Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@sandri my pre chlapca máme Peter 🙂 tak tam je to v pohode lebo to je 29.6.
@gulocka7888 no to je najhlavnejsie aby bolo zdrave 🙂 ked si male predstavujem tak je to dievcatko aj sa mi obcas sniva o dievcatku ale zasa ked o babatku hovorim nahlas tak skoro vzdy v muzskom rode dajako automaticky 😀 tak ja neviem
@aandreja vitaj, y sme chceli tiez prveho chlapca, aby bol velky brat, a zadarilo sa, o chvilu ma rok🙂 druhe sme chceli dievcatko ale bude to dalsi chalan, u nas v rodine to bolo tak pol.na pol tak teraz to bude viac naklonene chlapom nez babam🙂
Manzel hovori ze snad sa nabuduce zadari baba, ze sa posnazi;)
@gulocka7888 aj my mame termín 28.1 🙂
Ahojte ja mam termin 29.1 ;)
Ja 23.1 🙂
Myslite baby,ze sa bude este upresnovat termin porodu? Lebo mne povedali cca 31.1.a drobec bol vzdy o dva dni vacsi,tak ono sa to upresni napr.na 29.1.?
Žienky uz ste niektorá objednaná na ten glukózovy test ? Ci ja som asi jediná v 24tyzdni ked čakám 1.1. 😉 ja sa hrozne bojiiiim ze sa tam povracaaaam z toho...🤔 uz sa idem objednat cez tyzden lebo minuly mali dovolenku
@nikolienkaa este niesom objednana ale bola som na to z prvym a tiez som sa bala trochu ze mi bude zle z toho ale v pohode. 🙂 vypijes asi 3 deci normalne sladkej vody 🙂 len naprd je ze musis byt nalacno a este 2 hodinky cca cakat tam ako vypijes tu vodu potom sa vycikat. A dat im to . az potom mozes jest
@nikolienkaa ja som pocuvala pri syncekovi ake je to srasne ten glukozovy test a bala som sa alllleeee nebolo to vobec take strasne vypila som v pohode vobec mi to nevadilo na to ze som moc na sladje neni takze nemaj obavu😉 teraz idem v stredu na kontrolu a tam mi povie kedy glukozovy test tak so. Zvedava
@nikolienkaa ahoj ja mam termin 3.1. a minuly tyzden som sa objednavala, tak idem teraz v piatok...ak dobre pocitam tak by som mala byt 24+3 - dufam, ze to nebude vadit, ze tak skoro....
@zuzuk22 ten som mala min.tyzden 🙂 🙂 nejak si sa dala na kapustu 🙂 ja rozmyslam nad nejakou "cinou" a la ja :D a ryza...alebo hranolky? :D a este mam otazocku...to morfologicke sono,to sa tam niekde objednava,ci to je normalne sono len podrobnejsie? Lebo v TP mam napisane len: sono a tam datumy..nikde nemam napisane ze morfologicke a to morfo sa vraj robi v 20tt.
Baby ... otazocka som teda uz v 21tt ale som bola v 20tt na kontroli a moje mimi vazi okolo 395 g neni to moc ????
Ahojte ja mám termín 31.1 a ešte nevieme čo to bude na sono idem až další týžden v utorok a už sa neviem dočkať rada by som už vedela. Manžel vraví že na 100% chalan a tak trošku dúfam v dievčatko lebo máme v rodine samých chalanov iba ja a sestra sme dve baby, dokonca aj sestre sa ored pol rokom narodil chlapček 🙂 aj keď po sestre mám doma už dve skrine zapratané chlapčenským oblečením :D
Ahojte
Ahojteeeee zienky,my uz mame po poradni,vsetko je v poriadku,budeme mat princeznicku,tak sa ide vyberat meno 🙂 Babulka ma 348 gramov,a aj ostatne miery sedia s tt,tesim sa ako male deco,ze je vsetko OK,videli sme rucicky,nozicky,vnutorne organy a hlavicku mala schovatu za placentou 😀 tak zatial foto neni,nevadi...TP sa nam nemeni...
@nikolienkaa aj mne uz kazali sa objednat na cukor,v priebehu oktobra pojdem a u nas sa moze doniest citron a vytlacit do tej sladkej vody,ale nie je to nic strasne,ked budes nalacno,aj ta glukoza ti bude dobra,neboj 😉
@majkavid ajoj,ja som bola dnes na kontrole a malinka ma 348g a za tym je napisane,ze + - 50g,takze tvoje babo je uplne v norme 😉

@vuvi vitaj medzi nami.Mame priblizny termin.Nam povedali 28.1 a tiez som mala pocit ze to bude chlapec a aj v brudku chlapca mame.A uz citime aj pohyby.Vcera mal manzel dokonca to stastie pocitit rukov pohyby drobca.Je to krasny pocit.