Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte dnes za nami 3d sono mala sa vrtela ale vsetko je v poriadku mame 390 gramov a zatial sa podoba na tatina😀
@julinka88 neposles mi fotky ked tam do spravy? som strasne zvedava 🙂 a presne kolkaty tt si? ja idem v utorok druhy krat snad male bude uz dobre lebo uz ma porazi, minule iba chrbat a zadok som videla :(
Ahojte tak aj my uz mame po 3D 🙂 vrelo odporucam Dr. Brešťanského mali sme uzasny zazitok aj napriek tomu ze mam v brusku maleho hanblivca a ne
Ahojte tak aj my uz mame po 3D 🙂 vrelo odporucam Dr. Brešťanského mali sme uzasny zazitok aj napriek tomu ze mam v brusku maleho hanblivca a nechcel ukazat tvaricku 😀 ale pipika nam ukazal hned takze sa pridavame do zastupu januarovych chlapcov 🙂
@zuzuk22 no ja uz som sice kupila legimy a rifle tehu ale este nenosim.Obleciem moje leginy a aj niektore nohavice.Ale rifle uz nezapnem.Kdeze ked som nosila velkost xs.Teraz tak s.Ale hlavne aby sme boli zdravy.Ale naozaj pekne brusko
@gulocka7888 dakujem 🙂 presne zdravicko je naj 🙂
ja ako obleciem rifle tiez, ale pohodlnejsie su mi leginy 🙂 a tricka kedze som mala vsetky xs a s..sa mi na pupceku dvihaju a su mi kratke 🙂 a este len budu, prave som zbaštila 2 krajce chlebu s rybacou natierkou 😀
@veronikanellka171 no iba tvaricku mame
@julinka88 krasne :-*
@veronikanellka171 Ďakujeme 😀
ja som si kupila tehu rifle za 39€ v CaA
@fronili ukaaaaz 🙂

@julinka88 my ideme na 13:30