icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikanellka171
14. sep 2016

Ale napr rano vzdy ma napina, musim sa prekonat daco dat do ustu a jak to prehltnem zrazu hlad a nic mi neni..

lalia87
14. sep 2016

@veronikanellka171 no to mas zato,lebo malo jest a nemas nic v zaludku a ten zmycha naprazdno. Ja som to tak mala do 3 a pol mes. Musela som sa nutit nieco zjest,ale potom som sama prisla na to,ze mi to pomoze ked sa najem

majaon
14. sep 2016

Baby mne tiez rano nic nechuti,alebo aspon nie to co mame doma 😀 jem tiez len preto,aby mi nebolo blbo...Inak som si dnes zadovazila kamarata na spanie - tehu-kojenecky vankus,sice ma stal 45 euri,ale nebanujem,je plneny tymi gulickami a je super,uz som skusala,tak sa tesim aj na noc 😀 A aj pre babulku bude fajnovy 😉

17crystal
14. sep 2016

Ahojte babuľky tehuľky. Mám januárovú slečnu ale ročník 2016, ak by ste chceli nejaké oblečko. Mám niečo v bazáriku tu na MK no veľa toho nemám ani pofoteného. Postupne bude však pridávať. Ak by bol konkrétny dopyt nemám problém poslať aj mms... alebo cez FB messinger. Tak príjemné tehuľkovanie. A veľa šťastia na deň D 😉

fronili
14. sep 2016

@majaon ja mam kojenecky vankus po Simcovi a uz si aj manzel aj maly zamilovali😂ale teraz patri opät mne nakolko inak uz ani spat neviem

lalia87
14. sep 2016

@zuzuk22 fuj aj s nevolnostami. Ja nechapem ako niekto si vytrpi toe nevolnosti do špiku kosti a niekto nic :D je to nefer. Ja som mala vcera taky predychavaci den,rano som sa poriadne nenajedla,len taky puding a studeny bol a do pol hod mi tak zle ostalo,som len predychavala.

cookiee
14. sep 2016

@nikolienkaa
Tak to je super, že si to prežila v pohode 🙂
Ja som si dnes volala za výsledok a mala som 4,6 tak mi povedali, že je to v norme tak som veľmi rada 😀
A k tomu zubárovi radšej choď aspoň raz za tehotenstvo, aspoň na preventívnu prehliadku. Mne tiež zubár napísal do knižky a aj on si zapísal do mojej karty. Potom si môžeš skontrolovať stav počas tehu a po tehu....

cookiee
14. sep 2016

@majaon
aj ja som si asi pred mesiacom kúpila podobný vankúš a keď ho uvidel manžel tak si začal robiť srandu, že či ho chcem vymeniť?
Ale je to príjemné si v noci vyložiť nohu na neho... 🙂
Dúfam, že aj pri malom ho využijem 😝
Máte skúsenosti niektorá s takýmto vankúšom pri kojení?

zuzuk22
14. sep 2016

@lalia87 no ale aspon nam uz nieje zle nonstop ako este to bolo donedavna lebo to bolo hrozne.....

kwr
15. sep 2016

@cookiee ahojte, ja som vankus plne vyuzila pri mojom spani, kojeni, a ked bol Os ar uplne malucky tak som ho vankusom oblozila ked lezal na sedacke, cize sluzil ako zabrana, takisto v postielke ked chcel mat pocit ze je ohraniceny...mam kupeny novy aj pre dalsie mimco, som spokojna🙂

nikolienkaa
15. sep 2016

Dneska som si objednala 😍❤️👪 je v neskutočnej akcii zo 150€ ! na 59€. 👌

majaon
15. sep 2016

@fronili
@cookiee No ako som sa tesila na noc,tak som sa dotesila,akoze vankus super,ale maly mi nachladol a v noci bol kazdu chvilku hore,co mal plny nos ☹ ze zakon schvalnosti...ja som ten vankus pri Simonkovi nemala,tak neviem ako sa pouziva pri kojeni,urcite vyskusam a malinkej budem tiez z neho robit zabrany a zevraj je dobre ho ani neprat potom bude babo citit maminku 😉

fronili
15. sep 2016

@lalia87 mne napriklad pri Simonkovi nic nebolo ani len naznak nevolnosti.Ako keby som ani tehu nebola.Az v 6 mesiaci prisli problemi ale ineho druhu.
V tomto tehu od zaciatku silna bolest zaludka od rana do vecera ale nemusela som vracat len zaludok ma bantoval.Preto obdivujem babi ktore si to naozaj odgrcaju a niektore az do konca naozaj nezavidim.

