icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
9. sep 2016

@lalia87 uz v 14 tt by mali rozpoznat pohlavie.No nam sa krasne ukazal v 17tt a pipik uz bol vyvynuti krasne.Ak doktor povedal ze to neni este vyvinute typujem ze to bude baba.Moja doktorka povedala ze baby sa vevsinou skovavaju.A ved nech je to co chce len nech ste zdrave

aandreja
9. sep 2016

Tak aj ja som dnes bola na poradni a hlavne je ze sme obaja ok 🙂 mna sice dajako pobolieva pri cikani a dost mi tvrdne brucho tak mi dal ziadanku na dake testy ale upokojoval ma ze by to malo byt v norme.. tak som rada 🙂 a stale nevieme co to je lebo babo sedelo na zadocku a tiez tvrdil vraj je este skoro.. tak neviem ale kazdopadne v nedelu ideme do hlohovca tak mozno budeme potom uz mudrejsi 🙂

lalia87
9. sep 2016

@gulocka7888 no povedal,ze tuto by mal byt pisulak ale ze je to este skoro,ze to nevie presne. Vsetci mi vravia ze to bude chalan lebo mam take spicate brusko a ze to tak byvaju chalani 🙂
Ale presne baby,hlavne to zdravie,dnes som tam zazila smutnu vec a nie je nic dolezitejsie ako zdravie a o drobatko sa bojim po dnesku este viac ako doteraz.

petula2012
9. sep 2016

@fronili Ahoj, tiez sme boli vcera rano uz o siedmej s manzelom, este sme sa smiali ze budeme otvarat Lidl a uz tam pred nami cakalo 20 tehuliek na vecicky 😀 ale nieco sa nam tiez uslo...

lalia87
9. sep 2016

@buchta666 ja mam termin az 31.1. Myslela som,ze ci tam nebudeme naraz 🙂

gulocka7888
9. sep 2016

@lalia87 v ktorom tyzdni si bola ked ti to nevedel upresnit?Ak to bolo tak ako ja tak sami to zdadivne ze nebolo vidiet este.

veronikanellka171
9. sep 2016

Mne uz v 16tt povedala ze vyzera to na dievca, dnes znova aj ked bolo zle otocene dneska.. V 16tt uz lepsi lekar povie ze co to asi bude a potom by sa to malo potvrdzovat.. Kamaratkam trafili

lalia87
9. sep 2016

@gulocka7888 dneska som 19+4. Tak neviem,je aj tak cudne otocene 🙂 v podstate mi je to jedno co to je,skutocne,to len ta zvedavost 🙂

gulocka7888
9. sep 2016

@lalia87 a kedy si bola na sono naposledy?No nas sa tiez vrtel a tocil ale dvakrat doktorka sihla stopnut ked riztiahol nozky.No hadam na buduce uz upokoji tvoju zvedavost.

lalia87
9. sep 2016

@gulocka7888 naposledy som bola v 12tt. No ved nevadi,ja som len bola prekvapena z toho,ze nie je vyvinute a ze je skoro,pricom inym babam ovela skor povedia. O 3tyz.idem na 3D,tak uvidime 🙂

vuvi
10. sep 2016

Dievcata,len mne sa zda,ze casto chodite na ultrazvuk? Ja som bola v 12.tyzdni,teda zaciatkom jula a idem az teraz koncom septembra na 3d..medzi tym som bola dvakrát v poradni,kde sa ma len opytal,ci je vsetko ok a poslal ma domov. Preto ani nevieme co cakame,ale aspon sa to spolu s muzom dozvieme na tom 3d 🙂

lalia87
10. sep 2016

@vuvi ja som bola tiez v 12tt, teraz v 20tt a potom mam od doktorky napisane v 30tt a v 36tt. 3D som si tam sama dala.

julinka88
10. sep 2016

@aandreja ajoooj prosim ta na kolku ides do hx aj ja idem rano na pol 9

julinka88
10. sep 2016

@vuvi nie nezda aj ja chodim ken tak ako dokymu kaze a hradi poistovna takze tri krat za tehu ale vo stvrtok som si vyziadala soni aj si hi zaplatila stalo to zato vieme pohlavie😀

gulocka7888
10. sep 2016

No dievcata vo svajci je sono raz mesacne zadarmo cize plati poistovna.Myslim ze doktorka vie preco a ako casto treba pozriet maleho.Ked sa nieco nezda tak aj kazdy 2 tyzden.Zalezi od problematiky v tehu.

veronikanellka171
10. sep 2016

mne robila sono v 5tt, 11tt,16tt a teraz v 21tt.. vlastne kazdu poradnu skontroluje drobca.. teraz idem zasa v utorok ale to kvoli tomu ze to bol morfologicky ultrazvuk a male bolo skovane a chcela robit aj 3Đ a nemala ako kedze drobec bol za placentou skovany hlavickou

vuvi
10. sep 2016

Ja som mala ist na morfologicky teraz 20.teho,ale kedze som chcela aj 3d,tak sme sa s dr dohodli,ze to bude pod jednym spravene,3d aj morfo...mne sa to zda strasne dlha doba,tri mesiace nevidiet to moje male hopsadlo,takze preto som sklamana,ze je taky odstup medzi ultrazvukmi 🙂

fronili
10. sep 2016

No mne robi doki sono pri kazdej poradni neviem ci to je tym ze som bola pri prvom od 6 mesiaca PN nakolko mi hrozila nemocnica ale zatial zakazdym sono bolo. U mna su zatial ziadneckomplikacie neni az na krce v nohach co som mala ale uzivam Magne a krce na stranach v podbrusku niekedy velmi bolestive ale ze to je u kazdej tehulky individualne. A nie kazda to pocituje.

