemas nejaky vnutorny pocit?Ja som od zaciatku citila ze to je chlapec a v 17 tt nam ukazal pipika.Takze moj pocit nesklamal.Kazdopadne nech sme len zdravy.

Ale aj tak si myslim ze to bude dalsi chlapcek nakolko sa v manzelovej rodine okrem jedneho dievcatka len chlapci rodia😅