fronili
15. sep 2016

@cookiee ha som vankus pri kojeni vobec nevyuzila ani neviem preco😅

fronili
15. sep 2016

@nikolienkaa je naozaj krasny maju aj ine farby prezrad stranku😉

fronili
15. sep 2016

@majaon jaj skore uzdravenie drobcovi.my sme boli cely august chori skoro bola to hrôza🙁

nikolienkaa
15. sep 2016

@fronili ved tam je ze z ktorej 🙂 ...priamo z elodiedetails.com

julinka88
15. sep 2016

Caute baby dnes som nakupila malej oblecko uz nam chyba iba par kuskov a je vybavena😀

julinka88
15. sep 2016

Som sa vyblaaznila 😀😂

lalia87
15. sep 2016

Prosim vas kedy sa uz ma ochladit? Exploduje mi hlava uz druhy den,z toho ma aj napina,len lezim a lezim a nic. Idem sa pokusit vypit slabu kavu ci to pomoze na hlavu a dufam,ze sa z nej pogrciam :(

nikolienkaa
15. sep 2016

@lalia87 od soboty ma byt uz od 22 a nižšie chladnejšie

fronili
15. sep 2016

@julinka88 waaau parada ta ruzova😍aj ja uz by som chcela nakupovat ale do stredy nusim pockat.

fronili
15. sep 2016

@lalia87 zevraj v sobotu ma prsat cudujem sa ze moja hlava je este oki.akonahle ma prsat som odpisana hlava na prasknutie je to strasne.a mavam to hlavne september oktober noveber aj ked som neni tehu.zacalo to po Simonkovom pôrode.

lalia87
15. sep 2016

@nikolienkaa dakujem,bodaj by
@fronili mna nikdy nebolievala hlava a teraz byvam taka hakliva ze katastrofa. Uz od vcera podveceta ma vkuse boli,zobudzam sa a uz mi tam pulzuje tep vsade,som myslela ze v noci bude prsat lebo ajmraky isli a prd. A teraz sa zas zbiehaju mraky ale neprsi a ja presne v takomto pocasi umieram. Sttasne zacinam byt alergicka a uhundrana odvcera :( lebo len lezim vkuse,o chvili aj zhnijem,nikam nechodim,na nikoho nemam naladu a tak by som vypadla kdesi :(

fronili
15. sep 2016

@lalia87 môj problem je ze si lahnut nemôzem to by sa pri Simcovi vobec nedalo.Sbazim sa mu kazdy den robit niaky program ale uz som niekedy zufala.vcera sme boli autobusom na zmrzke tak mal zmenu

lalia87
15. sep 2016

@fronili jej aki ste podareni 🙂 zlatusikovia. Mne sa snazi robit program moja segra,uz dva dni sme dohodnute ze sa dnes ideme napraskat do mekaca a do kina a ja nie som schopna si ist ani vlasy umyt co ma nadrapuje :D ale vcera som bola na predpor.priprave cvicit,tak aspon nejaky pohyb som mala

fronili
15. sep 2016

@lalia87 ďakujeme.Boze kino a mejac teraz?Hned by som sla aj ked mekac mozno tak raz za pol roka ale väčšinou to skonči pri zmrzke MC flury😍

lalia87
15. sep 2016

@fronili ja som doteraz mekac jedla mozno tak raz za rok :D ale teraaaaaz... 🙂 🙂 vsetko co je nezdrave je najlepsie 🙂

zuzuk22
15. sep 2016

@lalia87 a ako bolo na tom cviceni? Co ste tam robili ?

lalia87
15. sep 2016

@zuzuk22 dobre bolo 🙂 cvicili sme dychanie a natahovanie svalstva aby neochablo a hlavne panvove dno. A co som sa nove dozvedela je to,ze sa nemoze v tehu lezat na chrbte s natiahnutymi nohami 🙂