Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 no to mas zato,lebo malo jest a nemas nic v zaludku a ten zmycha naprazdno. Ja som to tak mala do 3 a pol mes. Musela som sa nutit nieco zjest,ale potom som sama prisla na to,ze mi to pomoze ked sa najem
Baby mne tiez rano nic nechuti,alebo aspon nie to co mame doma 😀 jem tiez len preto,aby mi nebolo blbo...Inak som si dnes zadovazila kamarata na spanie - tehu-kojenecky vankus,sice ma stal 45 euri,ale nebanujem,je plneny tymi gulickami a je super,uz som skusala,tak sa tesim aj na noc 😀 A aj pre babulku bude fajnovy 😉
Ahojte babuľky tehuľky. Mám januárovú slečnu ale ročník 2016, ak by ste chceli nejaké oblečko. Mám niečo v bazáriku tu na MK no veľa toho nemám ani pofoteného. Postupne bude však pridávať. Ak by bol konkrétny dopyt nemám problém poslať aj mms... alebo cez FB messinger. Tak príjemné tehuľkovanie. A veľa šťastia na deň D 😉
@nikolienkaa
Tak to je super, že si to prežila v pohode 🙂
Ja som si dnes volala za výsledok a mala som 4,6 tak mi povedali, že je to v norme tak som veľmi rada 😀
A k tomu zubárovi radšej choď aspoň raz za tehotenstvo, aspoň na preventívnu prehliadku. Mne tiež zubár napísal do knižky a aj on si zapísal do mojej karty. Potom si môžeš skontrolovať stav počas tehu a po tehu....
@cookiee ahojte, ja som vankus plne vyuzila pri mojom spani, kojeni, a ked bol Os ar uplne malucky tak som ho vankusom oblozila ked lezal na sedacke, cize sluzil ako zabrana, takisto v postielke ked chcel mat pocit ze je ohraniceny...mam kupeny novy aj pre dalsie mimco, som spokojna🙂
@fronili
@cookiee No ako som sa tesila na noc,tak som sa dotesila,akoze vankus super,ale maly mi nachladol a v noci bol kazdu chvilku hore,co mal plny nos ☹ ze zakon schvalnosti...ja som ten vankus pri Simonkovi nemala,tak neviem ako sa pouziva pri kojeni,urcite vyskusam a malinkej budem tiez z neho robit zabrany a zevraj je dobre ho ani neprat potom bude babo citit maminku 😉
@lalia87 mne napriklad pri Simonkovi nic nebolo ani len naznak nevolnosti.Ako keby som ani tehu nebola.Az v 6 mesiaci prisli problemi ale ineho druhu.
V tomto tehu od zaciatku silna bolest zaludka od rana do vecera ale nemusela som vracat len zaludok ma bantoval.Preto obdivujem babi ktore si to naozaj odgrcaju a niektore az do konca naozaj nezavidim.
@nikolienkaa je naozaj krasny maju aj ine farby prezrad stranku😉
@fronili ved tam je ze z ktorej 🙂 ...priamo z elodiedetails.com
Prosim vas kedy sa uz ma ochladit? Exploduje mi hlava uz druhy den,z toho ma aj napina,len lezim a lezim a nic. Idem sa pokusit vypit slabu kavu ci to pomoze na hlavu a dufam,ze sa z nej pogrciam :(
@lalia87 od soboty ma byt uz od 22 a nižšie chladnejšie
@nikolienkaa dakujem,bodaj by
@fronili mna nikdy nebolievala hlava a teraz byvam taka hakliva ze katastrofa. Uz od vcera podveceta ma vkuse boli,zobudzam sa a uz mi tam pulzuje tep vsade,som myslela ze v noci bude prsat lebo ajmraky isli a prd. A teraz sa zas zbiehaju mraky ale neprsi a ja presne v takomto pocasi umieram. Sttasne zacinam byt alergicka a uhundrana odvcera :( lebo len lezim vkuse,o chvili aj zhnijem,nikam nechodim,na nikoho nemam naladu a tak by som vypadla kdesi :(
@fronili jej aki ste podareni 🙂 zlatusikovia. Mne sa snazi robit program moja segra,uz dva dni sme dohodnute ze sa dnes ideme napraskat do mekaca a do kina a ja nie som schopna si ist ani vlasy umyt co ma nadrapuje :D ale vcera som bola na predpor.priprave cvicit,tak aspon nejaky pohyb som mala

Ale napr rano vzdy ma napina, musim sa prekonat daco dat do ustu a jak to prehltnem zrazu hlad a nic mi neni..