Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@zuzuk22 @buchta666 @fronili neviem vam to takto vysvetlit cez pismena. Skuste si lahnut a dat si jednu ruku pod zadok a druhu do tej priehlbinky ako su krize. Ked si natiahnete nohy a potom skrcite nohy uvidite rozdiel ako budete mat chrbat a zadok a kedy vam co bude viac tlacit na tie ruky. Ide o panvove dno a okyslicovanie babatka. Ked su natiahnute nohy,zle je okyslicene. A ano,malo by sa spat len na jednom boku,lebo na druhom je nejaky bod,na ktory ked babo zatlaci tak moze sposobit neprijemnosti. Ale tak ja spavam an na jednom aj na druhom boku 🙂
Na ľavej strane by sa malo spať, tak má bábo najviac kyslíka aj organom to kvôli gravitácii uľahčuje funkciu
Ano, na lavej strane by sa malo co najviac spavat 🙂 ja aj na pravej, no ale snazim sa viacmenej na tej lavej. Niekedy sa pretocim aj na chrbat, ale iba na chvilu. Inak na chrbate vam babo vahou tlaci na nejaku tepnu a moze sposobit problemy. Tiez sa babo vtedy spravne nedokyslicuje
Baby mam otazku.. Od jula som citila nieco zvlastne na pravej strane stehna na pravej nohe, akoby zila alebo neviem (svaly a kosti nie). Neriesila som ale asi posledne 3noci sa mi stane ze: necitim si pravu nohu, neviem sa s jej pomocou prevalit na druhu stranu, a ked chcem ist na wc nemam sancu lebo pravu nohu akoby som nemala, boli ma stehno a keby dam na nu vahu tak spadnem.. Po minutke statia to povoli a troska boli ale viem chodit.. Mama mi povedala ze asi mi mala tlaci na nejaky nerv ale neviem uprimne, nakolko neni to sval ani kost a na rentgen ist nemozem :(
@veronikanellka171 Bud malinka tlaci na nerv alebo ako sme spominali vyssie. Netravis pocas dna vela casu na chrbate alebo nespavas tak?
@petulik1991 praveze spavam len na boku a v noci sa asi 50x pretocim a cez den ani moc nejsom doma, ale ak som lezim na chrbte vacsinou ale zasa nie nejak vela, iba ked pozeram nieco v telke napr.
Dnes prvy krat aj priatel citil uz konecne pohyby 🙂 sa to zacina rozbiehat kazdym dnom viac a viac 🙂 je to nadherne 🙂
@zuzuk22 ktorý tt si?
@zuzanadrabikova 21tt plus 4 dni
@veronikanellka171 mne aj vecer aj cez den :( aj teraz 🙂
Aha tu nejdu videa, skoda :(
@veronikanellka171 ja som to mala pri Simonkovi v tehu ale v ruke doki ma poslal na neurologiu nic mi nezistila len povedala ze ak to neprede po porode mam prist.
@veronikanellka171 u mna je vzdy najaktivnejsie vecer a v noci.a kazdym dnom silnie😍je to krasne vzdy sledujem ako sa mi brucho nadvyhuhe aj teraz😊
@fronili ano aj moja, rano ked sa zobudime ale vecer je to cista disko slecna :D
@zuzuk22 ja som podľa koníka mala v utorok 21tt a zatiaľ nič viditeľné
@zuzanadrabikova neboj to pride zo dna na den jak nic 🙂 aj u mna to tak bolo 🙂
No vecer mala malinka cistu diskoteku v brusku.. A skusila som nespat na chrbate iba na boku, no a noha v noci nebolela tak uvidime zasa dnes
Baby pomoc.Nadcha a bilest hrdla.Dajte rady co mozem a co je dobre na uvolnenie nosa.Vopred dakujem za rady.Len sa inhalujem naparujem nad harmancekom.Pomaha ale len ked prestanem zas som tam kde pred tym.

@lalia87 coze?? ja len tak spavam. a preco sa tak nemoze??