icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
12. sep 2016

Toto sme my 🙂

julinka88
12. sep 2016

@fronili dakujeme😀
A aky si si kupila?

zardia27
12. sep 2016

@fronili aky akyyyyy? 🙂

lalia87
12. sep 2016

jaaaaaj uz aj spoluziacka z vysky dnes porodila syna jakubka... nech je uz januar, ja som z toho taka vylakana, moj prvy porod 🙂

aandreja
12. sep 2016

Ja uz by som tiez chcela mat toho svojho prveho vonku 🙂

nikolienkaa
12. sep 2016

Žienky zajtra uz idem na ten glukózovy test 😱snáď prežijeme 😁

gulocka7888
12. sep 2016

@aandreja myslim ze kazda z nas chce drzat ten svoj zazrak v naruci.Tie foto 3d vyzeraju inak tak komicky.Ako keby sme mali v bruchach alienov hihi.Este ze nas sa vrtel a doki nestihla urobit zaber.

lalia87
12. sep 2016

@gulocka7888 inak ja ako prava blondinka vzdy uvazujem, ci tie babatka tak naozaj vyzeraju alebo to robi to rozlisenie alebo neviem co 🙂 pri nazve alien som sa z chuti zasmiala 😀

gulocka7888
12. sep 2016

@lalia87 aj ja ked mi to povedala doktorka.Sa hybal nemohla zachytit a ked sa podarilo tak rozmazane fakt ako alien.

fronili
12. sep 2016

@veronikanellka171 rano odfotim ked bude lepsie svetlo😊

fronili
12. sep 2016

@julinka88

@zardia27
Rano hned odfotim a poslem uplne som zabudla pofotit😊

fronili
12. sep 2016

Cakala som na manzela tak mi to nedalo prikladam foto kocika je to Stokke trailz-nakoniec zvytazil a som naozaj rada za tuto volbu neviem sa dockat ked vyrazime na cestu😍
Prikladam aj foto bruska

nikolienkaa
13. sep 2016

@fronili krásny ja mam úplne rovnaký kúpený aj ta farba black Melange budeme si hovoriť skúsenosti 😁

zardia27
13. sep 2016

@nikolienkaa
@fronili
Nebudete verit ale toto bol moj sen 🙂 takze minuly tyzden som ho objednavala 😀 budeme mat deep blue hlboku vanicku a creme
Melange sportovu cast 🙂

julinka88
13. sep 2016

@fronili pekny prve som aj ja nad nim uvazovala
Ake brušenko uz vies co cakate?

nikolienkaa
13. sep 2016

@zardia27 no super krásny aj m sme rozmýšľali nad modrým ale nakoniec šedá zvíťazila 👌 takej istej farby aj športovú časť mam 🙂 ked sme si ho niesli domov z obchode uz nedočkavý som bola kedy ho otvorím a to je jedna báseň sa snom predchádzať....úplne ľahučký ,perfektne sa snom manipuluje .,ale autosedacku mam izi go sleep a je dosť ťažká uvidíme 😂

nikolienkaa
13. sep 2016

Inak ženy glukózovy test za mnou 👌 prežila som to ,je to ako Sprite bez bubliniek teplý ... 😁🤔

zardia27
13. sep 2016

@nikolienkaa tak ja si nan este pockam 🙂 volali z obchodu, ze maju termin porodu januar, tak ci nechcem posunut termin dodania, ze by to uskladnili 🙂 tak som to supla na november 🙂 ale dobre, lebo u nas by zatial zavadzal 🙂

fronili
13. sep 2016

@nikolienkaa
@zardia27
@julinka88 no super to sme sa zhodli uplne 😊 pri tomto kociku sa uz neobavam nasho terenu k domceku ked sa prestahujeme.to bola moja najväcsia obava.z vyberom som zatial velmi spokojna uvidime ked zacneme brazdit cesti.
Buduci tyzden v stredu ideme na 3D do Hlohovca tak pevne dufam ze sa nam uz ukaze pretoze nevieme co to bude zatial ale uz by som rada nakupovala😂ak to bude opät chlapec tak vela nemusim kupovat pretriedim po Simonkovi co mam.A ak by to bolo dievca moje nakupne srdce zosalie.😅

fronili
13. sep 2016

@zardia27 aj u nas zavadzia 🙉🙈uz nech sa naozaj prestahujeme ale na to si pockame este do decembra asi.

@zardia27 ja idem 6.10. Na glukozu. Ale pamätam si ze pri Simcovi mi to vobec nevadilo.😊nebolo to take strasne ako mi kazdy rozpraval.

zardia27
13. sep 2016

@fronili to verim 😀 ja by som zosalela z tych satociek roznych :D

majaon
13. sep 2016

@fronili Aj ja uz saliem 😀 😀 kedze vieme,ze budeme mat dievcatko - Mišku,tak som zostala posadnuta ruzovou farbou na vecickach 😀 Ale doma ponosi aj po braskovi a inak tu v bazariku sa daju kupit krasne,zachovale a lacne veci 😉

sandri
13. sep 2016

@fronili aj ja idem 6.10. na glukozu 🙂

zuzuk22
13. sep 2016

Baby zajtra rano ma caka zubar....typujem ze bude trhat....zub ma sice uz neboli 2 tyzdne ale okolo mam hnis trochu takze sa tesim 😪

julinka88
13. sep 2016

@zuzuk22 drzim palce aj ja by som sa mala uz objednat mam kaz a nedorobeny zub
Snad mozem dat injekciu drzim palce

zuzuk22
13. sep 2016

@julinka88 dakujem 🙂 no bez inekcie by som si nedala veru trhat....😦 a podobne tiez drzim palce 🙂

veronikanellka171
13. sep 2016

Nasa Vikinka 😍Dolu pusa nos a ruky cez oci

lalia87
13. sep 2016

Ahojte maminu,akurat som sa objednala na predporodnu pripravu,uz hned zajtra zacinam,no velmi sa tesim 🙂 aspon nebudem doma krochnit,lebo dnes som uz 4ty den doma zavreta,ak neratam to,ze chodim len psa vencit :D

veronikanellka171
13. sep 2016

@lalia87 ahoj a co to stalo a kolko krat sa chodi? 🙂

lalia87
13. sep 2016

@veronikanellka171 neviem veru co to bude stat 🙂 zajtra sa dozviem,nepytala som sa,ale na nete bolo okolo 60€, zalezi ajod poistovne. Zajtra budem mudrejsia a cvicenie by malo byt raz za tyzden,teraz sme sa dohodli len na zajtra a bud.stredu tak uvidim. Malo by to byt okolo 10hodin,jedna hodina za tyzden.