icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
13. sep 2016

@zuzuk22 ja idem v nivebri este na prehliadku zubarke a potom si dam spravit minikazi po porode.ale vobec nezavidim ja bez inekcie zubara vobec

fronili
13. sep 2016

@majaon no ja by som ruzovej tiez prepadla keby bolo dievca.no uvidime co to v brusku mam😊

gulocka7888
14. sep 2016

@zuzuk22 ahojky.Ako si dopadla u zubara?Dufam ze bezbolestne zubok von a ty konecne pokoj.Rychle zahojenie prajem

cookiee
14. sep 2016

@nikolienkaa
ahoj, ja som bola včera na glukózovom teste.
Ako zvládla si to?
No mne bolo neuveriteľne zle, na vracanie ma napínalo.... 😢
Ale oddychovala som a pila vodu tak už potom v poho a keď som čakala na sestričku kým mi zoberie krv tak mi na chodbe tiež prišlo zle..... 😢
Ale nejako som to rozdýchala na vzduchu.
Už máš výsledky?

nikolienkaa
14. sep 2016

@cookiee mne neprišlo zle naštastie nikde som sa obávala veľmi ...lebo uz dom raz odpadla ale šla som s mužom a bola som pri otvorenom okne a som stale brblala tak mi rychlo prešiel čas 😁😁 uz mam vysledky 👌nemam žiadny ani len nabeh na cukrovku ,... Po vypití z krvi po 2 hod. Som mala klasiku 4 cukor ...tak hor sa do cukrárne 😂
Ty uz tiež vies vysledky ?

nikolienkaa
14. sep 2016

Žienky a musí sa ísť zubarke počas tehltenstva ci nemusí ? Ja som este nebola 😁

sandri
14. sep 2016

@nikolienkaa mala by si ist. Dokonca az 2x 😀 ale zalezi, akeho mas zubara, ak mas sukromneho, ktory nerobi na poistovnu, tak ti to moze byt jedno... ak ti ale poistovna hradi aspon cast vykonov, tak by si mala ist minimalne raz. Ja idem buduci tyzden, ale len preventivne, pretoze sa mi zvyknu odvapnovat zuby, ked nepijem dost mlieka a pri tomto tehu mi na zaciatku byvalo z mlieka strasne zle, tak som ho uplne vylucila. Tak nech viem, ci sa to odzrkadlilo na zuboch alebo nie...

nikolienkaa
14. sep 2016

@sandri aha tak, no mnenhrsdi všetko poisťovňa u mojej zubarky ,....

sandri
14. sep 2016

@nikolienkaa tak utekaj k zubarovi 😀

lalia87
14. sep 2016

Ja nad tym zubarom velmi uvazujem,kedze ja ked si aj umyvam zuby tak ma nenormalne napina a neviem ci predstavit ze sa mi tam ma hrabat,vsak ho ovraciam. Kvoli comu vlastne sa ma k nemu ist?

nikolienkaa
14. sep 2016

@sandri ale nechcem jej ukazovať zuby 😂 stačí dačo jej podpísať ? Netreba nič do tehotenskej knižky ze

lalia87
14. sep 2016

@nikolienkaa ja mam v tehotenskej perom v jednej kolonke napisane zub.lekar,vseob.lekar...a tam mi maju cosi napisat

petulik1991
14. sep 2016

Baby, ja sa tak uz tesim na ten Januar a hlavne to ch em mat cim skor za sebou v stasti a zdravi 🙂 Ja uz mam kocik ready, uz len dat do nej malu Elianku a vyrazit do ulic bagrovat hahha. Samozrejme, ze som posadnuta momentalne ruzovou 😂

zuzuk22
14. sep 2016

@gulocka7888 dakujem. No 3 hodiny som cakala v cakarni ....a ked som sa konecne dostala dnu tak trhat ...akosom si aj myslela....nastastie to nebolelo ...s inekciou.....ale 3 4 dni jest len kasovite jedlo , polievky kym sa to zahoji aby sa mi tam jedlo nedostalo lebo ze tam mam dieru jak svet po tom zube....mi to este precistoval aj koli hnisu co som tam aj mala....zatial este asi ucinkuje este trochu inekcia sa bojim aby ma to potom moc nebolelo kedze ani poriadne nic od bolesti nemozem ....a vyplachovat repikom od zajtra aj curasept taku vodu ustnu som si na to kupila ze 2 dni s tym vyplachovat....ze mam mat kludovy rezim teraz ....ze mozem mat aj horucku z toho dnes zajtra....ale pri mojom malom moc kludovy asi nebude.... Ze antibiotika mi nemoze predpisat tiez ...len po dohode z gynekologom....ze keby neni dobre. Mam prist ...dufam ze nebude treba....😥

