icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

buchta666
15. sep 2016

@lalia87 coze?? ja len tak spavam. a preco sa tak nemoze??

zuzuk22
15. sep 2016

@lalia87 a to uz preco ? Ja tak stale lezim ....😁😁😁

fronili
15. sep 2016

@lalia87 ano a mne dokonca pri Simcovi dovolili soat len na jednej strane aby mi netlacil na niake organi ale neviem sa rozpamätat na ktorej musim sa opytat😅

lalia87
15. sep 2016

@zuzuk22 @buchta666 @fronili neviem vam to takto vysvetlit cez pismena. Skuste si lahnut a dat si jednu ruku pod zadok a druhu do tej priehlbinky ako su krize. Ked si natiahnete nohy a potom skrcite nohy uvidite rozdiel ako budete mat chrbat a zadok a kedy vam co bude viac tlacit na tie ruky. Ide o panvove dno a okyslicovanie babatka. Ked su natiahnute nohy,zle je okyslicene. A ano,malo by sa spat len na jednom boku,lebo na druhom je nejaky bod,na ktory ked babo zatlaci tak moze sposobit neprijemnosti. Ale tak ja spavam an na jednom aj na druhom boku 🙂

zuzuk22
15. sep 2016

@lalia87 tak ale mozem lezat aj spat na chrbate len musim mat pokrcene nohy . nie ?

lalia87
15. sep 2016

@zuzuk22 ano na chrbate sa moze lezat,len nohy ze vraj nemaju byt natiahnute,lebo vtedy sa zle okyslicuje mrňa 🙂

zuzuk22
15. sep 2016

@lalia87 aspon ze tak 🙂 dakujem 🙂

lareina
15. sep 2016

Na ľavej strane by sa malo spať, tak má bábo najviac kyslíka aj organom to kvôli gravitácii uľahčuje funkciu

petulik1991
15. sep 2016

Ano, na lavej strane by sa malo co najviac spavat 🙂 ja aj na pravej, no ale snazim sa viacmenej na tej lavej. Niekedy sa pretocim aj na chrbat, ale iba na chvilu. Inak na chrbate vam babo vahou tlaci na nejaku tepnu a moze sposobit problemy. Tiez sa babo vtedy spravne nedokyslicuje

veronikanellka171
15. sep 2016

Baby mam otazku.. Od jula som citila nieco zvlastne na pravej strane stehna na pravej nohe, akoby zila alebo neviem (svaly a kosti nie). Neriesila som ale asi posledne 3noci sa mi stane ze: necitim si pravu nohu, neviem sa s jej pomocou prevalit na druhu stranu, a ked chcem ist na wc nemam sancu lebo pravu nohu akoby som nemala, boli ma stehno a keby dam na nu vahu tak spadnem.. Po minutke statia to povoli a troska boli ale viem chodit.. Mama mi povedala ze asi mi mala tlaci na nejaky nerv ale neviem uprimne, nakolko neni to sval ani kost a na rentgen ist nemozem :(

petulik1991
15. sep 2016

@veronikanellka171 Bud malinka tlaci na nerv alebo ako sme spominali vyssie. Netravis pocas dna vela casu na chrbate alebo nespavas tak?

veronikanellka171
15. sep 2016

@petulik1991 praveze spavam len na boku a v noci sa asi 50x pretocim a cez den ani moc nejsom doma, ale ak som lezim na chrbte vacsinou ale zasa nie nejak vela, iba ked pozeram nieco v telke napr.

zuzuk22
15. sep 2016

Dnes prvy krat aj priatel citil uz konecne pohyby 🙂 sa to zacina rozbiehat kazdym dnom viac a viac 🙂 je to nadherne 🙂

zuzanadrabikova
15. sep 2016

@zuzuk22 ktorý tt si?

zuzuk22
15. sep 2016

@zuzanadrabikova 21tt plus 4 dni

veronikanellka171
15. sep 2016

Aj moj minule citil uz 🙂 mne sa brucho hybe stale vecer

zuzuk22
15. sep 2016

@veronikanellka171 mne aj vecer aj cez den :( aj teraz 🙂

veronikanellka171
15. sep 2016

Aha tu nejdu videa, skoda :(

fronili
15. sep 2016

@veronikanellka171 ja som to mala pri Simonkovi v tehu ale v ruke doki ma poslal na neurologiu nic mi nezistila len povedala ze ak to neprede po porode mam prist.

fronili
15. sep 2016

@veronikanellka171 u mna je vzdy najaktivnejsie vecer a v noci.a kazdym dnom silnie😍je to krasne vzdy sledujem ako sa mi brucho nadvyhuhe aj teraz😊

veronikanellka171
15. sep 2016

@fronili ano aj moja, rano ked sa zobudime ale vecer je to cista disko slecna :D

zuzanadrabikova
15. sep 2016

@zuzuk22 ja som podľa koníka mala v utorok 21tt a zatiaľ nič viditeľné

majaon
15. sep 2016

@fronili dakujeme,uz sa to zhorsilo na kasel a aj teplota,takze zajtra smer doktorka 😒 casto byva chory a to este ani do skolky nechodi,hruza...

@lalia87 ja uz sa tak tesim,ked sa ochladi,tiez som z toho tepla vycerpana a hlava ma dnes bolela,hadam uz bude prsat 😝

lalia87
15. sep 2016

Toto sme my po mc donalde,veterniku a puncaku :D :D vravim,ze to male bude po tatovi lebo ked som jedla mekac,tak som mala hotove kolotoce v brusku :D

zuzuk22
15. sep 2016

@lalia87 jeej krasne brusko. 🙂 taky veternik by som si veru dala hned 😅

zuzuk22
15. sep 2016

@zuzanadrabikova neboj to pride zo dna na den jak nic 🙂 aj u mna to tak bolo 🙂

lalia87
15. sep 2016

@zuzuk22 dakujem 🙂 ja som uz pachtila za nejakym zakuskom, a dali sme so segrou napolku a takee to bolo sladkeee a velkeee..sa segrin frajo smial ze jak to po mekaci aj vieme zladovat :D bud.tyzden nechcem vidiet tu vahu na poradni 🙂

kwr
15. sep 2016

@fronili aj ja som to mala pri prvom aj teraz, syndrom karpalneho tunela, ked som si necitila ruky v noci- ked maly plakal musela som si najprv sadnut a pockat kym sa mi vrati cit🙂 babo tlaci na nervy, po porode mi to zmizlo, neprijemne ale da sa s tym zit tych par mesiacov...

veronikanellka171
16. sep 2016

No vecer mala malinka cistu diskoteku v brusku.. A skusila som nespat na chrbate iba na boku, no a noha v noci nebolela tak uvidime zasa dnes

gulocka7888
16. sep 2016

Baby pomoc.Nadcha a bilest hrdla.Dajte rady co mozem a co je dobre na uvolnenie nosa.Vopred dakujem za rady.Len sa inhalujem naparujem nad harmancekom.Pomaha ale len ked prestanem zas som tam kde pred tym.