lalia87
10. sep 2016

A aky je vlastne rozdiel medzi tym morfo a 3D/4D? Ta moja doktorka mi nic nehovori,keby o tom necitam alebo mi kamosky nespomenu tak ani neviem a ani by som sa neobjednala na 3D. A to morfo teraz neviem co je,ja som myslela ze to je to iste.

zuzuk22
10. sep 2016

Fuj baby dnes po dlhej dobe asi nezapasovali ranajky....ledva som na wc stihla dobehnut. ..... Grc....:(

veronikanellka171
10. sep 2016

@zuzuk22 poznam ja som vcera rano grcala vo vani ked som sedela lebo odkedy som tehu mi vadi si umyvat tvar a vlasy :D

zuzuk22
10. sep 2016

@veronikanellka171 no to si neviem teda predstavit. Ti nezavidim. Mne byvalo zle asi aj 3 mesiace som len grcala...uz je do dobre len obcas ma to este chyti.... Uz mi kysne cesto na pecene buchty tak hadam mi z nich nebude zle 😅😛😛

copakabana
10. sep 2016

Je tu nejaka babenka, ktora zije a chce rodit vo Svajciarsku?
🙂 Na pokec

gulocka7888
10. sep 2016

@copakabana ahoj ja som vo svajciarsku a aj rodit budem tu

veronikanellka171
10. sep 2016

Baby viete mi poradit vybavicku? Oblecenie nie ale myslim flasky, cumliky, kremy, kolko latkovych plienok bude treba cca, drogeriu, tu vec na balenie na siroko (nespomenem si na nazov).. Atd atd chcem to mat vsetko na papieri a uz len skrtat.. Dakujem 🙂

nikolienkaa
10. sep 2016

@veronikanellka171
Ja som si cumliky,aj fľašky nakúpila len značku MAM,latkovyxh plienok mam 10biéych a asi 10 obrázkových len tak 😬😁 kozmetiku mam nakúpenú sebamed,nivea,hipp balenie na široko odporúča az ortopéd ak nebudú vyvinuté jazierka neviem rak som to čítala 😁

lalia87
10. sep 2016

@veronikanellka171 my mame v rodine zauzivane kupat v repikovom caji,takze za zaciatok ziadna kozmetika,potom chcem pouzivat hipp olejcek. Latkove plienky mam zatial asi 6novych a tiez asi 6 starsich. Flaskukupim iba jednu malu znacky Avent, na koliky krem pupik,potom uz len bepantenol a imazol, lieh 60% na pupcek,dudel chcem kupovat s oblym koncom,nie s tym zrezanym a neviem co by si este chcela vediet 🙂 potom teplomery,odsavacku na sopliky,noznicky s oblym koncom, kefa na vlasky

llnnaa123
10. sep 2016

@veronikanellka171 po narodeni sa odporuca len cistou vodou umyvat dost dlho,ja som mala pri dcerke v zasobe weledu samponik do kupela a mliecko. Potom ked sme zacali chodit plavat ked bola starsia tam mi tvrdili ze naj pre dieta su prirodne bio oleje. Odvtedy striedame,a je fakt ze nebyvala mastna ani po olejceku. Na ritku tiez weledu lebo sme mali latkove plienky a pri vacsich zacervenania sa osvedcil aj sudocrem. Mali sme aj bepanthen ale ten je dost drahy. A ak sa ti nechce zehlit veci prve mesiace predavaju dezinfekcny prasok do prania. My sme mali Miofresh. Pouzivam to na plienky ale teraz s 2 detmi pochybujem ze bude cas zehlit tak s tym budem prat doradu asi vsetko. Dudliky sme mali avent ale najprv bola dcerka bez aby sa naucila kojit poriadne a potom uz dudel nechcela tak neviem ci kvoli tvaru...

zuzuk22
10. sep 2016

@veronikanellka171 ja som tiez Oliho kupala velmi dlho len v cistej vode. Mozno aj do roka. A teraz mu kupujem dm sprchovi decky🙂 a nikdy som ho nenatierala ani ziadnymi kremami ani olejcekmi🙂

majaon
10. sep 2016

@veronikanellka171 Ahoj,tak plienky zalezi ci budes pouzivat len latkove alebo jednorazove,ja som mala pri Simonkovi Pampersky a latkovych mi stacilo 10 (pod hlavicku,na grckanie,do kociara...),co sa tyka kupania,detska dr mi predpisovala cisty lanolin - Oilatum a krasne aj vonal,to bolo uplne prirodne a po kupani zase cisty olivovy olej zn. Dr.Hoj,na ritku sa nam najviac osvedcil Bepanthen,ortopedicke nohavicky som mala najmensie cislo a ani som ich nevyuzila,kedze mal klbiky v poriadku,flasku aj cumel som mala tiez po jednom kuse,ale nebolo treba,lebo sme sa len cisto kojili a dudel vobec nechcel 🙂 tolko u nas,no kazdemu babatku vyhovuje nieco ine a myslim,si,ze to netreba s tou kozmetikou prehanat...a este prala som mu prvych par mesiacov v Persil Sensitive,bez avivaze,len trosicku octu na zmäkcenie,co som sa docitala na nete 🙂