zuzuk22
14. sep 2016

Akotehu by sa malo ist k zubarovi 2 x ale ked nepojdes nic sa nedeje....ja som s prvym ked bola tehu som nebola a nikto minic nepovedal....ani teraz by som mozno nesla len som musela....:(

sandri
14. sep 2016

@nikolienkaa a preco mu nechces ukazovat zuby? To sa tak velmi bojis? Raz rocne by si aj tak mala chodit k zubarovi, tehotna si od maja, cize ak si nebola dovtedy u zubara, ber to ako klasicku preventivku 😉

nikolienkaa
14. sep 2016

@sandri tehotna som od apríla a uz som na preventívke bola začiatkom roka mech to mam z krku 🙂 a nemávam žiadne problémy so zubami takze nepchal sa tam nasilu 😁 a mam z tadiaľ zle skúsenosti zubarku mame na najvyššom poschodí tu v ZM a jeden na hlavu tam chodieval si onanovať ,pravdaže dva razy som mala naňho "šťastie"

zuzuk22
14. sep 2016

@nikolienkaa zabakovu???

nikolienkaa
14. sep 2016

@zuzuk22 áno 😩😏

lalia87
14. sep 2016

@zuzuk22 hadaj co varim :P

zuzuk22
14. sep 2016

@lalia87 no daj 🙂 teraz ides provokovat ty ? 🙂 este ked jestcteraz nemozem....dnes som na jogurtovom napoji a 10 lyzic vody z polievky cely den.....

lalia87
14. sep 2016

@zuzuk22 nie neprovokujem ;) ty si s tym minule provokovala..kapustnicu :D ze budem ju robit zajtra a reku nudim sa,idem cil 🙂 och,aky mas dietny rezim :(

zuzuk22
14. sep 2016

@nikolienkaa tiez som k nej chodila a uz nikdy viac... Leniva je strasne.... Ked som bola u nej naposledy pred cca 6 rokmi robila mi zub sak to v pohode ale pytam sa jej ci mam este nejaky kaz ona ze nie vsetko v poriadku....a o tyzden na to som sla do nr s priatelom s nim k jemu zubarovi a som si tam do kresla aj ja sadla sak nech ma pozre aj on co mi povie ....a bol zhrozeny....ze kedy mi naposledy cistili zubny kamen. .... A ja ze nikdy ....nechapal....hned ma objednal....a nic ine som nepocula len kaz...kaz...kaz...kaz...kaz...az mi ostalo zle....hned aom bola zabakovej po kartu a od vtedy chodim sem a je to super zubar.... 100 a 1 ...sice tu si doplacam a u zabakovej nikdy nic ale nelutujem teda....

zuzuk22
14. sep 2016

@lalia87 jaj no dala by som si veru este 🙂 mnam 🙂
No teraz musim mat dietny rezim koli tomu zubu co mi dnes trhal.... Aj 3-4 dni ... :( dieru tam mam po tom zupe jak hovado...kym sa mi to stiahne....aby sa mi do toho nedostalo jedlo....

lalia87
14. sep 2016

@zuzuk22 a neboli ta to? Lebo ze co potom keby to nahodou zacne boliet,jauajz. No tak ty zas nebudes najblizsie dni priberat,len aby ti zase spatne nebyvalo ked budes malo malo papanice v bruchu :(

zuzuk22
14. sep 2016

@lalia87 nodufam ze mi nebude zasa zle byvat...staci ze tuto sobotu som zasa prevracala a nic v sebe neudrzala a to vsetko koli ranajkam ktore nezapasovali....
No chvala bohu ma to neboli velmi ...da sa to zniest....len nemozem este ani poriadne rozpravat usta otvarat len tak mierne....lebo potom ma to boli viacej....

fronili
14. sep 2016

Babi mavate take obdobie ze sa zobudite a vobec nepocitujete hlad alebo nemate na nic na svete chut?ja zhem potom len nieco s povynosti aby mi zle nebolo od hladu.nakolko ma zas rozboli hlava ked sa nenapapam ☹ alebo zhem dve tri lyzice niecoho a dost a za chvilu som zas hladna.Pri Simcovi som to nemavala.

veronikanellka171
14. sep 2016

@fronili ja to mam od 6tt, malokedy mam ze fakt chut na nieco, vacsinou s povinnosti jem

gulocka7888
14. sep 2016

@fronili no hlad nemavam.Pocas dna ano stane sa ale inak nie.Ale my papame pekne.Ked som v praci tak aspon ovocie akebo nieco male aby mi zle nebolo od hladu.

veronikanellka171
14. sep 2016

Baby ja vela krat grcam vo vani ked sa sprchujem, bud ked mam stres pred lekarkou co mam vzdy, alebo vecer ked sa sprchujem a umyjem si tvarim.. Sedim vygrcam sa a sprchujem dalej.. Ano nechutne ale keby mam utekat na wc nestihnem a drahy sa mi vzdy smeje ako tam sedim a mam dvojitu sprchu 😀